İçimizdeki Şeytanlar

Belmas ı sezon başı isteyen tayfa belli bu enkazı ve çöp kadroları kuranda belli 3 senedir , medyanın bizim beğenmediğimiz Tudor İtalya da düşme hattından aldığı takımı avrupa kupalarına gönderecek bu adam ilerde büyük takım yaparsa şaşırmayın bizde lucescu mancini de olduğu gibi izleriz arkasından ağzımız açık

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belmas ı sezon başı isteyen tayfa belli bu enkazı ve çöp kadroları kuranda belli 3 senedir , medyanın bizim beğenmediğimiz Tudor İtalya da düşme hattından aldığı takımı avrupa kupalarına gönderecek bu adam ilerde büyük takım yaparsa şaşırmayın bizde lucescu mancini de olduğu gibi izleriz arkasından ağzımız açık

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forumun 90%i secim sürecinde Burak Elmas'tan yanaydi. "Ben biliyordum" demek sacma geldi. Büyük ihtimalle sizde desteklediniz Burak Elmasi secim döneminde. Verdigi sözler ve gösterdigi vaatlerle Elmasin kazanmasini istememek mümkün de degildi zaten. Hersey dört dörtlük gözüküyordu.

Hep aynı şeyler konuşuluyor. Terim in kovulması normal, yerine getirilen adam anormal.

Artık şu forumdaki algı yalanlarından o kadar bıktımki, yazasım dahi gelmiyor ama yine de belirteyim.

1. 24 milyon euro bonservis harcandı yazın, gelenlerin toplam maaşı Van Aanholt'u çıkarırsak Cicaldau, Morutan, Berkan, Halil, Nelsson, Boey için 4.5 milyon euro. O transferlerini övdüğünüz Trabzonspor'un sadece Gervinho ve Hamsik'e yıllık ödediği para 5 milyon euro, diğer transferlerini saymıyorum bile.

Kısacası para o kadar önemliyse önce adam olacaksınız tam rakamı yazacaksınız öyle 30 falan yazmayacaksınız, ikinci bonservis o kadar önemliyse maaş da o kadar önemlidir ki 30 yaş üstü adamlara 2-3 verip durduğun için bugün 3-4 milyar borcun var faiziyle 5-6 milyar ödeyeceksin 10 yıl boyunca.

Diğer noktaya gelince Fener maçından itibaren yapılan aleni doğrama olmasa ve Muslera denilen kova kaleye gelen ilk şutu yiyip durmasa oradaki kopma hiç yaşanmayacaktı, kazanmayı hakettiğimiz Fener maçını aleni şekilde kaybettik ve bu durum da Altay, Malatya falan devam etti, her maç bir penaltı atlandı, rakiplerse kalecimiz sakatlandığında boş kaleye falan gol attı.

Sene başında dibine düştüğünüz Tjk kadrosunun da bugün neler yaşadığı ortadayken mevzunun bireysel oyuncu kalitesi olmadığını anlayacak kadar da zekisinizdir diye düşünüyorum zira işinize geleni abartarak yazmakta, işinize gelmeyeni ise hiç yazmamakta fazlasıyla başarılısınız.

Bazılarınızın tek amacı Terim düşmanlığı, varken herhangi bir hoca gelse ondan iyi olacaktı herif geldi 5te 0 çekti, bu sefer de kadroyu FT kurdu o yüzden bunları yaşıyoruz oldu. He arkadaş herkesin kadrosu bizden iyi, herkeste yıldızlar kaynıyor da bizimkisi o kadar kötüki maç kazanamıyoruz çünkü kadroyu FT kurdu.

Yazık sizin zihniyetinize.

Sene başı Pjanic, Teixera, Batshuayi geldi diye Tjkyi o gün şampiyon ilan ediyordunuz, bu 3ü hepinizin dibinin düştüğü topçulardı noldu bu adamlar niye bir bok yapamadı bana ondan bahsedin. Hamsik mi Pjanic mi, Ghezzal mı Gervinho mu, Batshuayi mi Cornelius mu, hangisinin cevabında TSli topçu derdiniz?

Riyakarlık karakteriniz olmuş onu anladık da kendi iddia ettikleriniz çıkmayınca salağa yatıp, 100 iddianızdan biri tutunca gelip burda şov yapmayın gidin twitter çöplüğünde takılın burada değil.

3.sü çok sevimli tanısan sen de seversin
:D
27364.jpg

Forumun 90%i secim sürecinde Burak Elmas'tan yanaydi. "Ben biliyordum" demek sacma geldi. Büyük ihtimalle sizde desteklediniz Burak Elmasi secim döneminde. Verdigi sözler ve gösterdigi vaatlerle Elmasin kazanmasini istememek mümkün de degildi zaten. Hersey dört dörtlük gözüküyordu.
Verdiği sözlerin palavra olduğu belliydi. Hic de dört dörtlük görünmüyordu. Seçim zamanı fanatikçe Elmas'ı destekleyenlerin çoğu internette gördüğü şeylere inanıp sürü psikolojisiyle hareket etti. Forumda ben dahil pek çok kişinin de Elmas'a güvensizliğini ifade ettiğini hatırlıyorum. O dönem attığım bir mesaj:

656F9B0D-4247-43A0-92D7-C5A30AE8CA33.webp

amacım ben demiştim demek degil. ama aynı şeyi tekrar yaşıyoruz. yine aynı insanlar internette okuduğu saçma sapan şeylere ikna olup torrent kovulsun diye başlık açıyor. korkarım ki torrent kovulup işler daha kötüye gidince bu sefer de 'zaten forumun yuzde 90'ı torrent'in kovulmasını istiyordu. başka bir şey düşünmek mümkün değildi' diyerek isabetsiz öngörülerinizi her şartta haklı görmeye devam edeceksiniz.

Geri
Üst Alt