Igor Tudor, NTV Spor'a Konuk Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk ergun'un bayram tutumlu ile mesajlasmasi dogru demek ki

7 transfer

Tudor: "Hiçbir oyuncu takımın önüne geçemez. Ibrahimovic ile oynadım, birçok şeyini gördüm ama Bruma'nın yaptıklarını onda hiç görmedim."

daha kötü birseydir herhalde, yoksa Tudor abartiyor

küfür etmiş daha ne yapsın ben olsam direk ceza verirdim. TD ağırlığı diye bişey kalmaz takımda..

Clichy tamam da sağ beke Tete içime sinmiyor böyle ofansif iyi orta açan bir sağ bek alınmalı

5-6'dan fazla oyuncu alabiliriz, ama zaman yok para yok diyo. Nasıl alacaksın o zaman?

Tudor az bile söylemiş. Bence bir forvetin en az 20-25 gol atması lazım.

Valla helal olsun. Hep tahmin ettigimiz ama kimsenin söyleyemedigi seyleri söyledi.

Artik oyuncularin ne kadar hain ve karaktersiz oldugunu ögrenmis olduk.

Artik rahat nefes yok size. Ya adam gibi aldiginiz milyonlarin hakkini verirsiniz ya da bu taraftar aklinizi alir.
Ve sadece 2-3 oyuncu değil... Tudor kendisi söyledi "Grup daha büyük"

Selcuk a edilen laf kadar de jonga edilmior

sad

belhanda arap degilde portekizle yada kuzeyli filan olsaydı simdi ben dahil herkes halay cekiyor olurduk

Vay arkadas Tudor basarisiz olsa da biz hakli ciksak diye bekleyen arkadaslar var,beyler Tudor cu olmak Terimci olmak degil mesele basarisiz olan.Galatasaray olduktan sonra baslarim Tudor ada Terime de ,sezon baslarken dursun denen haine inat adama destek olmak lazim,sezon bir başlasın bir gorelim bakalim kendi haziadigi takimla ne yapacak veya yapamayacak.masallah herkes cok biliyor bu isleri,e.gidin antrenorluk kursuna tutan mi var.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımdaki milyonluk eşeklere karaktersiz dedi ya içimin yağları eridi.:asd:

Belhandadan €15 milyon sokacak bu. Ama adama tapanlar var gel gör ki

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şampiyon takımın forveti 20-25 atmalı, 10-15 ile olmaz bu işler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt