# İbrahim Akın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # İbrahim Akın

İbo dan çok Ali Güzeldal'ı isterdim o takımdan.Adam gerçekten çok etkili.Bilekleri vidalı resmen.Tabi birazdaha zamana ihtiyacı var ancak çok değil bir sonraki transfer döneminde millet yine birbirine girer bu oyuncu için.

Veli Kavlak mantal ve oyun bilgisi açısından İ.Akın'dan 1-2 gömlek daha iyi. oplamda da daha faydalı bir oyuncu. Yanlış seçim terim.

Pino,Kazım gibi takım oyunundan kopuk bireysel bişeyler yapacak oyuncularımız varken, bunlar kadar katkı sağlayamıcak İbrahim'in takımımızla adının geçmesi kabus gibi..

Kazım gelirken istemiyordunuz geldi çok iyi katkı verdi.

İbrahim Akın'ı da istemeyenler var o da herkese cevabını verecek sahada.

Pino,Kazım gibi takım oyunundan kopuk bireysel bişeyler yapacak oyuncularımız varken, bunlar kadar katkı sağlayamıcak İbrahim'in takımımızla adının geçmesi kabus gibi..

kazım takım oyunu oynamayı biliyor ilerde top tutabiliyor pas oyununu iyi oynuyor pino konusunda haklısın ama pinoda olağanüstü yetenekleri olan bir oyuncu .

İbrahim Akın kim ya. Forvette Mustafa Sarp'ı izlerim daha iyi.

iibo iyidir kardeşim sizde kımseyı begenmıyosunuz keşke gelse

Serkan Kurtulus ve Aydini vererek alsak su adami.

Bence mutlaka alınmalı, yaşı biraz geçmiş olsada kadro kalitesini yükseltir. İki ayağınıda kullanabilen (müthiş bir solak) adam eksiltebilen bir futbolcu, kondüsyonu biraz zayif fakat Fatih hoca o acigini kapatir.... Faydalı olacağına inanıyorum..

Alınacaksa eğerki mutlaka Serkan ve Aydın verilmeli, temizliğe bi yerden başlamak gerek

Gelsin tabi yerli oyuncu ve rotasyonda kendisine yer bulabileceğini düşünüyorum .

İbrahim Akın beğenilmeyecek ve istenmeyecek bir adam değil. Son sezonu izleyen herkes bilir bunu.

Bence mutlaka alınmalı, yaşı biraz geçmiş olsada kadro kalitesini yükseltir. İki ayağınıda kullanabilen (müthiş bir solak) adam eksiltebilen bir futbolcu, kondüsyonu biraz zayif fakat Fatih hoca o acigini kapatir.... Faydalı olacağına inanıyorum..

adam 26 yaşında reis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt