Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Nerede pot kirdi bunlar? Link atabilecek olan var mi? Konuya Fransiz kaldim da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toptur galibadunya yuvarlakmidir ?
Yoo ultraslan Galatasaray felan degildirultrAslan ve Fatih Terim bir bütündür ve bu bütünlüğü ayırmak isteyen, açıklamaları farklı lanse eden içimizdeki hainler arzuladıkları hedefe ASLA ulaşamayacaklar! Fatih Terim ultrAslan’dır, ultrAslan Galatasaray’dır!
#FatihTerimYalnizDegildir
Galatasaray ve Galatasaray’a ömrünü adayanlar sahipsiz değildir!
Y Ö N E T İ M İ S T İ F A !
HahahahhahhahaultrAslan ve Fatih Terim bir bütündür ve bu bütünlüğü ayırmak isteyen, açıklamaları farklı lanse eden içimizdeki hainler arzuladıkları hedefe ASLA ulaşamayacaklar! Fatih Terim ultrAslan’dır, ultrAslan Galatasaray’dır!
#FatihTerimYalnizDegildir
Galatasaray ve Galatasaray’a ömrünü adayanlar sahipsiz değildir!
Y Ö N E T İ M İ S T İ F A !
Yoo ultraslan Galatasaray felan degildir
@Melih SönmezToptur galiba
Neredesin lan san gevşek
Yeni kalktım nerde olcamNeredesin lan san gevşek
Vay danaYeni kalktım nerde olcam
Nerede pot kirdi bunlar? Link atabilecek olan var mi? Konuya Fransiz kaldim da
gunaydın!Olay ne?
kim bunların lideri.
Danimarka'da da yapiyorlar bunu :dBunların Almanya şubesinin belgeselini izlemiştim. Orada da Galatasaray’ı kullanarak malum partinin propagandasını yapıyorlardı.
Gerçek Galatasaray taraftarı bu çıkarcı oluşuma katılmaz. Basın ve diğer takım taraftarı zaten bunları takmıyor.
kobenhavn’da akp genclik kollari var mi reisDanimarka'da da yapiyorlar bunu :d
Gercegi her firsatda boyle toplumlarda yapiyorlar bunu Camii'de falan bile.
Ne ararsan var ustad fetocu okullari mi desen, akp turlu turlu kollar mi desen ne vereyim abime?kobenhavn’da akp genclik kollari var mi reis