İçimizdeki Şeytanlar

Kemal Tan Canatan

Dursun başkanla sonsuza
Hocaların Hocası
Merak ettigim bir konu var. Bir kac mac üst üste kötü sonuclar alan Fatih Terim'in yollanmasi icin ellerinden geleni yapan ve Burak Elmas'i baski altina alan Galatasaray yönetim kurulu Torrent konusunda neden üc maymunu oynayip Terim'e yapildigi gibi bir baski uygulamiyor? Küme düsme potasinda bulunan takimin durumunu ve hocasini idare edip tek dertleri Terim'i yollayip rahat rahat takilmalari beni fazlasiyla rahatsiz ediyor.

Burda konu Terim veya Anti-Terim de degil. Ki ben Terim'in sezon sonuna kadar takimda kalmasi gerektigini düsünenlerden birisiyim.

Galatasaray acilen radikal kararlar almak zorundayken Terim'i yollatmak icin adeta deliren bir Yönetim Kurulu'nun tek derdi Terim miydi sorusunu sormadan gecemiyorum.

Gercek Galatasaray'lilar nerede?

Galatasarayın 1.çıbanı malesef terim 2.çıbanda yönetim. Terime nasıl bir güvence verdiler ve aldılar başkanlığı belli değil. Torrente neden baskı yapılsın. Terim kadar yine kötü değil Torrent. Bu oyuncu yapısının mimarı da kendisi. Artık nasıl bir saldı tembellik yaptıysa oyuncular torrent biraz disiplin uygulayınca işler değişti. Burak Elmas Galatasaray'ın başkanlığını yapacak ne kalitede nede kalibrede. Ciddiye almaz kimse kendisini. Kayınpederi gibi batıracak Klübü. Torrent bu oyunda ve oluşumda en son suçlu kişi

neresinden tutarsan tut terim in gönderilmesi hataydı. hem yönetim için, hem taraftar, hem oyuncular için. daha kötüsü olur dediğimizde daha ne kadar kötü olabilir diyolardı. al 5 de 0. terim inde 7 8 maçlık serileri var böyle evet ama olsaydı 13 14 maça çıkmazdı bu kötü gidişat. geçen sene gibi. kaşınıyoruz başka bir açıklaması yok bu sezon ortası değişikliğinin.
huyunu suyunu bilmiyodun sanki terim in sorsan 30 senedir tanıyorum der, şimdi yaptıkları dokandı başkana veya yanındaki avellere.

yapacakaları tek bir şey vardı. getirdiğin yerden çıkar bu takımı diyecek ve arkalarına yaslanacaklardı. çıkarırsa yönetim bu yapılanmayı becerebildi denecekti çıkaramazsa terim e kalacaktı ihale. bu kadar düz mantık bir seçeneği nası bu kadar sıvadılar başarı vala.

neresinden tutarsan tut terim in gönderilmesi hataydı. hem yönetim için, hem taraftar, hem oyuncular için. daha kötüsü olur dediğimizde daha ne kadar kötü olabilir diyolardı. al 5 de 0. terim inde 7 8 maçlık serileri var böyle evet ama olsaydı 13 14 maça çıkmazdı bu kötü gidişat. geçen sene gibi. kaşınıyoruz başka bir açıklaması yok bu sezon ortası değişikliğinin.
huyunu suyunu bilmiyodun sanki terim in sorsan 30 senedir tanıyorum der, şimdi yaptıkları dokandı başkana veya yanındaki avellere.

yapacakaları tek bir şey vardı. getirdiğin yerden çıkar bu takımı diyecek ve arkalarına yaslanacaklardı. çıkarırsa yönetim bu yapılanmayı becerebildi denecekti çıkaramazsa terim e kalacaktı ihale. bu kadar düz mantık bir seçeneği nası bu kadar sıvadılar başarı vala.
Kesinlikle katiliyorum.

Galatasarayın 1.çıbanı malesef terim 2.çıbanda yönetim. Terime nasıl bir güvence verdiler ve aldılar başkanlığı belli değil. Torrente neden baskı yapılsın. Terim kadar yine kötü değil Torrent. Bu oyuncu yapısının mimarı da kendisi. Artık nasıl bir saldı tembellik yaptıysa oyuncular torrent biraz disiplin uygulayınca işler değişti. Burak Elmas Galatasaray'ın başkanlığını yapacak ne kalitede nede kalibrede. Ciddiye almaz kimse kendisini. Kayınpederi gibi batıracak Klübü. Torrent bu oyunda ve oluşumda en son suçlu kişi
Bence de teknik direktörlük ya da oyunculuk bir durum yok yerli ya da yabancı farketmez dünyanın en iyi teknik direktörünü de getirsen, en iyi oyuncularını da getirsen bu yönetim gitmediği sürece bu takımdan bir halt olmaz, yönetmeyi bilmiyorlar, takım ruhu yaratamıyorlar, bataklık gibi her güzel şeyi içine çekiyorlar, batırıyorlar, önce bu bataklığı kurutmak lazım, sonrası diğer iş

Benim anlamadığım konu, bu kadro AL'de nasıl son 16'ya kaldı?

Ne oldu da bu kadar geriye geldi bu takım?

Tamam kadro takviye istiyor ama bu sonuçları da hak etmiyor.

Torrent'e de şans verelim ama 5 maç 2 puan da ne bileyim...

Yönetim'in basiretsizliği, balık baştan kokar, oyuncuların motivasyonunu bitirdiler, sağlıklı bir aile ortamı kuramadılar, kaos ortamı yarattılar

Tam aksine takimin geriye gittigini düsünmüyorum yanliz burda kritik nokta Avrupa'da oynadigimiz futbolu gelip anamizin liginde oynamaya calistigimiz cok büyük bir hata. Terim bu konuda sinifta kaldi diyebilirim. Taktiksel varyasyon yoktu. Sen gidip Marsilya Roma deplasmanlarinda oynadigin oyunu gelip Süper Lig'den orta sinif bir takima karsi oynayamazsin.

Burak Elmas'ın ajan olup olmadığının araştırılmasını istiyorum, Galatasaray'ı küme düşürmek için rakip takım taraftarları, TFF'nin Nihat Özdemir'i tarafından Galatasaray'ın içerisine sokulan bir casus, Galatasaraylı gibi görünen aslında Fenerbahçeli bir Galatasaray düşmanı, içimizdeki şeytan. Ulan ben gerçekte Fenerbahçeli bile olsam eğer Galatasaray Başkanıysam yalandan da olsa Gedson Fernandes'i alırdım ki Fenerbahçeli olduğum bu kadar belli olmasın diye. Adam göz göre göre takıma hainlik yapıyor, takımı küme düşürecek. Kimsenin ses çıkardığı yok.

takım kötü değil hocam ya konsantrasyon ya tecrube eksiklikleri var. bizde muhtemelen 2 side vardı. avrupa liginde kusursuz maç oynadı bu takım. orda oynayabilen ligde her türlü oynar. yalnızca skoru tutamıyorlardı. buda oyuncuların tecrubesizliğinden olsa gerek. avrupa maçları ekstra motivasyon ile oynadıklarından min hatayla bitirebiliyorlardı. bu demek olmuyordu ki ligde de bunu yapamayacaklar. fırsat verilseydi ben düzeleceklerini düşünüyordum. yapılanmalar malesef 1 2 senede olmuyor.

takım kötü değil hocam ya konsantrasyon ya tecrube eksiklikleri var. bizde muhtemelen 2 side vardı. avrupa liginde kusursuz maç oynadı bu takım. orda oynayabilen ligde her türlü oynar. yalnızca skoru tutamıyorlardı. buda oyuncuların tecrubesizliğinden olsa gerek. avrupa maçları ekstra motivasyon ile oynadıklarından min hatayla bitirebiliyorlardı. bu demek olmuyordu ki ligde de bunu yapamayacaklar. fırsat verilseydi ben düzeleceklerini düşünüyordum. yapılanmalar malesef 1 2 senede olmuyor.
Önümüzdeki sezon iyi 2-3 transfer yapamayız yabancı kuralı var. Nasıl olacak bilmiyorum. Eğer sadece tecrübe ve konsantrasyon ise bence çözülür. Bu sene bunu yaşayacağımız varmış ne diyelim...

Önümüzdeki sezon iyi 2-3 transfer yapamayız yabancı kuralı var. Nasıl olacak bilmiyorum. Eğer sadece tecrübe ve konsantrasyon ise bence çözülür. Bu sene bunu yaşayacağımız varmış ne diyelim...
çözülür de bu hocayla olur mu? bence zor. olan olmuş da keşke dedirttiler gene bize. ben ona yanarım. dediğim gibi takımı bırakıp sene sonu olası kötü gidişatta göndereceklerdi terim'i. terim in yardımcılığına düşündükleri hocaya da bırakmazlardı bizi.
çok yanlış karar çok.

Twitter'da çoğu üye ibra etmeyecez falan diyo ibra etmesinler de seçim kararı alınsın biz de şu çikolatacıdan kurtulalım :D

Terim sezon sonuna kdr kalmalıydı. Aynısı torrent icinde gecerli. Yeni sezon icin planlamalar yapılmalı.

Terim kalsaydı şöyle olurdu böyle olurdu gibi seyler soylemeye gerek yok. Ortada bi gercek var, torrentte terimden farkli bir sey yapmıyor. Oyun planları, mac sonu aciklamalari bile aynı.

Küme falan düşmez takım, yeni sezon için planlamalar yapılmalı. Marcao, nelsson, boey, mohamed, kerem dışında 11 oynayacak adam yok. Bazılarına göre mohamed 11 oyuncusu bile değil. Yeniden yapılanacak takım ve muhtemelen saydığım bu adamları satarak yapacak bunu.

şampiyonluk kimin umrunda
ne 2 kupa ne de avrupa
hepsi gelip geçici heves
bizim aşkımız cimbombom'a

Geri
Üst Alt