İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
İmparaTUDOR 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

katılıyorum. beşiktaş maçında korkak ve pasif futbolu görünce şok oldum açıkçası o gün de yazdım. şampiyonluğa ortak olabileceğimiz maçta tam tersi saldırgan ve hücum futbolu beklerken tudorun oyun anlayışı çoğu şeyin göstergesi oldu ve açıkça büyük takım hocası olamayacağını da kanıtladı.Bu adamin basarisiz olacagini daha besiktas macinin ilk yarisi bitmeden soyledim. Bir suru kisi ile de tartistim. Olmaz ve olmayacak. Seneye devam etmenin bir anlami yok. Galatasaray bu neden riske girsin?
Getir Abdullah Avciyi ligi biliyor sistemi belli. 2 sene kontrat yap 1. sene olmazsada 2. sene kesin sampiyonuz
Tutturmus 3-4-3 taktigine, bu takimda ne kadar az stoper stoper'se o kadar kazanma ihtimalimiz yukselir.
Takimda 343'un kanatlarinda oyniyabilecek oyuncu yok hala oynatiyorsun, takimin 3-4-3deki gibi 2 tane box to box orta saha oyuncusu yok hala oynatiyorsun
Bu sahsiyet arda sadi ve semih cigdemi alip koyune donsun.
Tutturmus 3-4-3 taktigine, bu takimda ne kadar az stoper stoper'se o kadar kazanma ihtimalimiz yukselir.
Takimda 343'un kanatlarinda oyniyabilecek oyuncu yok hala oynatiyorsun, takimin 3-4-3deki gibi 2 tane box to box orta saha oyuncusu yok hala oynatiyorsun
Noldu Tudor'u yedirmezdiniz, aciktinizmi?
Adam misin Arda, Semih Cigdem'ide alin adamlik kursuna yazilin.
Yiyorsa bana yazsana
Yazamazsin hollandali sende o yürek yok,yazsan seni o cöplügünde bulacagimi biliyorsun zaten kaaskop
Adammisin Arda,
alin size tudor, alin gorun, rezil rusve etti sinirden cildiriyorum allah belanizi versin sizin, sizin gibi her boku bildigini zanneden tipler yuzunden boyle olduk biz, sizdiniz Tarik'lari alalim ingaa diye angiran beyinsizler, sizdiniz tudor diye angiran bebekler, gorduk hocaniza, sacma sapan taktikle oynatiyor takimi, neymis simeonu'mus, klopp'mus suymus, mustafa denizli gibi 5 tane stoper oynatan hoca iste.
Allah kahretsin