Hocaya ve Takıma Sahip Çıkmalıyız!

İyi kadromuz var lig için bence ama öldürücü santrfor eksikliği ciddi bir eksiklik bence.

Eren inşallah az çok İlk devre için kapatır bu boşluğu yoksa işimiz çok çok zor. Ortalama 60-70 gol gerekiyor şampiyonluk için.

Emre nin skorer özeliği çok üst seviyeye çıkması gerekiyor. Onyekuru rudriguez aynı şekilde.

Ndiaye belhanda skora katkıları olmalı az çok.

Eren 15 - 20 yi bulmalı.

Devre arasında duruma göre belki bir yeni gelişim olabilir diyerek Allah takıma teknik heyette kolaylık ve taraftarada sabır versin

Hiç bir zaman romantik olmadım, hep rasyonalist ve hatta genellikle kötümser olmuşumdur. Ancak gelinen nokta da kendim ile çelişerek bu yazıyı kaleme alıyorum.

Elimizde tek forvet Eren ile girmek zorunda bırakıldığımız bu sezonda başarısızlığın bütün vebali bu beceriksizliğe imza atanların boynunadır. Ancak ne olursa olsun, bu takımın adı Galatasaray. Takımımızın başında da tarihimizin yaşayan en büyük efsanelerinden biri var.

Böyle kaos ortamlarında iyi günde pusan çoğu odaklar ortaya çıkar ve bire bin katarak daha da zayıflatmaya çalışır bazı şeyleri. Geçmişte çok defa bu tuzağa düşüp değerli kişileri, Terim'i, bazı futbolcuları kaybettik. Hele sosyal medya ve linç kültürünün yarattığı bu tablo ortada iken, çok dikkatli olmak ve ani patlamalardan kaçınmakta fayda var.

Artık kaybedecek tek kuruşu bile olmayan, satacak tek parseli bile olmayan bir takımız. Kaybedecek tek futbolcu bile yok. Hele şartlar böyle iken.

ÖRNEKLEMEK GEREKİRSE

1. Tarık ile birlikte Feghouli'yi etiketliyip ne zaman gideceksin diye soran taraftar mı dersin?

2. Gelen veya gelmeyen bir oyuncu ile efsanesini bile gömen taraftar mı dersin?

3. Daha tanımadığı yöneticilere 1-2 karar üzerinden tam sadakat, biat veya nefret beslemek mi dersin?

Bunlar sosyal medyanın saydığı zehirler ve bizim gibi mali dar boğazda olan takımlar için bu ani değişimler, öfke nöbetleri çok büyük sıkıntı.

Uzun lafın kısası şu yaşananlar özel olarak büyük iş güzarlıktır. Ve yönetimin hanesine büyük eksi olarak yazılmıştır. Başarısızlıkta fatura da direkt onlara kesilir. Çıkıp biz bu sorumluluğu alıyoruz demek de liderliktir. Bakalım yapabilecekler mi? Yoksa yine topu hocaya mı atacaklar? Lider olmayanlar Galatasaray'ı yönetemez. Kararsız değil kararlılık ve sorumluluk mevkisidir Galatasaray başkanlığı. İyi niyet de kurtarmaz. Ama bu demek değil ki aldıkları risk ile başarısız olacaklar, stadyuma gidip biz daha da yıpratıp İSTİFA diye bağıracağız. Biz kişileri değil takımın taraftarıyız. Başarı için son damlaya kadar nefesimiz yettiğince bağırmak zorundayız. Futbolcuları linç etmek, ıslıklamak değil bağrına basmak, daha fazla mücadele etmek için enerji vermek zorundayız. Buna bu takımın her zamankinden belki de daha çok ihtiyacı var. Yollar dikenli taşlı olsa da inanmak gerek.

Allah yolumuzu açık eylesin.
Kendinle çeliştiğin yok yine yazarken niyet ettiğinle elinden çıkan arasında fark olmuş sadece zira Hocaya ve Takıma sahip çıkmayı irrasyonel olarak görmek de zaten sana yakışır...Yahu transfer dönemi bitmiş lig başlamış fenere 6 puan fark yapmış şampiyonlar liginde tek başımızayız sahip çıkmasan ne olur :)

Ne gibi bir rasyonalite var bu işte??? Eğer taraftarsan zaten seve seve sahip çıkacaksın zira teknik olarak yapılacak bir şey kalmamış esas rasyonel olan bu yoksa basılmış kadın gibi feryat figan etmek irasyonalite olur ve fenerin ekmeğine yağ sürersin adamlar bitmiş...Ezcümle bomboş bir başlık ve post...Tebrikler yangıncı alpay...

forveti olmayan takım şampiyon olamaz bu seviyede , bunu fizik yasası gibi düşünebiliriz..

Santrafor büyük eksiklik ama bu takım iyi bir takım.

Bu takım karakterli bir takım. Şampiyon takım. Sahip çıkalım, destek olalım.

Geçen seneden iyiyiz, hocaya güveniyorum devre arasına kadar eren sinan ile bir şekilde idare ederiz.

Renktaşlar fırsat bu fırsat deyip yönetime sallayacağınıza çözüm getirin...Bence u-21'den Malik Karaahmet, Sunday Alimi ve Ahmet Sivri üçlüsünden ikisi a takıma alınmalı ve a takımdaki gençlerden Celil Yüksel u-21'e kaydırılmalı zaetn Doğan Can kiralandı ve Birhan da u-21e alındı...

Çözüm sunun tellallık yapmayın...

İşte aklı başında bir renkdaş. Sonuna kadar katılıyorum ve destekliyorum. Forvet gelmedi diye takıma sövüp sırt dönecek değiliz.
Fatih hoca olduktan sonra hiç bir şeyin önemi yok.

İnanmayacak olsam da hocanın yarınki rahatlatmaya yönelik açıklamalarını bekleyeceğim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben böyle zamanlarda daha çok seviyor ve bağlanıyorum klübüme.

bu sene yaptığımız transferler hoşuma gitti gayet az para harcayarak birçok iyi futbolcu aldık. gomis para yüzünden klübden ayrıldı buna yapacağı bir şeyi yoktu yönetimin. burada gomis'in de büyük hayal kırıklığı yarattığını söylemeliyim. her şeyi başlatan onun bu para hırsı oldu. ama zaten gelirken bu özelliği biliniyordu.

klübün mali krizde olduğunu sağır sultan duydu artık forvet alacağız dediler ama alamadılar ne yapalım dünyanın sonu mu yahu millet krizlere giriyor burada.

eren, mugdat ve sinanla devam edeceğiz ve bu isimleri destekleyeceğiz ocak ayına kadar bu kadar basit. belli mi olur belki altyapıdan bir forvet çıkartır fatih hoca ve geleceğin yıldızını keşfederiz. her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır. sağlık olsun en büyün cimbom aga bu sene yine şampiyon oluruz merak etmeyin bu takımın ölüsü bile yetiyor türkiye'de şampiyon olmaya buna defalarca şahit olduk. sezon sonu forvetsiz bile şampiyon oluyoruz yeter bıktık her koşulda şampiyon olmaktan yazanları görür gibiyim :D

Milletin yönetime çemkirme nedeni zaten hocaya destek çıkma isteği. Hocanın kırıldığını, içerlediğini biliyor herkes. Transfer beklediğini biliyor. Transfer yapılmadı diye kimse takıma desteğini de azaltmayacak veya forvet gelmedi diye kimse Eren'e sövmeyecek statta ama yönetim hocayı ve taraftarı kandırdı. Gereğini yapmadı. Hocadaki ve taraftardaki heyecan onlarda da olsaydı keşke. Transfer nöbetine yazdığım mesajı da kopyalayayım buraya:

"Lige o kadar iyi başlamanın, CL’nin en kek grubuna düşmenin keyfini yaşatmadılar bize. Bu sene CL grubunu lider bitirme ve son 16 hatta çeyrek final şansı vardı, ligi nisanda bitirme şansı vardı. İçine ettik. Hayır dedik biz heyecanlı bir lig istiyoruz, vurup geçmek istemiyoruz.

Taraftarın bu heyecanını öldürmeye hakkınız yok, taraftarı kandırmaya hakkınız yok. 2 hafta Modeste ile ilgilenip sonra ilgilendik ama hukuki sorunlar varmış demek taraftarı salak yerine koymaktır. Forvetini Araplara 6 milyona satmayı büyük başarı olarak görmek(herkes 10a 12ye topçu itelerken) Kasımpaşa’nın forveti kadar bir forvet bulamamak taraftarın coşkusuna ihanettir.

Hoca küsecek, başlarım sizin yapacağınız işe diyecek ona üzülüyorum. Hocayı artık tanıyoruz, benim hayallerim dünyalardan büyük diyor hep. Dünkü CL kurasından sonra kesin içinden adam gibi bir forvetle ben bu takımların içinden geçerim diye düşünmüştür. Şu anda taraftar gibi o da demoralize olmuştur. Evet o hoca onun öyle bir hakkı yok elindekilerle en iyisini yapmak zorunda profesyonel ama bu adam en az bizim kadar Galatasaraylı, onun da bu takımla ulaşmak istediği hedefler var, hayalleri var. Bu sene veya 5 sene sonra ama mutlaka Galatasarayla CL kupası kazanmak var bu adamın kafasında. Ama sen adamı kurtlar sofrasına Eren’le falan yolluyorsun.

Yazık gerçekten bu sinerjiye, bu heyecana yazık. O boyla bir tane kafa topu alıp defansı zorlayamayan Eren’i izleyeceğiz CL’de rekor puanla gruptan çıkma şansımız varken.

Yapmadığımız forvet hamlesi ligdeki rakiplerimizi de gereksiz yere umutlandıracaktır.

İnsanın aklına şu bile geliyor: Koçların damadı bizim İnan Kıraç falan mı devreye giriyor da bu sene fazla kasma Mustafa sıra fenerde mi diyor anlamıyorum. Komplo teorisi falan eyvallah da yapmış olduğumuz bu mallığın akılla mantıkla açıklanabilir bir tarafı yok zaten. "

Beceriksiz, yalanci, bes para etmez, hayin baskan ve yonetimimize ragmen bu takim Ftor hocamin önderliginde tekrardan sampiyon olacaktir. Her daim takimimizin arkasindayiz.

Takımı ve Hocayı tabi ki destekleyeceğiz. Bu arma bizim.

Ancak burası Kanarya sevenler derneği değil. Burda biat olmaz, burda bir adama 15 yıl böyyüh başgan denilmez. Başarılı olan baştacı edilir, başarısız olan ceketini alıp gider.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ALLAH KERİM FATİH TERİM...
Arkandayız hocammmmmmm

Bundan sonrası Eren, Muğdat ve Sinan'a sahip çıkmak beyler. Hata yaptıklarında ıslıklayarak, morallerini bozarak bir şey elde edemeyiz. Hem ben Eren'in hep iyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum yapılmaz yani. 2 golü de var şu anda ligte

Hoca bence UCL' yi oluruna birakip tum agirligini lige vermeli. Ozellikle ben UCL'de oynamak istiyorum diyenlerin kulagini iyi cekmeli. Bu sene Allah korusuj sampiyon olamazsak hem gerileriz hem de rakiplerin onunu acariz. Su Ts ve sonraki maci kazanirsak o gazla Ocak ayina kadar sorun yasamayiz. Suanda tek korkum UCL maclari oncesi ve sonrasi

Bir tehlikeyi de görmek lazım. Bu sene bu takım ortaya karakter koyup başarılı olursa takıma hakim olan zihniyet buradan ya bir hata yaptık ama bunu takım düzeltti, bu hatayı yapmayalım gelecek sezon daha sağlam yola çıkalım demez. Büyük ihtimalle başta yerli oyuncualrın(Mesela Eren) fedakarlıklarından bir arabesk kültür yaratıp aynı şeyi devam ettirmeye ve kendilerine pay çıkarmaya çalışırlar. Başta da Abdürrahim Albayrak.

Geri
Üst Alt