- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.906
- 5.488
Cok kotulerdi cidden@Sergen Zeren bu ne olum bumu öve öbe bitiremefiğin gençler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok kotulerdi cidden@Sergen Zeren bu ne olum bumu öve öbe bitiremefiğin gençler
Furkan kocak olsa 9-2 yenerdikBu kadar genc oyuncu sokulmaz ya.emin çıkmasa 3-1 biterdi.2.yari butun gollerde bireysel hata var.yazik
Evet Gökhan Güney hâlâ bizim sözleşmeli futbolcumuz. 2024'e kadar kontratı var hâlâ sanırım.Bu s.luş yıllardır bizde bir sürü takıma kiralandı hiç bir yerde tutunamadı daha ne bekleniyor kendisinden acaba? Birde gökay güney vardı böyle stoper halen bizde mi acaba bunlarla vakit kaybetmemek lazım.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benimde pek umidimin olmadigi biri,2 sene kiralik gitmeliAli Yeşilyurt denen veleti yarın serbest bırakın bundan net olarak bir bok olmaz. Tamamen boş pozisyonda daha ayağında tutamıyor herif.
Harry Maguire dedim tipi
Kafa topuna çıkma yok, top kesebilme yok, hız desen o da yok.
17 yaşında, 1,90 boyu var diye bundan umut beslenmez. Gitsin forvete evrilsin orta kafa gol ile ptt'de 15 sene oynar.
Baska da biri yok gibi zaten. Santrafor olan erene de top gelmedi, iyi kadro ile izlemek lazim. Geri kalanlari kampa bile almayacaksinAli Turap ve Emin
Anadolu oyuncusu hepsi hocam ..Ben benim gibilerin gunu. Alt yapiya torpille oyuncu sokanlarin degil. Adamin top kontrolu yok gsda oynuyor nasil iyi mi
Emin ve ali turap yeterli gibi. Diğerleri pişsin biraz dahahepsi birden oynayınca u19 takımı oluyor ztn. bazıları oynuyabilir
İlkyarı takım iyiydi, ikinci yarı kötü, ne diyelim iyiye kötü mü diyelim. İlk yarı 3-1, 2.yarı 0-3 oldu zaten.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi