ben hala tamamen ümitsiz değilim, hoca konusu bir yana yönetim en azından yeni bir takım kurmayı başaracaktır lakin kurulursa da oyuncular bu profilde olmalı beklentim o aslında.
larsen vs gibi adamlar bedava değilse bence alınmaz, menajer ısmarlamaları gibi geliyor bana.
*morita konusunda kulubunu dedigin miktara ikna edebilirdik bence de...
*maas konusunda da basimizi agritmayan bir miktara evet derdi keza...
*transfer genel goruntu ozelinde demek istedigim;
salt bir kulvarda yarisacaksak, sahsen gereksiz yere maddi anlamda kulfete girmeme taraftariyim. hoca tecrubesi ile eldeki ve alt yapidaki bir kac oyuncu takviyesi ile takimi yarista tutmayi basarmali .
*bu saatten sonra ghezzal ,stanciu gibi isimlere bahsedilen bonservis ve maaslar bana gore saglikli durmuyor.
misal , ghezzal'e leicester dan aldigindan fazla maas verecegiz. bu hatali bir transfer politikasi.
*stanciu ozelinde; hangi romanyali oyuncu son donemde benzer bonservislerle transfer oldu, bu da ayri yoruma acik bir durum. romenlerden gelecegin en onemli yildizi olarak gordugum tek bir isim var potansiyel anlamda;
popescu. ona da para yetmez (15m +) , zaten italyanlar ilk sivrildiginden beri yakindan takip ediyorlar, tam oldugunu hissettikleirnde kapacaklar. bende ilgiyle merak ediyorum kime gidecegine dair.
demek istedigim, bu tur bir ozel yetenek olsa, balkanlardan yatir parayi bir kac taksitte al ileride geri donusu olur.
stanciu dan bir donus olmaz kanimca.
*hocanin takim kurma konusuna hic girmeyelim rica ediyorum. psv macina 3lu cikmak ve eldeki uyum ve uygunluk yonunden soru isareti olan kadrodan 11 cikarip psv gibi bir rakibe karsi deplasmanda cikmak, mantikli degildi. mac oncesi de deginmistim, bizim 3lu cikip garip bir 11le cikmamizda eklenince tuzu biberi oldu.
*simdi alinacak yeni takim kurma konusu; hangi sisteme gore oyuncu profili ? <> 3luye mi eski oynattigi 4luye gore mi ?
* < : > sahsen ayri bir baslik acilirsa orada detaylica tartisiriz gerek gorulurse.
*larsen konusunda ben o kadar emin degilim . <> euro 'yu izlemis hoca... kafasindaki oyuna uyuyor oldugunu dusunurse istemesi kolay..... yeterli mi gerekli mi,maliyeti gereginden fazla mi....
planli programli ilerliyor muyuz ben emin degilim.
daha yeni alinan yedlin var. 3 yillik imzalamissin yanilmiyorsam. gerci yollamak kolay doner ulkesien ortagi oldugu kulupte futbolunu oynar sonra jubile yapar.
demek istedigim, daha yeni aldigimiz oyuncu madem uygun degilse simdi. ne diye alindi ilk planda?
ornekleri cogaltabiliriz.
* ozetle; ben saglikli bir planlama ve programlama olduguna inanmiyorum transfer ve bu denklemdeki oyun sistem kurulumunda.
yama yapa yapa ilerliyecegiz benim hissiyatim bu yonde.