Igor Tudor, NTV Spor'a Konuk Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor´un konusmalari cok hosuma gitti. Dikkat ettiyseniz hep karakter diyor.

Kisacasi bu oyuncularin alayi karaktersiz ve cöp diyor üstü kapali.

Ilk defa bu kadar acik konusan biri. Öyle de ihtiyac vardi ki. Bu cakma starlar adam olacak adam.

Burasi Galatasaray. Alayini kov hocam arkandayiz.

Korkak herif çıkmış yine aynı başkanı gibi sallıyor.

Gozgöre göre yalan söylüyor.

Geldiği zaman ile son zamanlar arasında gol yeme sorununu çözmüş güya.
Geldiğin haftalarda 1 gol yiyorduk sonlara doğru her maç 2 gol yemeye başladık.

Duran toplarda gol yeme sorununu güya çözmüş,
Çözüm olarakta söyle dedi; 18 içinde daha kalabalık duruyoruz.

Böyle çözüm mü olur kalabalık olmamıza rağmen yine gol yiyoruz.

Boş herifin teki bize gram faydası olmadı olmayacakta.
İlerde basmayı seviyormuş güya 10 küsur maç oynattin biz niye bunu göremedik.

Üstüne birde bu herifin kompleksleri yüzünden bir yıldız oyuncumu kaçtı diğeri de gitmek üzere.

Sürün hain herif!

Elindeki oyunculara göre sistem oynamak zorundasın . Sen elindeki adamlara pres yaptıramıyorsun , önde basmaya kalksan bu defansla delik deşik oluyorsun. Çözüm için savunmamız da kısa dedi , o yüzden ceza sahasında kalabalık olmak mantıklı

Sabri'ye bile tekmeyi basmış dursun filan dinlemez bu kadroyu dağıtacak belli

TapaTalK

Bakalım denizlide geldiginde Budama felan diyip büyük konuşuyodu inşallah tudorunda sonu onun gibi olmaz

genel olarak yorumun nedir peki ? yani umudun varmı şahsen tudordan,senin görüsünü merak ettim dostum

taraftar cıldırmıstı tudor gelecegi zaman ama simdi herkes sövüyor ben şahsen potansiyeli oldugunu ama kendini ıspat edemeden geldigi icin cok riskli oldugunu tecrübesiz oldugunu düsünoyurm.

Yanlis stratejiyi denedigini söylemesi, güzel bir yaklasim oldu. Tudor´un yaptigi hatayi, cok daha hazir ve iyi takim ile zamaninda Mancini yapti, ve bundan hic bir zaman taviz verdigini görmedim.

GS düsmani denilen Ridvan´in yaptigi iyiligi bu gece, muhtemelen icimizden camiadan kimse yapmamistir tudora... Galatasaray´in genlerinden, Terim ile ileride baskili futbol ile 6 sampiyonlugun geldigini söyledi. Tudor´un da aslinda bu tarz futbolu benimsedigini söylemesi güzeldi.

Ancak bunu oynayabilmek icin fizik ve kalite anlaminda belirli oyuncularin gerektigini söyledi, ve su anki takim ile zor oldugunu ifade etti.
Bunu uygularsa, ve buna göre dogru kadroyu kurarsa basarili olma ihtimali yüksek olur.

Bunlari deyip Selçuk'u banko oynatirsa kusura bakmasın kıçımla gulerim

Tudor: ''Kanatları kullanabiliyor ve oyunu rakip sahaya yıkabiliyorsanız daha az pozisyon yiyorsunuz. Sorunumuz biraz da kalite.''

Adam doğru tespitleri eksiksiz yapmış, istediği transferler ve mevkiler hep doğru tespit.
Hırslı, koşan basan tempolu bir takım istiyor (bizde öyle)

Transfer talebini de yapıyor Harzo gibi çekinip içimden çıkarıcam falanda demiyor

Dursun çapsızı adam gibi transferleri yaparsa, bence başarılı olur Tudor

Olamazsa da gider. Ama yeni bir hoca gelseydi o tespitleri yapana kadar diğer sene de heba olurdu muhtemelen. Sabri falan bir şekilde hocanın gözüne girip takımda kalırdı :D

Yönetim üstüne düşeni yaparsa, iş Tudor'a kalıyor ve onu bu sene yapacaklarıyla değerlendirmek bence en doğrusu olacak.

Tudor bu sene şampiyon olursa seneye sözleşmesi bitecek semih gibi çöpler var daha da düzelir bütçemiz umarım başarılı olur bu sene

Hotscham AVrupa Kupasi ve STSL alir. böyle bir elektrik aliyorum sayin tudor'dan

bir sey bilmiyorum diyor tudor transfer hakkinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt