- 28 Nisan 2009
- 20.585
- 0
- 1.396
Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Hannover 96 | 8 Ocak | Maç Sonucu
Kazım'ın golünde Culio'nun İnsua'ya attığı pas 10 numara
Kazım'ın golünde Culio'nun İnsua'ya attığı pas 10 numara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir Bek oyuncusunun oyuna katkisi... Bende gercekten futbol adina yeni birsey ögrendim diyebilirim....
Culio hic abartmiyorum BAM cetesinden 10 gömlek üstün 2 pas atti oyunu bitirdi...
Emre gelmis 19 yasina mükemmel teknik e artik oynatin lütfen... 20 artik futbol icin youngstar yasi degil....
Beyler artik ise biraz bizimde karismamiz gerekiyor... Madem Insuayi istiyoruz Kewellda yaptigimiz gibi kalmasi icin herseyi yapalim.... ozaman n.h geri gönderir yönetim... yani söylemekle olmuyor birseyler yapalim
Sabri---Cana----Servet----Insua
-------Biglia------Culio
Kazim------Formica-------Arda
-------------Pino
Neill donene kadar bu kadro iyi olur bence.
ne Emanasi.....takimi bozmaya mi? Formica ve Muto...............daha fazla deyil...........avrupanin tozunu atariz![]()
Formica gibi olumlu gelişmelerin yaşandığı başka bir futbolcu da Arsenal'in İspanyol futbolcusu Almunia oldu. Arsenal menajeri Arsene Wenger'le görüşüp, Galatasray'ın teklifini ileten İspanyol kalecinin, haftalık 50 bin pound alacağı belirtiliyor. Atletico Madrid ve Malaga'dan gelen teklifleri kabul etmeyen İspanyol kalecinin önümüzdeki hafta, Arsenal'le Galatasaray'ın yapacağı son görüşmeden sonra kampa katılması bekleniyor.
Burayı anlayamadım?
Burayı anlayamadım?
Nöbeti açın beyler, Ligtv'ye göre Mutu'nun menajeri Florya'daymış..
kizanlar olabilir dedim
embesilce cevap verenler degil

Emanayi begenmiyor.Onun yerine ayhan oynasın anladım ben..