Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-4 Hull City | MS | 5 Temmuz | TV 8

Ali Yeşilyurt denen veleti yarın serbest bırakın bundan net olarak bir bok olmaz. Tamamen boş pozisyonda daha ayağında tutamıyor herif.
Harry Maguire dedim tipi
Kafa topuna çıkma yok, top kesebilme yok, hız desen o da yok.
17 yaşında, 1,90 boyu var diye bundan umut beslenmez. Gitsin forvete evrilsin orta kafa gol ile ptt'de 15 sene oynar.

Bu s.luş yıllardır bizde bir sürü takıma kiralandı hiç bir yerde tutunamadı daha ne bekleniyor kendisinden acaba? Birde gökay güney vardı böyle stoper halen bizde mi acaba bunlarla vakit kaybetmemek lazım.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet Gökhan Güney hâlâ bizim sözleşmeli futbolcumuz. 2024'e kadar kontratı var hâlâ sanırım.

Ali Yeşilyurt denen veleti yarın serbest bırakın bundan net olarak bir bok olmaz. Tamamen boş pozisyonda daha ayağında tutamıyor herif.
Harry Maguire dedim tipi
Kafa topuna çıkma yok, top kesebilme yok, hız desen o da yok.
17 yaşında, 1,90 boyu var diye bundan umut beslenmez. Gitsin forvete evrilsin orta kafa gol ile ptt'de 15 sene oynar.
Benimde pek umidimin olmadigi biri,2 sene kiralik gitmeli

Abi cikar alt yapidan oynat, iste bundan bundan daha kötü olamaz diyoruz. Sonuc maglum. Alt yapidaki genclerin hepsi biliyor her sezon basi bu tür maclarin onlar icin bir firsat oldugunu. Ona göre hazirligini yapmalisin.

neyse moral bozmalık durum yok bu gençlerden her biri zaten 1-2 seneye ayrılacaklar

umarım o süreçte gerçekten potansiyeli olan gençlerimizi bünyemize katarız

güzel bir ilk yarıydı tebrikler

İlk yarıda öyle abartılı yorumlar vardiki hayretler içerisinde okudum..ikinci yarıdaki goller oyun ve sonucda bence normal..

Buradaki sikintı arkadaş yetersizliği belli oyuncular var hala kadroda.
Baran aksakanin fiziği o kadar kötüki istediği kadar güzel pas atsın olmaz.yasida genç sayılmaz..Eren Aydın,Metehan vss arkadaş ver kiraya gitsin..morutan,cicaldau falan hemen göndermek lazım..
Yahu bazı oyuncular yetersiz işte hala neyini göreceksin..

Geri
Üst Alt