Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor: "Hiçbir oyuncu takımın önüne geçemez. Ibrahimovic ile oynadım, birçok şeyini gördüm ama Bruma'nın yaptıklarını onda hiç görmedim."
daha kötü birseydir herhalde, yoksa Tudor abartiyor
karakteri ve menajeri sıkıntılıydı orası kesin. Dikkatli takip edelim çünkü RBL'den de böyle ayrılacaktır.
Konusmalari bunu cikartiyor ortaya. Eger Tolga ve Selcuk oynayacaksa ilk 11 de bye bye tempolu oyun.önllibero yok diyorsun alla allah yaew ben dinlemedim çünkü
eren kaç puan aldı? kovulmak istemiyosa kesecekSelçuk kendi başına 6 puan aldı , üstüne Tudor'a kaprisi yok, üstüne yıllardır burda , üstüne üstlük kolay sakatlanmıyor.
Tudorun yerinde olsan sende kolay kolay kesemezsin.
Mevki üzeri fazla birşey demediönllibero yok diyorsun alla allah yaew ben dinlemedim çünkü
Ve sadece 2-3 oyuncu değil... Tudor kendisi söyledi "Grup daha büyük"Valla helal olsun. Hep tahmin ettigimiz ama kimsenin söyleyemedigi seyleri söyledi.
Artik oyuncularin ne kadar hain ve karaktersiz oldugunu ögrenmis olduk.
Artik rahat nefes yok size. Ya adam gibi aldiginiz milyonlarin hakkini verirsiniz ya da bu taraftar aklinizi alir.
Juan Fran o tip bir oyuncuymusClichy tamam da sağ beke Tete içime sinmiyor böyle ofansif iyi orta açan bir sağ bek alınmalı
Kesin.Bence Belhanda Türkiye'de 8-10 gol arası atar