Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor hırsıyla, oyuncularla yapacağı iletişimle,saha kenarındaki duruşuyla herkesin sempatisini kazandı. Çoğu taraftar kendisine sırf bu yüzden olumlu baktı.

Yukarıdaki tarif ettiğimiz adam, Bruma gibi genç bir oyuncuyu doğru bir iletişimle gönlünü kazanıp en kötü kadroya alıp ilk 11 de oynatmayabilirdi. Kadro dışı bırakmasını kesinlikle doğru bulmuyorum.Kimsede bu durumu savunmak için taklalar atmasın.Yahu hani çok ciddi sorunlu adam olur anlarım brumadan bahsediyoruz.

Bunu riekering yapsaydı veya başımıza yerli bir teknik adam gelip bunu yapsaydı ne yabancı düşmanlığı kalırdı nede teknik adamlığı.

Heleki sabri, semih ,selçuk gibi adamlar şu maçta ilk 11 oynarsa bana kimse cesaretten falan bahsetmesin. Çok fazla değil Galatasarayın son beş maçını izleyen adam bu oyuncuları kadroya almaz.

Yahu birazcık şu isimlerden bağımsız Galatasarayın menfeatini için doğru neyse onu söylemek ve savunmak bu kadar zor mu?

Son düzenleme:
Biraz sabırlı olmamız lazım , inşallah Tudor bize bu umudu aşılar.

ilginç ama haklısın aslında , tolga uzun bir sakatlık döneminden geri döndü ve bocalaması çok muhtemel.Yine de Tudor'un azimli oynarsa onu gözeteceğini düşünüyorum.Ruhsuz bir topçu değil en azından.

en büyük temennimiz.

Ben Tudor'un arkasındayım zaten,sosyal medya olsun buradaki bazı yorumlar olsun onların yarattığı izlenimle taraftarlar istifa der yazdım.

gqzDVR.jpg

Bruma'yı oynatmayarak Karabük'de ne kadar vizyonsuz ve hedefsiz bir herif olduğunu kanıtlamış oldu.

Utanmazsa Sabri'yi de oynatır tam olur.

Riekerink bizim en zor zamanımızda gelmişti. Bülent Korkmaz'ın bile takımın başına geçmek istemediği bir dönemde sorumluluk almıştı. Bu sebepten ona bir sempatim var. Ayrıca ona bayağı bir sövdüğüm zamanlar da oldu elbet ama sezonu her türlü Riekerink'le tamamlamak isterdim.
Alt yapı hocasına gidip A takımın başına geç dersen kümeye oynasan da gelir. Sorumlulukla falan alakası yok. Ömründe göremeyeceği bir fırsat geldi karşına o da aldı

Son düzenleme:
Kendisi hakkinda manasiz bir onyargi var neden

Geçen haftaki Tolga' yı izledikten sonra Selçuk' u oynatmasını doğru bulmakla beraber Sabri ve Semih' i oynatmamasını isterdim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim turk milleti kerizmatik sahislara taptigi icin seveni cok ulur. Argo olsun kerizmatik olsun nolursa olsun :)

Brumayi kesti. Yenmessek istifasini istiyecegim.

Bruma yok, 1 maçta 4 gol yediren cheyou geriye geldi, 3lü defans,Hakan yok, Orta saha Selçuk,cigerci dejong sefilleri

Umarim ilk haftada mendiller vitaminsiz nankör taraftarın biryerine

Hocam şu Semih'in leş bir stoper olduğunu 45 dk'da görmüşsündür en kısa zamanda kesmen dileğiyle teşekkürler.:hat:

Benim farkettiğim en büyük değişiklik önde basmak değil topu alan gevelemeden hemen hızlıca oynadı ilk yarıda. Çoğunu geri oynadık ama farketmez topun dolaşım hızının artması önemli ki Garry gibi adamlara boş alan kalsın. Onun dışında normal bi orta saha mücadelesi şeklinde geçti yalnız Rize felaket zayıf onu da belirtmek gerekiyor. De Jong ve Selçuk istekliydi ama topla 5 metre katedemedikleri için bu 2 arkadaş oynamaya devam ederse kısırlıkta devam eder 2.yarı. Adamlar zaten geride bekliyor, tamamen kanat oyuncularının bireysel yeteneğine kalır iş. Allahtan bence avrupanın en iyi bitiricilerinden biri var bizde adama 1 pozisyon hazırladık onu da attı içeriye. Bu adamı 2 küsüre satmak vallahi gerizekalılık bile değil, Podolski'nin normalde adı 5'e satılır Japonya'ya.

ilk maçtan fark olmaz tabi, riki'den çok bir farkı yok şuan. Chedjou'nun takımda olması biraz defansın havasını değişmiş "kötünün iyisi malesef", biraz daha düzenli koşular yapılıyor afedersiniz mal gibi 2 kişi, 1 kişiye koşmak yerine boşluk kapatmaya gidiyor bu iyi bir şey. İlk maçta etkisini gösteren bir Mancini gördüm ben bizde -_-" .

Not: Yok arkadaş istatistik Sir Ferguson'un da söylediği gibi mini etek, Sneijder takımda olmayınca kafası kopmuş tavuk gibi ileri uç.

Hocam rizeyi madara et şunlara tak
Kapakları toplayın kendinize tekerlekli sandalye alın
Kuşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt