Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 42.280
- 44.576
- 3.888
Milletin çevreye bak ya benim yaptığım maximum iş ali tandoganla aynı kafede nargile içmek oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 düdük olayini hatirlar misinMilletin çevreye bak ya benim yaptığım maximum iş ali tandoganla aynı kafede nargile içmek oldu
balayına trabzona gitmiştim kaldığımız otelde fatih tekkeydi sanırım onu görmüştüm.
eminde değilim çünkü çok yoğun bir gezi seyahati planlamıştık.
hocam siz şey değil miydizi ya çok beğeniyorum sizi demiştim. ozamanlar rusyada oynuyordu gökdeniz miydi acaba tam çıkartamıyorum
bana karın güzelmiş dedi. sağol demştim forma falan da vermemişti ama hoş bir anıydı
3 düdük olayini hatirlar misin
Ekli dosyayı görüntüle 116475
Hayatımda gördüğüm en kötü baskı o ayri konu
3 düdük olayini hatirlar misin
EvetFrikikten gol atmıştı birine o muydu tam hatırlamıyorum
Evet
Gecen diagnenin macindaki olaydan sonra aklima dustu yine
Kullanmasi icin duduk calmistiNasıldı tam olarak fener'e mi atmıştı golü hatta tekrar muhabbeti olmuştu ama tekrarlandı mi hatirlayamiyorum
Kullanmasi icin duduk calmisti
Top ayaktan ciktiktan sonra da duduk calmisti baraj mi bozulmustu nizami olmayan birsey vardi galiba. Top kaleye girip gol olunca bu sefer golu vermek icin duduk calmisti
Aklimda oyle kalmis hangi mac hangi takima karsi hic hatirlamiyorum
hangi maç üstat bir bakayım belki özet falan bulurumŞimdi baktım 1-1 lik bjk maciymis tekrar edilmiş tekrar da 0-0 bitmis
hangi maç üstat bir bakayım belki özet falan bulurum
Kullanmasi icin duduk calmisti
Top ayaktan ciktiktan sonra da duduk calmisti baraj mi bozulmustu nizami olmayan birsey vardi galiba. Top kaleye girip gol olunca bu sefer golu vermek icin duduk calmisti
Aklimda oyle kalmis hangi mac hangi takima karsi hic hatirlamiyorum
Doğru hatırlıyormuşum. Geçen gün diagneden sonra aklıma düştü bu olay ama ali tandoğan'ın ismini çıkaramamıştım bir türlü. Sen yazınca direk atladım. Videosu falan yok di mi olayın izlesem de rahatlasamKuddusi düdüğü calmis Tandoğan vurmuş Tayfur barajı bozdu diye tekrar çalmış ama gol olunca sesi soluğu kesmiş bu sefer de gol için düdük çalmış iptal etmemiş..3 düdük muhabbeti oradan geliyormuş