- 3 Haziran 2015
- 57.098
- 66.230
- 4.143
Merak ettigim bir konu var. Bir kac mac üst üste kötü sonuclar alan Fatih Terim'in yollanmasi icin ellerinden geleni yapan ve Burak Elmas'i baski altina alan Galatasaray yönetim kurulu Torrent konusunda neden üc maymunu oynayip Terim'e yapildigi gibi bir baski uygulamiyor? Küme düsme potasinda bulunan takimin durumunu ve hocasini idare edip tek dertleri Terim'i yollayip rahat rahat takilmalari beni fazlasiyla rahatsiz ediyor.
Burda konu Terim veya Anti-Terim de degil. Ki ben Terim'in sezon sonuna kadar takimda kalmasi gerektigini düsünenlerden birisiyim.
Galatasaray acilen radikal kararlar almak zorundayken Terim'i yollatmak icin adeta deliren bir Yönetim Kurulu'nun tek derdi Terim miydi sorusunu sormadan gecemiyorum.
Gercek Galatasaray'lilar nerede?
Burda konu Terim veya Anti-Terim de degil. Ki ben Terim'in sezon sonuna kadar takimda kalmasi gerektigini düsünenlerden birisiyim.
Galatasaray acilen radikal kararlar almak zorundayken Terim'i yollatmak icin adeta deliren bir Yönetim Kurulu'nun tek derdi Terim miydi sorusunu sormadan gecemiyorum.
Gercek Galatasaray'lilar nerede?