Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhat Özbek'in football manager'da favori taktiklerinin 352 ve 343 olduğunu biliyor muydunuz?

Elinde stoper yokken haftalardır 3 lü savunma, forvet yokken 2 li forvet oynamaya çalışan bir teknik direktör için Cesur, Kararlı, İdealist, tarz sahibi diyebilirim.

Tabii tüm bu sıfatların önünde bu kişiye önce "Aptal" denir.

C9RxSQiXcAAu98A.jpg

Tudor oynattigi futbol ile belki sittin sene basarili olamaz, ama tavizsiz ve sert tavirlarini begeniyorum. Yönetimi de, futbolculari da sindirecek bir yapisi var.

Tudor´un gitmesinin pek birsey degistirecegini zannetmiyorum. Terim olmaz, unutun daha 3-4 sene Milli takimda sözlesmesi var opsiyon ile birlikte. Sinyal almadigi sürece, birakmaz. Lucescu eger Zenit birakirsa, bir ihtimal olabilir. Yada belki kokocu Daum, bana göre en iyi alman hocalardan bir tanesi. Kokocu olmasa bayern ile iki sampiyonlar ligi kupasi vardi.

Neden eski isimler üzerinden gidiyorum ? Cünkü denenmis, ve basarili olabilmeleri teyyitli isimler. Ve bu yönetimin, bu takima ve lige uygun hoca secebilecek kapasiteleri yok. O vakit sürekli hoca degistirmek sonuc getirmeyecegi gibi, ayni sekilde daha da berbat bir durum cikacak ortaya.

Tudor´un su son sözleri ile ilgili özellik ile. Futbolcular kolay kolay daha oynamaz kendisi icin, taraftar tudorun arkasinda durmak zorunda. Artik bitti, bu takimin önde giden "Reisleri" degismeli. florya dissiplin edilmeli yeniden.

Iki tane kaliteli forvet, digerleri de yildiz olmasi gerekmeyen, cok kosabilen, cift yönlü oynayan oyuncular.

Kulüp yapısı kulüp kültürümüz ile eş cizgide pro. seviyeli insanların eline verilmedikce tüm başarılar tesadüfen olur veya olmaz.

Tudor daha eleştirilecek seviyede değil,rakiplere destek vermeyelim gelecek sezon transferler yapılsın öyle görelim çok kolay hoca harcıyoruz Tudor'u gönderirlerse artık kesin Hasan Şaş falan gelir aklımızı başımıza almalıyız

Tudor ne kadar eleştirilse de hala umutluyum ama aklıma sportif direktörün cenk ergün ve transferlere onayı mehmet özbeğin verdiğini düşünürsek gerçekten Tudor değil Conte olsa gene dayanamaz bu yönetim gitmedikçe kim gelirse gelsin başarısız olacaktır acilen profesyonel yöneticilerle çalışmalıyız

Tudor'dan beklentim Florya'daki çiftliğe bir son versin o ağır abilerin ayağını kaydırsın
Taze çöplerinden arınmış bir kadro bıraksın yeter

İmparator olmadan olmaz arkadaş
Bu kadroyla oda başarılı olamaz.
Ha eline Melo,Muslera,Ujfalusi,Elmander,Eboue,Riera gibi transferler yapıp iyi kadro verirlerse başarılı olur tabii, öyle kadro versinler Tudor'da başarılı olur bence.

Tek transfer yapmadan aynı kadroyla devam edilse Terimde bu kadroyla rezil olur ama o bu kadroyla Galatasaray'da ki itibarını yok etmek istemez, ve gelmez o yüzden.

Bu kadroyla oda başarılı olamaz.
Ha eline Melo,Muslera,Ujfalusi,Elmander,Eboue,Riera gibi transferler yapıp iyi kadro verirlerse başarılı olur tabii, öyle kadro versinler Tudor'da başarılı olur bence.

Tek transfer yapmadan aynı kadroyla devam edilse Terimde bu kadroyla rezil olur ama o bu kadroyla Galatasaray'da ki itibarını yok etmek istemez, ve gelmez o yüzden.

Yani bu yönetim gitmeden isterse Mou gelsin takımın başına aşağı yukarı sonuç hep aynı olacaktır

Beyfendi çok kosuyormus gibi bir de konusmasin

♤ fap fap ♤

Aynen katılıyorum ne geldiyse bu tür oyunculara bağımlı hale geldik diye geldi ya uzaktan şut atmaktan başka ne işe yarardı ki ne pres yapar ne koşar ne 2 li mücadeleye girer ne geriye gelir forvet kal desek orta sahaya top almaya gelir tamamen takıma zarar uzaktan şutları iyi diye onun keyfini bekleyeceksek hoca az yapmış koştur hocam koştur pestillerini çıkar :D

Eğer Özbeklere iyi görünecem diye kendinden taviz veriyorsan Allah seninde belanı versin hırvat

3lu defasla devam edersen sie olup gidebilirsin igorrrrr

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt