Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü de ona denk geliyor zaten hemen hemen.Ne hücumda ne savunmada istediklerini yapamamışsan kötü oynamışsın demektir.Fb maçında defansif anlamda bu maç kadar kötü değildik ama iki maçta da hücum aksiyonları hiç yoktu neredeyse.Ama bu ilk değil,bunun gibi çok maçımız oldu onu demeye çalışıyorum.
Seni anliyorum, mesajimi editledim, bende kendimi yanlis ifade etmisim, yapmak istemedik, esas benim takildigim, beni üzen sorun bu.
Evet fener macinda defansif olarak daha iyiydik, cünkü fener en az bizim kadar kötüydü.

Rakipler çok çok şanslı böyle bi çengelköy hıyarı var diye başımızda aklı başında bir hocayla bu takım uçardı yılmaz vural bile bundan daha iyi yönetirdi takımı sd lik işini iyi yapıyor saygı duyarım ama td lük işi tudoru baya baya aşıyor 40 fırın ekmek yemesi lazım

Rakipler çok çok şanslı böyle bi çengelköy hıyarı var diye başımızda aklı başında bir hocayla bu takım uçardı yılmaz vural bile bundan daha iyi yönetirdi takımı sd lik işini iyi yapıyor saygı duyarım ama td lük işi tudoru baya baya aşıyor 40 fırın ekmek yemesi lazım

Renktaş seninde gerçekleri görmene sevindim.

Neden gitmek istediği belli oldu bence puki bu tudoru savundum ya o kadar yazık ya

abi biz şans verdik iyi takımda kurdu eyvallah ama. mevzu ortada olmuyor yani şimdi neyini savunacağım ki. ben yanlışa yanlış derim her zaman. yeri geliyor fatih hocayıda eleştiriyorum. önceliğim galatasaray'dır daima. sahip çıkılması gerekiyordu destekledik ama şuan zarar veriyorsa eleştiririm. ha kendini ve takımı toplarsa destekleriz 2 gün sonra o başka ama dediğim gibi sanmıyorum inancım kırıldı.

Yılmaz Vural gelse yine aynısı denecek hiçbir şüphem yok.

Oyunun içeriğine dair doğru eleştiriler var. Peki sence gitmeli mi Tudor şu an? Romantiklerden olmadığımı düşünerek çözüm için soruyorum bu soruyu.
Geçen sezon Tudor'un değil önce yönetimin gitmesi gerektiğini savunuyordum. Ama bu sezon Tudor baya yüksek bir bütçeyle kendi takımını kurdu. Bana göre gitmeli çünkü bu oyun anlayışı ve hedef maç performansıyla şampiyon yapabileceğini sanmıyorum. Çözüm olarak daha organize ve ofansif bir oyun oynatan büyük lig/takım tecrübesi olan bir teknik direktör bile fark yaratabilir ama bu yönetime de getirecekleri teknik direktör konusunda fazla güvenmiyorum.

abi biz şans verdik iyi takımda kurdu eyvallah ama. mevzu ortada olmuyor yani şimdi neyini savunacağım ki. ben yanlışa yanlış derim her zaman. yeri geliyor fatih hocayıda eleştiriyorum. önceliğim galatasaray'dır daima. sahip çıkılması gerekiyordu destekledik ama şuan zarar veriyorsa eleştiririm. ha kendini ve takımı toplarsa destekleriz 2 gün sonra o başka ama dediğim gibi sanmıyorum inancım kırıldı.

Evet savunmaktan kastım şans vermek vardır bir bildiği , hangi takımda olduğunu anlar birşeyleri değiştirir dedik ama yok ha bundan sonra kanlı bıçaklı olmayız toparlarsa yine destekleriz ama bildiğini okuyan biri kafasında ki planın dışına zor çıkar çıkarsa zaten büyük hoca olur çıkmazsa hajduk splite kadar yolu var.

Hala bu adamı savunanlar var. Acı olan en az gitsin diyenler kadar savunanlar var. Adam ışık verir sabredersin. Bu adam yetersiz.Çok ciddi hataları var.Buda tecrübesizlik, ufak tefek hatalar,o hatalardan döner diye geçiştiremezsin.

Şu adamı hiç analiz etmeden bu takımın başına getirende hayır yok ki tudorda olsun.

Çok ilginç değil mi ya geçen sezon Bruma yı disiplinsiz bulduğu için ilk yarıda oyundan alan adam benzer tavırları Fener derbisinde gösteren Belhandayı oyundan almadı. Herkes gördü Belhanda nın oyundan atılacağını bi bu göremedi.

Dün de benzeri Ndiaye için geçerliydi. Onda sorun disiplinsizlik değil de kontrolsüzlük. Adam dan dun giriyor herkese zamanlama hatası yapıyor ikili mücadelelerde. Belhanda da olduğu gibi forumda da yine herkes dile getirdi bu adam kesin atılır diye keza öyle oldu.

Ortalama futbol bilgisi olan insanlar ( kendimi de bu kitleye dahil ediyorum) bunu görüyor ama yıllarca profesyonel futbol oynamış profesyonel teknik direktör olmuş adam göremiyor. Olacak iş değil. Oyun okuma kabiliyeti sıfırın da altında bu adamın.

sent via GSC

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt