İçimizdeki Düşmandan Açıklama!

Bunların Almanya şubesinin belgeselini izlemiştim. Orada da Galatasaray’ı kullanarak malum partinin propagandasını yapıyorlardı.
Gerçek Galatasaray taraftarı bu çıkarcı oluşuma katılmaz. Basın ve diğer takım taraftarı zaten bunları takmıyor.

Bir de bizi bilen bilir falan yazmışlar. Herkes biliyor kimlerden olduğunuzu. Stadyuma bile alınmamaları gerekiyor.

Gruplara her zaman karşıyım. Dini gruplar tarikat ve cemaatleri oluşturdu. Para etrafında toplanan gruplar mafyaları, çeteleri oluşturdu. Ülkeye ne kadar zarar verdikleri, geçmişte neler yaptıkları ortada. Ülkeye darbe girişimine dahil her şeye kalkıştılar. Ne gerek var, senin dinin seninle Allah arasında. İbadetini yap, doğru dürüst efendi ol hak yeme, çalışkan bir insan ol tamam işte yeterli ne güzel. Neden gidip bir kişiyi kendine şıh, şeyh, pir, önder, mesih, peygamber, mafya babası olarak seçip onun her dediğini körü körüne hiç sorgulamadan kendi akıl süzgecinden geçirmeden sanki Allah'tan gelen bir buyrukmuşçasına kabul ediyorsun, onları uyguluyorsun. İlla birini önder seçeceksen kendine Atatürk'ü seç.

Ultraaslan denen grup için de bu böyle. Onlara tarikat, cemaat veya mafya, çete falan demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama ne gerek var hepimiz Galatasarayı seven onun aşkıyla, sevgisiyle dolu, Galatasarayın başarısından mutlu olan, galip geldiğimiz zaman çocuklar gibi sevinen, yenildiğimizde üzülen insanlarız. Bir çoğumuz evimizde maçları takip ediyoruz. Pandemiden önce bazılarımız kafelerde, bir kısmımız da bizzat stadyuma giderek takımımızın maçlarını izleyip takımımıza destek veriyorduk. Bizim taraftar olarak yapacağımız, yapmamız gereken şeyler sadece bunlar. Gidip de başkan ile yönetim ile bir olup birilerinin maşası olma durumuna gelmeye, teknik direktörle ya da diğer dışarıda kalan taraftarla atışıp tutuşmaya ne gerek var. Yöneticiler zaten var işleri bu demokratik bir şekilde seçimle gelip takımı idare ediyorlar. İyi idare edemiyorlarsa yeni seçimde gidip yerine yeni başkan geliyor. Bir taraftar olarak takımı, oyuncuları, teknik direktörü, yönetimi, başkanları eleştirebiliriz. Yanlış yapılan işleri yüzlerine vurabiliriz ama onları devirme gücümüz yok bu zorbalığa girer, darbeye girer. Kongreler oluyor zaten, binlerce insan divan toplantılarına katılıyor. Orada konuşuluyor. Ama ayrı bir grup oluşturarak kendi bağımsızlıklarını ilan etmek ben istesem her şeyi yaparıma getirmek çok yanlış bir hareket.

güç zehirlenmesi içindeler.kendilerini galatasarayın önünde görmeye başladılar, bu çok tehlikeli bi durum.

Ahahah gram beyin varsa bunlarda bende adam değilim. Ya bildirileri başkaları yazıyor ya da yazan beyin tutulması yaşıyor. Dedim size yaptıkları açıklamanın taraf oldukları terim e karşı bi bildiri olduğunu bilmeden yapmış bu sığırlar.

GSCimbom Mobile App
gerçekten buna inanacak kdr saf mısın lan

Twitter'da Galatasaray taraftarlarını tehdit eden adres, Fatih Terim'in sözünün üzerine söz söyleme cesaretine sahip üstüne üstlük yediği bok sonrasında "alçak ve şerefsiz" diyebilen bir taraftar oluşumuna sahibiz

#YaTransferYaSucukEkmek

Şu gelinen noktaya bakarmısınız.Yemin ederim özellikle transferde bu kadar basit hatalar yapılmasaydı şu an tüm Galatasaray düşmanlarını üst üste koyup tokatlıyorduk. Bakın transferde tabiki hata olur.Ama bizdeki hatalar göstere göstere yapılıyor ve aynı hatalar sürekli oluyor.

Bu genel kurul çok büyük sıkıntı.Senelerdir bir tane doğru düzgün başkan ve yönetim çıkaramadılar.Bundan sonrada bu genel kurul yapısıyla çıkaracaklarını düşünmüyorum.
Bu klüp kabuğunu kırmalıdır.
Galatasaray potansiyeli klübün işleyiş biçimini aşmıştır.

ultraslan diğer klüplerinin taraftar oluşumlarına bakarsak hepsinin çok önünde.Ama oradada yönetim kesinlikle değişmelidir.

Birgün adnan polat'ın birgün dursun özbek'in bir gün mustafa cengiz'in sucuğunu yerler. İşlerine gelirse ali koç'un sucuğunu bile yerler.
hqdefault.jpg

Ultraaslan temsili...

ultrAslan ve Fatih Terim bir bütündür ve bu bütünlüğü ayırmak isteyen, açıklamaları farklı lanse eden içimizdeki hainler arzuladıkları hedefe ASLA ulaşamayacaklar! Fatih Terim ultrAslan’dır, ultrAslan Galatasaray’dır!

#FatihTerimYalnizDegildir

Galatasaray ve Galatasaray’a ömrünü adayanlar sahipsiz değildir!
Y Ö N E T İ M İ S T İ F A !

Geri
Üst Alt