- 3 Haziran 2015
- 57.125
- 66.301
- 4.143
Spoil yapmayin arkadaslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var, targeryanların en parlak dönemini anlatıyor yani Game of Thrones'dan önce ki dönemBu ne şimdi Game of Th ile alakası var mı,
Hıı teşekkürler. GOT u izlemiştim, bunu da izlemek icap edecek o halde.Var, targeryanların en parlak dönemini anlatıyor yani Game of Thrones'dan önce ki dönem
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İzlemeni tavsiye ederim izlemeden önce çekincelerim vardı ama yok adamlar güzel iş yapmışHıı teşekkürler. GOT u izlemiştim, bunu da izlemek icap edecek o halde.
İlk bölümü ben de beğendim. Bir prequel'e göre gayet iyi görünüyor. Ana hikaye veya yapım olan GOT'un finalini adam gibi yapabilselerdi bu evrene dair hevesimizi kırmasalardı şimdi böyle bir House Of The Dragon başlangıcından sonra ortalık yangın yerine dönerdi. Amma ve lakin kimsede heyecan bırakmadılar. Büyük bir heyecanla beklediğimden değil GOT'un ilk 6 sezonunun hatırına izleyeceğim.
Tekrardan Allah belanızı versin David Benioff & D.B. Weis![]()
Var, targeryanların en parlak dönemini anlatıyor yani Game of Thrones'dan önce ki dönem
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İzlemek için beklemeyin fırsat varsa eşek herif çeviriyi yapar yapmaz seyredin. Zaten 2 haftadır sizdiriliyor. Ben Daha HBO da yayınlanmadan izliyorumUlan HBO hem kendi platformunu getirmeyi iptal ettin hem de her yere telif atıyorsun
!!İzlemek için beklemeyin fırsat varsa eşek herif çeviriyi yapar yapmaz seyredin. Zaten 2 haftadır sizdiriliyor. Ben Daha HBO da yayınlanmadan izliyorum
Eski Valyria da evet Westoros da ise Aegeon Targaryen tarafından 3 ejderha ile fethedilisinden sonraki yüz yıl. Yani yeni dizinin zaman çizelgesinin başlarına denk geliyor.En parlak dönemi değil çöküşe geçtikleri dönemi anlatıyor aslında
En parlak dönemi ana vatanlarında felaket gerçekleşmeden önceki dünyayı kasıp kavurdukları dönem
Sanırım volkanik bir plato üzerine kurulmuş ülkeleri bundan güç alıyorlar muhtemelen o volkan patlıyor ve büyük bir kısmı ölüyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
HOTG' bitince sıra kimlere gelecek?