- 6 Eylül 2014
- 83.207
- 56.782
- 4.283
Zaha forvet oynamalı. Yürüyerek top oynayan adamın GS kadrosunda işi yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha forvet oynamalı. Yürüyerek top oynayan adamın GS kadrosunda işi yok
Denk geldim güzel özetlemiş
Yav getZaha forvet oynamalı. Yürüyerek top oynayan adamın GS kadrosunda işi yok
Zaten hangi şartlarda oynadığı ortada yani 5 aydır tam randıman alamadık bu yüzünden ona rağmen yine gol yollarında en tehlikeli adamımız oldu Mertens ile beraber.Abi 7 km koşmuş 4.5km’si yürüme bıraksınlar bu işleri yav..
Kendi açıklama yaptı hala sakatım %100’ümle oynayamıyorum diye zaten. Seneye göreceğiz, fit ve koşabilen bir forvet mi yoksa maç sayısı 40’lara dayanınca patlıyor mu.
10 kişi oynuyoruz az kenarda beklesin. Zahayi kenarda çürüttü çünkü torpili yokYav get
Bu oyuncular getirdi buraya kadar bu oyuncularda son maçı oynayıp bitirecek. Gören de Zaha top oynadı zannedecek.
Valla bize tatil gibi değil hiç baris yav. Maaşın yarışı kiraya gidiyor. Pahalı buralar ama yaşaması çok hoş yalan yok keko dizo Suriyeli yokDurmadan tatildesin
jardel yalnız kalmadı kiSeni Jardel yalnızlığına bırakmayacağız.
Teneke bağlanıp yollanmasına izin vermeyeceğiz o vakit.jardel yalnız kalmadı ki
Öyle birşey olursa satilmali. Burası dingonun ahırı dehilYaz kampına erken falan gelmez o işi unutun. Performansının geriye gitmesi daha olası. Sağlam bir forvet alınmalı.
Sezon içindeki normal antrenmanların bile yüzde 30'una katılmıyor. Yaz kampına erken gelmesini bekliyorsunuz.Öyle birşey olursa satilmali. Burası dingonun ahırı dehil
satılmalı mıYaz kampına erken falan gelmez o işi unutun. Performansının geriye gitmesi daha olası. Sağlam bir forvet alınmalı.
10 milyon veren varsa ewtsatılmalı mı
Seneye kimse kaldırmaz bunu.Sezon içindeki normal antrenmanların bile yüzde 30'una katılmıyor. Yaz kampına erken gelmesini bekliyorsunuz.