İçimizdeki Düşmandan Açıklama!

Nerede pot kirdi bunlar? Link atabilecek olan var mi? Konuya Fransiz kaldim da

ultrAslan ve Fatih Terim bir bütündür ve bu bütünlüğü ayırmak isteyen, açıklamaları farklı lanse eden içimizdeki hainler arzuladıkları hedefe ASLA ulaşamayacaklar! Fatih Terim ultrAslan’dır, ultrAslan Galatasaray’dır!

#FatihTerimYalnizDegildir

Galatasaray ve Galatasaray’a ömrünü adayanlar sahipsiz değildir!
Y Ö N E T İ M İ S T İ F A !
Yoo ultraslan Galatasaray felan degildir

ultrAslan ve Fatih Terim bir bütündür ve bu bütünlüğü ayırmak isteyen, açıklamaları farklı lanse eden içimizdeki hainler arzuladıkları hedefe ASLA ulaşamayacaklar! Fatih Terim ultrAslan’dır, ultrAslan Galatasaray’dır!

#FatihTerimYalnizDegildir

Galatasaray ve Galatasaray’a ömrünü adayanlar sahipsiz değildir!
Y Ö N E T İ M İ S T İ F A !
Hahahahhahhaha

Yoo ultraslan Galatasaray felan degildir

Ali Koç’un o kadar Galatasaray düşmanlığından sonra bizim yönetim ile masaya oturup transfer görüşmesine senin için rahat eder miydi Musap ? Ona rağmen ultrAslan yine de tavır koymadı sadece fikrini belirtti. Tribün emekçilerinin fikir belirtmeye hakkı yok mu ? Yapmayın kardeşim.

Ben takipten çıkarmadım, hiç bir zaman takip etmediğim için teknik olarak imkansız.

ua terimin yanindayiz dedi bunu bile bile yalnizlastim falan dedigi icin niye millet uaya saf aldi? terimin sözcülüğünü yaptigi zaman tarafli degildi de normal bi sey yazinca niye millet yonetimin emriyle ua yazi yazdi falan diyor? olay o kadar sacma ki neyse bi sey demiyorum bu konuda ua ile ilgili
ali koca saplarken herkes alkisliyordu daha gecenlerde

Son düzenleme:
Bu neki ya biz daha beterlerini gördük. En az 30 dakika Haydi bastır şanlı Cimbombom Cimbombom Haydi bastır şanlı Cimbombom Cimbombom.....

Bunların heryeri Galatasaraylı olsa ne olur sanki işleri güçleri boş yapmak

kim bunların lideri.

Sebo lakaplı biri tam ismini foruma sıkıntı olmasın diye yazmıyorum. Aslında Alpaslan Dikmen öncesi ve sonrasında da aynı şahıs vardı. Ama bizim gibi eskiler bilir kendisi geçmişte Beşiktaş taraftarı olup Beşiktaş kapalasından sonra gelip bizde tribün lideri olmuş biridir. Bu yüzden fazla söze gerek yok.

Bunların Almanya şubesinin belgeselini izlemiştim. Orada da Galatasaray’ı kullanarak malum partinin propagandasını yapıyorlardı.
Gerçek Galatasaray taraftarı bu çıkarcı oluşuma katılmaz. Basın ve diğer takım taraftarı zaten bunları takmıyor.
Danimarka'da da yapiyorlar bunu :d
Gercegi her firsatda boyle toplumlarda yapiyorlar bunu Camii'de falan bile.

Geri
Üst Alt