İçimizdeki Düşmandan Açıklama!

Fatih hocayı satanı biz beleşe bırakıyoruz ikileyin müptezeller

Ahahah gram beyin varsa bunlarda bende adam değilim. Ya bildirileri başkaları yazıyor ya da yazan beyin tutulması yaşıyor. Dedim size yaptıkları açıklamanın taraf oldukları terim e karşı bi bildiri olduğunu bilmeden yapmış bu sığırlar.

GSCimbom Mobile App

bunlar irfan can diye futbolcu oldugunu bile bilmiyordur

En büyük alçak bunlar. Zamanın da Ali Sami Yen’de lig maçına gitmiştim. Ben açık tribünde izliyordum maçı. Bu tayfa kapalıya gizli gizli adam alıyorlardı. Yaşlı bir adam en az 65 yaşlarında filan vardı. Sizi şikayet edecem diyince bunların başında bir hıyar var. Nerde ise babası yaşında ki adamı dövüyorsu ahlaksız şerefsiz. Biz bunlara da şahit olduk.

Hayır transfer gelse de istifa.

Son düzenleme:
ErkTjhzXIAAqx1L

Hain oluşum. Sizi bitirmek hepimize nasip olacak umuyorum ki. Reziller ordusu.

Bu akşamki bildirilerinde bir kötü niyet görmedim ama ondan sonraki tavırlarıyla dünyanın en mal taraftar grubu olduklarını ifade edebilirim. Aynı anda hem yönetimi, hem hocayı, hem taraftarı, hem de futbolcuları nasıl karşısınıza aldınız hırt adamlar. Eğer amaçları camiayı birleştirmekse yaptıkları fekadarlıktan dolayı tebrik ediyorum, başta çıkılan niyet oysa bizden de Mastermind imiş adamlar. Ama 10 saattir hakikaten tornistanın dibine vuruyorlarsa kendilerine yeni bir meşgale bulmalarını tavsiye ederim.

Ahahah gram beyin varsa bunlarda bende adam değilim. Ya bildirileri başkaları yazıyor ya da yazan beyin tutulması yaşıyor. Dedim size yaptıkları açıklamanın taraf oldukları terim e karşı bi bildiri olduğunu bilmeden yapmış bu sığırlar.

GSCimbom Mobile App
su an yazdiklari daha büyük kabahat anlamiyorlar. beni social media hesaplari icin görevlendirsinler yemin ederim bu kadar sacmaliga katlanmazlardi.

Bu menfaatçi magandaların kulüple olan tüm ilişkileri kesilmeli. Hatta tribünlerden bile sürülmeliler.

Bu akşamki bildirilerinde bir kötü niyet görmedim ama ondan sonraki tavırlarıyla dünyanın en mal taraftar grubu olduklarını ifade edebilirim. Aynı anda hem yönetimi, hem hocayı, hem taraftarı, hem de futbolcuları nasıl karşısınıza aldınız hırt adamlar. Eğer amaçları camiayı birleştirmekse yaptıkları fekadarlıktan dolayı tebrik ediyorum, başta çıkılan niyet oysa bizden de Mastermind imiş adamlar. Ama 10 saattir hakikaten tornistanın dibine vuruyorlarsa kendilerine yeni bir meşgale bulmalarını tavsiye ederim.
Ahbap, hoca göksel başkanla bir araya gelip konuşulur falan dedikten sonra " o adamla görüşülemez fincanları da gökselin bi tarafına monteleyin" diye açıklama yaparsan süreci sabote etmenin yanında direkt hocaya da sallamış oluyorsun ki yönetim talimatıyla yapıldığı da belli bu işin.

He açıklama olmasa da irfanı vermezdi ya da bizimkiler alamazdı ayrı mesele ama bildiri de sonrasında yaptıkları da Galatasaray'ın menfaatleriyle çelişen hareketler. Kime yarar ya da yaradı orasını bilemem.

Şimdiye kadar yirmibin defa söverdin yönetime.

GSCimbom Mobile App
o ayri konuda . böyle aptal aptal transfer isine de girmezdim. neymis göksel söyleymis böyleymis. yemin ederim ekonomi de bilmiyorlaar, görüsme felan da bilmiyorlar. anca mangalda sucuk.
Göksel Galatasarayi seviyor kendisi birakti zaten. barismaya dünden razidir gözümde . Terim de iyilikle yaklasmis

Sabah akşam elinde telefonla sosyal medyadan ahkam kesen en ufak hatada ay totom diyenler gelmiş ultraslan gibi türkiyeye hatta avrupaya damgasını vurmuş galatasaray adını layıkı ile her alanda savunmuş bir gruba atıp tutması da çok ilginç

Ultraslanın üyesi falan değilim ama adamlar kötü birşey dememiş fbjklilerin bizim birkaç ergeni de kafalayıp kaos çıkarma algısından başka birşey değil bunların oyununa gelmeyin

Geri
Üst Alt