GSC Anket Icardi'nin Performansı

bu sene geçen seneki performansını aratan icardi, gelecek sene de bu seneki performansını aratır mı?

• aratır, daha kötüye gider

• aratmaz, fitleşir ve kritik goller atmaya devam eder.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bu sene devam ederse sezon başı kampını kaçırmaz ise seneye yüksek performans gelmez ise ozaman yoru. Yapılabilir neticede ghezzal denen laik tekme atana kadar iyiydi

Abi 7 km koşmuş 4.5km’si yürüme bıraksınlar bu işleri yav..

Kendi açıklama yaptı hala sakatım %100’ümle oynayamıyorum diye zaten. Seneye göreceğiz, fit ve koşabilen bir forvet mi yoksa maç sayısı 40’lara dayanınca patlıyor mu.
Zaten hangi şartlarda oynadığı ortada yani 5 aydır tam randıman alamadık bu yüzünden ona rağmen yine gol yollarında en tehlikeli adamımız oldu Mertens ile beraber.

Kaldı 1 maç onu da çıkıp halletsinler artık.

Kesinlikle daha iyi bir Icardi görecegiz yeni sezonda. Fener macinda Icardi'ye gelene kadar elestirilmeyi daha cok hakedenler var. Buna maalesef Okan hoca dahil.

sezon boyunca geçen seneki kadar olmasa da iyi oynadığını düşünüp savundum hala da aynı fikirdeyim ama pazar günü oyun içi performansdan ibaret olmayan bazı şeyler koptu, daha da toparlanmaz gibi yazık oldu

İcardi 5 aydır sakatım diyor, hoca 5 aydır sakat sakat oynuyor diyor.

Tedavi edilip sezon başında iyi bir kamp dönemi geçirtemeyeceğimize inanıyorsak, tamam gitsin.
Cagne ayarında birini alırız. Hep birlikte söveriz.

Yaz kampına erken falan gelmez o işi unutun. Performansının geriye gitmesi daha olası. Sağlam bir forvet alınmalı.

Zor bir soru, yeni sezon kampa basindan katilir, td ekibe daha iyi bir kondisyoner gelirse ve eski fit halini yakalarsa daha iyi olur ama bence kampa gec katilacak ve bir türlü fit halini bulamiyacagi icin belki bu sezonu dahi aratabilir.

Geri
Üst Alt