Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Kolpa Kemal Kürek biraz bahsetmek ister misin alex teeheSene başı Pjanic, Teixera, Batshuayi geldi diye Tjkyi o gün şampiyon ilan ediyordunuz, bu 3ü hepinizin dibinin düştüğü topçulardı noldu bu adamlar niye bir bok yapamadı bana ondan bahsedin. Hamsik mi Pjanic mi, Ghezzal mı Gervinho mu, Batshuayi mi Cornelius mu, hangisinin cevabında TSli topçu derdiniz?
Riyakarlık karakteriniz olmuş onu anladık da kendi iddia ettikleriniz çıkmayınca salağa yatıp, 100 iddianızdan biri tutunca gelip burda şov yapmayın gidin twitter çöplüğünde takılın burada değil.
Bos yapma yunsu@Kolpa Kemal Kürek biraz bahsetmek ister misin alex teehe
sen show yapmasan ben de yapmamBos yapma yunsu
Showkes anlasmasi yapmaliyizsen show yapmasan ben de yapmam
hyrShowkes anlasmasi yapmaliyiz
????
hangisisin?
5 EUR sutla söyleyimhangisisin?
Ünsalın götçü versiyonuhangisisin?
Ben sana 5 euro şutlarım senin sadece 5 euron olur. Sen bana 5 euro şutlarsın benim 75 liram olur. Sen şutla fakir sevindir.5 EUR sutla söyleyim
Ünsal zaten g*ötçüÜnsalın götçü versiyonu
Ben sana 5 euro şutlarım senin sadece 5 euron olur. Sen bana 5 euro şutlarsın benim 75 liram olur. Sen şutla fakir sevindir.
50 Euro ile ben 32li tuvalet kağıdından 5 adet alırımÜzüldüm IBAN at duruma el atalim biz popomuzu 50EUR kagitlariyla siliyoruz
kac katlik Tuvalet kagidi kullaniyorsun Onur50 Euro ile ben 32li tuvalet kağıdından 5 adet alırım
3 kat tercihimdirkac katlik Tuvalet kagidi kullaniyorsun Onur