Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamin basarisiz olacagini daha besiktas macinin ilk yarisi bitmeden soyledim. Bir suru kisi ile de tartistim. Olmaz ve olmayacak. Seneye devam etmenin bir anlami yok. Galatasaray bu neden riske girsin?

Getir Abdullah Avciyi ligi biliyor sistemi belli. 2 sene kontrat yap 1. sene olmazsada 2. sene kesin sampiyonuz
katılıyorum. beşiktaş maçında korkak ve pasif futbolu görünce şok oldum açıkçası o gün de yazdım. şampiyonluğa ortak olabileceğimiz maçta tam tersi saldırgan ve hücum futbolu beklerken tudorun oyun anlayışı çoğu şeyin göstergesi oldu ve açıkça büyük takım hocası olamayacağını da kanıtladı.

Tutturmus 3-4-3 taktigine, bu takimda ne kadar az stoper stoper'se o kadar kazanma ihtimalimiz yukselir.

Takimda 343'un kanatlarinda oyniyabilecek oyuncu yok hala oynatiyorsun, takimin 3-4-3deki gibi 2 tane box to box orta saha oyuncusu yok hala oynatiyorsun

Bu sahsiyet arda sadi ve semih cigdemi alip koyune donsun.

Tutturmus 3-4-3 taktigine, bu takimda ne kadar az stoper stoper'se o kadar kazanma ihtimalimiz yukselir.

Takimda 343'un kanatlarinda oyniyabilecek oyuncu yok hala oynatiyorsun, takimin 3-4-3deki gibi 2 tane box to box orta saha oyuncusu yok hala oynatiyorsun

Yiyorsa bana yazsana

Yazamazsin hollandali sende o yürek yok,yazsan seni o cöplügünde bulacagimi biliyorsun zaten kaaskop

Elindeki malzeme neyse ona göre bir şeyler yaparsın. Takıma fiziksel açıdan yüklenirken demiştim taktik çalıştırmalı takıma.
3'lü defans yapan tüm takımlar bunu oyunun en az 2 bölgesinde rakiplerine sayıca üstün olabilmek adına yapar, bizde ise tam tersi şekilde işliyor, savunma eksik, orta saha eksik, hücum eksik.
Wes'i her ne kadar eleştirsem de oyun içinde çoğunlukla etkisiz olan Poldi ile birlikte bu takımın oyun aklı olan yegane isimleri bunlar ve 3-0 gerideyken oyuna giriyorlar anca.
Hücum bölgesinde pas istasyonu olacak, yaratıcı oyuncu pozisyonuna tutup bencil ve karar alma hususunda yetersiz birini koymanın izahı yok. Kaldı ki sahadaki 3 kanat oyuncusu da karar alma yetisi zayıf isimler. Bu dizilişle bir de kanattaki oyuncularının etkinliğini bitirdi.

Maçtan önce bakarsın rakip oyunculara, uzun ya da hava toplarında etkili hücumcuları varsa savunmacılarına dersin ki dikkat edin şu şu oyunculara, gerektiğinde 2 kişi birden önlü-arkalı, sağlı-sollu pasifize edin, topla buluşturmayın, hatta dersin ki orta saha ve kanat beklerine stoperlerin kademesini de siz dolduracaksınız, devamlı tetikte olun. Yok yani bunu bile işletememiş takıma. Adebayor'u diriltti.

Şurda kaldı 3-5 maç, 3lü savunma, 3 kanat saçmalığından vazgeçmesi lazım. fb maçından galibiyet çıksa bile kredisi 0.
Yalama oldu hocalık makamı.

G.tünle izledin heralde 3-4-3 oynamadik bugun

Noldu Tudor'u yedirmezdiniz, aciktinizmi?

Adam misin Arda, Semih Cigdem'ide alin adamlik kursuna yazilin.

Mehmet Bey hakli ciktin gotune kina yakabilirsin mutlusundur simdi daha fazlada tiras etmeyiniz taraftarligimizi yaptik yeni gelen adama.sahip ciktik ben aglada elestirmiyor bizi gelene bi haller oluyor hirsli futbol oynatir filan dedik fatih hocamiz gibi ama olmadi yapacak bisey yok ve ben taraftarim elimden geldigince destek cikmaya calisirim sonucta bu benim isim.degil

Son düzenleme:
Beşiktaş, Trabzon, Başakşehir... 3 zorlu rakibe karşı verdiği performans ortada. Kaleye gidemeden 3 maç bitirdi. Gerçi normal rakiplere bile gösterdiği performans ortada. Bu takım kötü de olsa bu kadar rencide olmayı hak edecek bir yapısı bir yok. Tudor sezon sonuna kadar büyük takımda çalışma hevesini alsın, sonrası zaten olmaz. Ha sezon sonu diyorum ama haftaya fenere yenildiği anda o kadarını bile göremez muhtemelen.

Daha takıma gelmeden imparatudor yazıp kendisini eleştirenler ne düşünüyolar acaba. bunlar gibiler yüzünden bir adım ilerleyemiyoruz.

Yiyorsa bana yazsana

Yazamazsin hollandali sende o yürek yok,yazsan seni o cöplügünde bulacagimi biliyorsun zaten kaaskop

alin size tudor, alin gorun, rezil rusve etti sinirden cildiriyorum allah belanizi versin sizin, sizin gibi her boku bildigini zanneden tipler yuzunden boyle olduk biz, sizdiniz Tarik'lari alalim ingaa diye angiran beyinsizler, sizdiniz tudor diye angiran bebekler, gorduk hocaniza, sacma sapan taktikle oynatiyor takimi, neymis simeonu'mus, klopp'mus suymus, mustafa denizli gibi 5 tane stoper oynatan hoca iste.

Allah kahretsin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üc stoperle oynayacak ne akil ne de yetenek yok bizim takimda. Neden bu kadar israrli oldu bu konuda hala anlamiyorum.

Ayrica elinde Sneijder varsa oynatirsin arkadas, amasi mamasi yok bu kadar basit.

Tepkiler gene yonetime degil Td'ye boyle giderse Dursundan kurtulamiycaz yandik biz Allahim yandik

italyanlardan yeterince darbe yemişken bi de gidip bu italyan futboluna takık adamı getirdik helal olsun.

Adammisin Arda,

alin size tudor, alin gorun, rezil rusve etti sinirden cildiriyorum allah belanizi versin sizin, sizin gibi her boku bildigini zanneden tipler yuzunden boyle olduk biz, sizdiniz Tarik'lari alalim ingaa diye angiran beyinsizler, sizdiniz tudor diye angiran bebekler, gorduk hocaniza, sacma sapan taktikle oynatiyor takimi, neymis simeonu'mus, klopp'mus suymus, mustafa denizli gibi 5 tane stoper oynatan hoca iste.

Allah kahretsin

5 stoper ile oynadigini ispatla

Belli ki maci gözlerinle degil baska yerinle izlemissin

Chedjouyu gorunce 11 de sovdum bu tudor denen adama..ulan sana degil sen gelince bagladigim umutlarima aciyorum bu kadar mi mal olunur çorba yaptin ulan takimi bi 3 lu bi dörtlü bi cavanda bok ettin takimi..buna guvenip yola cikilmaz 2.devreye degisiklik yapmadan ciktiya bitti iyice..uzatmaya gerek yok malin tekisin alayina senin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Azindan azda olsa basip Press yapiyordu bu takim Futbolcular satisa mi.gecti acaba

....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt