Hazırlık Maçı | Leipzig 3-2 Galatasaray | MS | 19 Temmuz | Spor Smart

Evet arkadaslar hemfikiriz her sezon öncesi oldugu gibi

- Marcao satilmali
- bu takimdan cacik olmaz
- fenerbahce müthissss muazzam transferler yapiyor
- ali koc farki
- fenerbahce bu sezon götürür ligi

cok kötüyüz cok, bi gol yersek ortaligi ayaga kaldirip hastagler yapmaliyiz twitterda

bu ne

Marcao'ya nasıl laf atıyorsunuz yav. Ahmet beyinsizinin hatalarını kapıyor üstüne oyun kuruyor bir de takım halinde gelen Leipzig'i durduruyor. Daha ne yapacak acaba. Önce olduğunda arkasına bir top kaçtı diye hemen satalım güzel futbol izlemek.

Evet arkadaslar hemfikiriz her sezon öncesi oldugu gibi

- Marcao satilmali
- bu takimdan cacik olmaz
- fenerbahce müthissss muazzam transferler yapiyor
- ali koc farki
- fenerbahce bu sezon götürür ligi

cok kötüyüz cok, bi gol yersek ortaligi ayaga kaldirip hastagler yapmaliyiz twitterda
Sendeki bu egoistliğin sebebi ne? Egoistlik de değil her seferinde insanları aşağılama çabasındasın.

Eski hallerini düşünüyorum da forumu bırakıp geldiğim dönem arasında dünyalar kadar fark var ve eski hallerine göre şu tavırların hiç yakışmıyor, gerek de yok.

Adem zaten belliydi leş olduğu.
Sahada faul yedi hakeme bakarak canım yandı numarası yapıyor bide. Tam şerefsiz.

Jimmy Durmaz çok kötü.

Donk herzaman ki gibi hızlı baskılı rakip karşısında dağılıyor.

Ahmet....error

Yunan'dan bir cacık olmayacak gibi.

Babel golü akıl dolu ama oda çok top ezdi.
Kaleciyi pek yorum yapamıyoruz İlk devrede.

Marcao, nagatomo kral.

Mariano İyi

Eee başka? Ha Selçuk da oynuyordu demi...

Ön libero, lyundama nerede??!! Santrfor ve takıma katılacak olan oyuncular gelince takım değişir tabiki

Bursa'ya bölmüş böyle biraz baktım bütün kadro gitmiş hepsi altyapı çocukları bunlar dahada düşer

Marcao'yu şu zamanda yerin dibine sokmak, satılsın demek NANKÖRLÜK, olarak adlandırılır. Kusura bakmasın kimse ama öyle.

Babel'in sağına tekniği iyi bir ortasaha gelirse rakibin içinden geçeriz bu belli oldu.. Feghouli'nin arkasında Mariano solunda Seri olacak yani rakiplerin sağ kanadını otoban yapacaz inş.. Yeni alacakları ön ortasaha Josef değilde Banega tarzı bir adam olur umarım..

Ağır kondisyon antrenmanı yapan takımlar genelde ilk hazırlık maçlarında durağan bir görüntü verirler. Buna rağmen beklediğimin çok daha üstünde bir tempoyla oynadık ilk yarıda. Benim açımdan bu maçla ilgili önemli olan tek nokta buydu. Bir de gençleri izleyip fiziksel durumlarını görürsek çok iyi olacak.

Adem zaten belliydi leş olduğu.
Sahada faul yedi hakeme bakarak canım yandı numarası yapıyor bide. Tam şerefsiz.

Jimmy Durmaz çok kötü.

Donk herzaman ki gibi hızlı baskılı rakip karşısında dağılıyor.

Ahmet....error

Yunan'dan bir cacık olmayacak gibi.

Babel golü akıl dolu ama oda çok top ezdi.
Kaleciyi pek yorum yapamıyoruz İlk devrede.

Marcao, nagatomo kral.

Mariano İyi

Eee başka? Ha Selçuk da oynuyordu demi...

Ön libero, lyundama nerede??!! Santrfor ve takıma katılacak olan oyuncular gelince takım değişir tabiki
Jimmy'i beğendim ben. Rotasyon olarak düşünürsek iyi iş çıkarıyor

Geri
Üst Alt