Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Onla 2si ortak karar almıyolar mı kardo?Projeleri falan beraber yapıyolardı..Bana zor geliyor , Metin Öztürk filan ibra edeceğiz diyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onla 2si ortak karar almıyolar mı kardo?Projeleri falan beraber yapıyolardı..Bana zor geliyor , Metin Öztürk filan ibra edeceğiz diyordu.
Belmas ı sezon başı isteyen tayfa belli bu enkazı ve çöp kadroları kuranda belli 3 senedir , medyanın bizim beğenmediğimiz Tudor İtalya da düşme hattından aldığı takımı avrupa kupalarına gönderecek bu adam ilerde büyük takım yaparsa şaşırmayın bizde lucescu mancini de olduğu gibi izleriz arkasından ağzımız açık
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim'in kovulmasi normal bundan daha normal bisey yok ama zamanlamasi tamamen yanlis oldugunu düsünüyorumHep aynı şeyler konuşuluyor. Terim in kovulması normal, yerine getirilen adam anormal.
Geç mi kalındı yani?Terim'in kovulmasi normal bundan daha normal bisey yok ama zamanlamasi tamamen yanlis oldugunu düsünüyorum
yav kemalTerim'in kovulmasi normal bundan daha normal bisey yok ama zamanlamasi tamamen yanlis oldugunu düsünüyorum
Kolpa Kemal Kara ismini kullanabilirmiyim
Kara ailesi olarak onur duyarızKolpa Kemal Kara ismini kullanabilirmiyim
3. olan Manyakların Kral'ı
3. olan Manyakların Kral'ı![]()
Verdiği sözlerin palavra olduğu belliydi. Hic de dört dörtlük görünmüyordu. Seçim zamanı fanatikçe Elmas'ı destekleyenlerin çoğu internette gördüğü şeylere inanıp sürü psikolojisiyle hareket etti. Forumda ben dahil pek çok kişinin de Elmas'a güvensizliğini ifade ettiğini hatırlıyorum. O dönem attığım bir mesaj:Forumun 90%i secim sürecinde Burak Elmas'tan yanaydi. "Ben biliyordum" demek sacma geldi. Büyük ihtimalle sizde desteklediniz Burak Elmasi secim döneminde. Verdigi sözler ve gösterdigi vaatlerle Elmasin kazanmasini istememek mümkün de degildi zaten. Hersey dört dörtlük gözüküyordu.