Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.323
- 68.563
- 5.003
zaten her sene biz mi sampiyon olacaz bu sene başkası olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten her sene biz mi sampiyon olacaz bu sene başkası olsun
Essek gibi kosmayla olmuyor o islerben dinamizm seviyorum hocam kosacak bek dedigin
asist yapamaz ise fark yaratamaz zaten bakalım
Anadolu takımıyızBu takım elenir.
o zaman press futbolu denılen garabetten kurtulmak ile baslayalımEssek gibi kosmayla olmuyor o isler
angelıno vuruyor mesela sol ayaklı tam ona göreydi okan mudahale etmeli
Adı üstünde hazırlık maçı. Oyuncuları görmek için oynatıyor.Angelino ortasahada oynasaydı daha fazla ileri top taşırdı. İki tahta ayak ile nasıl bir oyun düşündü acaba Okan hoca. Kenarda Kaan Ayhan var ayağı düzgün. Onu oynatsaydın bari
Kazimcani bende çok beğeniyorum ama kizmazsan bı önerim olacak, rasika alıp keremi keselim, angelino ile dönüşümlü bek oynarben dinamizm seviyorum hocam kosacak bek dedigin
asist yapamaz ise fark yaratamaz zaten bakalım
Kendisine avusturyada bi kır evi ayarlayalım hemen emekliliğin keyfini çıkarsın bu adamdan gs ilk 11 topçusu olmaz artıkSut çekecek mecali yok. Kendi ağzıyla söyledi zaten yavasim filan diye
Okan ezmiş takımı, bir de bu zeminde yağmurda maça çıkarmış. Kerem falan tavuk gibi yürüyor bacaklarını hissetmiyordurHelal hocam acımak yok
![]()
Yahu hala rashica demeyin Allah aşkina..sanki olsa çok farklı olacak..Rashica beğenmeyenler rashica kim diyenler iyi izlesin.Her maç zaniolo olmuyor işte.Tam dengesiz herif.