hiçbir futbolcuyla, tanıştınız mı, konuştunuz mu?

o kadar çok var ki ama 5-6 senedir özel hastaneler grubunda çalışmıyorum şimdi daha rahatım ama o zamanlar aktif olarak sakatlanan futbolcuların mrlarına bakardık , hem tanı koyma hem de sağlık ekibi ve futbolcuyla sohbet etme şansımız oluyordu.

falcao geldiğinde sağlık kontrolünde livdeydim ama muazzam bir koruma ordusu vardı konuşma imkanımız olmadı.

aynı gün fener'in de topçusu gelmişti onu ipleyen yoktu adını bile unuttum kimi transfer etmişti bunlar ? ayak bileğine bakmıştık ..

-Kısa bir süre bizde bek olarak görev yapan victoria ile bir otelde iyi türkçesiyle sohbet etmiştik ama o zaman rize de oynuyordu kendisinin sohbet sırasında sigara içtiğini görünce şok olmuştum.
- Başakşehirde oynarken şampiyonlukta bizle çekiştikleri sene sezonun sonlarına doğru bir yardım kampanyası adı altında sahip olduğu vakıf ile ile ilgili bir proje kapsamında Gökhan inlerle sohbetim olmuştu. Aklı başında gayet efendi ve saygılı bir kişiydi kendisine şampiyonun biz olacağımızı söylediğimde , bana tarih yazacağız demişti gülümseyerek, bende sen tarihi leicester citt ile zaten yaşadın demiştim başakşehirle tarih yazsan ne olur demiştim kendisi de bende gülmüştüm ama söylediğim gibi iyi bir karaktere sahip biriydi.

balayına trabzona gitmiştim kaldığımız otelde fatih tekkeydi sanırım onu görmüştüm.
eminde değilim çünkü çok yoğun bir gezi seyahati planlamıştık.

hocam siz şey değil miydizi ya çok beğeniyorum sizi demiştim. ozamanlar rusyada oynuyordu gökdeniz miydi acaba tam çıkartamıyorum
bana karın güzelmiş dedi. sağol demştim forma falan da vermemişti ama hoş bir anıydı

balayına trabzona gitmiştim kaldığımız otelde fatih tekkeydi sanırım onu görmüştüm.
eminde değilim çünkü çok yoğun bir gezi seyahati planlamıştık.

hocam siz şey değil miydizi ya çok beğeniyorum sizi demiştim. ozamanlar rusyada oynuyordu gökdeniz miydi acaba tam çıkartamıyorum
bana karın güzelmiş dedi. sağol demştim forma falan da vermemişti ama hoş bir anıydı
😂😂😂😂

Nasıldı tam olarak fener'e mi atmıştı golü hatta tekrar muhabbeti olmuştu ama tekrarlandı mi hatirlayamiyorum
Kullanmasi icin duduk calmisti
Top ayaktan ciktiktan sonra da duduk calmisti baraj mi bozulmustu nizami olmayan birsey vardi galiba. Top kaleye girip gol olunca bu sefer golu vermek icin duduk calmisti😂

Aklimda oyle kalmis hangi mac hangi takima karsi hic hatirlamiyorum

schalkedeyken hamit ve lincoln

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Top ayaktan ciktiktan sonra da duduk calmisti baraj mi bozulmustu nizami olmayan birsey vardi galiba. Top kaleye girip gol olunca bu sefer golu vermek icin duduk calmisti😂

Şimdi baktım 1-1 lik bjk maciymis tekrar edilmiş tekrar da 0-0 bitmis

Kuddusi düdüğü calmis Tandoğan vurmuş Tayfur barajı bozdu diye tekrar çalmış ama gol olunca sesi soluğu kesmiş bu sefer de gol için düdük çalmış iptal etmemiş..3 düdük muhabbeti oradan geliyormuş

Kuddusi düdüğü calmis Tandoğan vurmuş Tayfur barajı bozdu diye tekrar çalmış ama gol olunca sesi soluğu kesmiş bu sefer de gol için düdük çalmış iptal etmemiş..3 düdük muhabbeti oradan geliyormuş
Doğru hatırlıyormuşum. Geçen gün diagneden sonra aklıma düştü bu olay ama ali tandoğan'ın ismini çıkaramamıştım bir türlü. Sen yazınca direk atladım. Videosu falan yok di mi olayın izlesem de rahatlasam

Geri
Üst Alt