House of the Dragon | HBO

Bu ne şimdi Game of Th ile alakası var mı,

İlk bölümü ben de beğendim. Bir prequel'e göre gayet iyi görünüyor. Ana hikaye veya yapım olan GOT'un finalini adam gibi yapabilselerdi bu evrene dair hevesimizi kırmasalardı şimdi böyle bir House Of The Dragon başlangıcından sonra ortalık yangın yerine dönerdi. Amma ve lakin kimsede heyecan bırakmadılar. Büyük bir heyecanla beklediğimden değil GOT'un ilk 6 sezonunun hatırına izleyeceğim.

Tekrardan Allah belanızı versin David Benioff & D.B. Weis 🤬

Got toparlayacak tek şey yeni kralın evil çıkması ve snowun son targaryen olarak ejderhaya binip geri dönmesi olacaktır

Yeni bir dizi 10 sene sonrası geçen bir time line

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Var, targeryanların en parlak dönemini anlatıyor yani Game of Thrones'dan önce ki dönem

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En parlak dönemi değil çöküşe geçtikleri dönemi anlatıyor aslında

En parlak dönemi ana vatanlarında felaket gerçekleşmeden önceki dünyayı kasıp kavurdukları dönem

Sanırım volkanik bir plato üzerine kurulmuş ülkeleri bundan güç alıyorlar muhtemelen o volkan patlıyor ve büyük bir kısmı ölüyor

HOTG' bitince sıra kimlere gelecek?

Ulan HBO hem kendi platformunu getirmeyi iptal ettin hem de her yere telif atıyorsun

2. sezon için de imzalar atılmış. ilk bölümden belli oldu kalitesi.

En parlak dönemi değil çöküşe geçtikleri dönemi anlatıyor aslında

En parlak dönemi ana vatanlarında felaket gerçekleşmeden önceki dünyayı kasıp kavurdukları dönem

Sanırım volkanik bir plato üzerine kurulmuş ülkeleri bundan güç alıyorlar muhtemelen o volkan patlıyor ve büyük bir kısmı ölüyor

Eski Valyria da evet Westoros da ise Aegeon Targaryen tarafından 3 ejderha ile fethedilisinden sonraki yüz yıl. Yani yeni dizinin zaman çizelgesinin başlarına denk geliyor.

2. bölüm de gayet iyiydi beğendim. Hiç fena gitmiyor şu ana kadar.

İkinci bölüm ile birlikte karakterler oturmaya başladı. Kıral sümsük bir tip. Prenses Rhaenyra Targaryen ve Daemon Targaryen sağlam karakterler. Güzel gidiyor.

Geri
Üst Alt