Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane kare olmuş.
Hoca o yerdeki oyuncunun ne yaptığını çözmeye çalışıyorken... :)
75d8a7715a519b6ac8550ce984b9f434.jpg

Efsane kare olmuş.
Hoca o yerdeki oyuncunun ne yaptığını çözmeye çalışıyorken... :)
75d8a7715a519b6ac8550ce984b9f434.jpg

Tudor: Şu Semih nasıl futbolcu olmuş?
Selçuk: Şu Semih sayesinde en çok nefret edilen adam ben değilim kulüpte
Gomis (Carole): Türkiye ligindeki stoperler hepsi Semih gibiyse 40 gol de atarım ben bu sezon
Serdar: Ahhhh. Semih! Senin haraketin aynısını yapmak isterken yine sakatlandım.
Maicon: Sizin gibi stoperlerin...!

Moderatör tarafında düzenlendi:
sneijder´i göndermisken haksiz bir sekilde kulüpten gönderilen, Melo´yu da geri getirsin.

YouTube

Bel fitigindan bukadar iyi toparlanacagini zannetmezdim, bizde 36´ya kadar oynar. Bazen age sadece bir numberdir tostlar.

Tudor: Şu Semih nasıl futbolcu olmuş?
Selçuk: Şu Semih sayesinde en çok nefret edilen adam ben değilim kulüpte
Gomis (Carole): Türkiye ligindeki stoperler hepsi Semih gibiyse 40 gol de atarım ben bu sezon
Serdar: Ahhhh. Semih! Senin haraketin aynısını yapmak isterken yine sakatlandım.
Maicon: Sizin gibi stoperlerin...!
Cavanda o kenk, gomis degil....

Ama ikisi de predator gibi masallah.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Muslera
SENJI - Ozan Kabak - Maicon Roque - Carole
Felipe Melo - Kwadwo Asamoah
Sofiane Feguli - Yunus Belhanda - Xxxxxxxx
Befimtbi Gomis

Insan yer bu kadro... Forvet alsalar bir tane daha klas, belhanda sola gecer... Onun disinda fizik olarak ve teknik olarak ligin icinden gecer bu kadro.

Kariyeri yok diye Tudor' un kaderini pamuk ipliğine bağlı görenler hata ediyor bence. Mevcut yönetim yerli-yabancı TD değişiklikleriyle limitini doldurdu zaten. Böylesine yüksek maliyetli ciddi revizyonu onun futbol görüşüne güvenerek göze almış olmaları son şansları olduğunun farkındalıklarını gösterir. Şu ana kadar alınan ve ilgilenilen isimler olumlu, umarım başarılı olur da birkaç sezonu daha kaybetmeyiz...

Hayır değildi. Misomivici sakızdan dolayı tekmelediğini düşünen insanlar var halen demek ki. Misomivici kadro dışı bırakmasının nedeni camiayı ve takımı hiç umursamamasıdır. Bunuda hem maçta hem soyunma odasında hemde antrenmanlarda resmen hagiye ve takıma hissettirdi bye Misomivici.
Sakız olayıda sembolü oldu olayın belkide.

Misimovic ''Hagi' nin taktiklerine gülüp eğleniyorduk kendi aramızda'' da demişti gittikten sonra...O gülüp eğlenmeler değil Hagi, hangi TD ün kulağına gitse defterini dürerdi o karaktersizin. Bilip bilmeden, olayı 'sakız' dan ibaret zannedip sallayanları s.ktiret zaten...

Kariyeri yok diye Tudor' un kaderini pamuk ipliğine bağlı görenler hata ediyor bence. Mevcut yönetim yerli-yabancı TD değişiklikleriyle limitini doldurdu zaten. Böylesine yüksek maliyetli ciddi revizyonu onun futbol görüşüne güvenerek göze almış olmaları son şansları olduğunun farkındalıklarını gösterir. Şu ana kadar alınan ve ilgilenilen isimler olumlu, umarım başarılı olur da birkaç sezonu daha kaybetmeyiz...

Ama bir o kadar da baskı altında. Ben Lucescu ve Terim dahil kendisine bu kadar taviz ve destek verilen hoca olduğunu zannetmiyorum tarihimizde. Taraftar da görüyor bunu Dursun Özbek zaten ağzıyla kuş tutsa yeniden seçilmesini pek istemez taraftar. AL alırsa kalır en iyi ihtimalle. Şampiyonluk bile kesmez. Ama bu son transferler, gönderilenler, harcanan paralar düşünüldüğünde açıçası ilk haftadan itibaren tökezlemesine dahi müsamaha gösterileceğini zannetmiyorum. Bu doğru mu yanlış mı ayrıca tartışırız ama her konuda kendi dediğinde direten hoca da bu bedelleri göze almış demektir tabi. Öyle bir yükü var ki AL'de ve ligde aynı anda çok iyi işler yapması lazım. Birinden birini seçmesi bile pek mümkün değil.

Ama bir o kadar da baskı altında. Ben Lucescu ve Terim dahil kendisine bu kadar taviz ve destek verilen hoca olduğunu zannetmiyorum tarihimizde. Taraftar da görüyor bunu Dursun Özbek zaten ağzıyla kuş tutsa yeniden seçilmesini pek istemez taraftar. AL alırsa kalır en iyi ihtimalle. Şampiyonluk bile kesmez. Ama bu son transferler, gönderilenler, harcanan paralar düşünüldüğünde açıçası ilk haftadan itibaren tökezlemesine dahi müsamaha gösterileceğini zannetmiyorum. Bu doğru mu yanlış mı ayrıca tartışırız ama her konuda kendi dediğinde direten hoca da bu bedelleri göze almış demektir tabi. Öyle bir yükü var ki AL'de ve ligde aynı anda çok iyi işler yapması lazım. Birinden birini seçmesi bile pek mümkün değil.

Vallahi ben sadece Lig şampiyonluğunu her türlü kabul ederim. Hatta şampiyonluk o kadar önemli ki, bu uğurda -rencide olmamak kaydıyla- AL den bir an önce elenmeyi tercih bile ederim net olarak...Seneye UCL ye direkt katılmaya paha biçemem...

ya sen 10 sene aynı kulüpte hocalık yapıp max derecesi 2.lik olmuş avcının gelmesi için çabalayan adamsın

tudora hayli hayli sabredersin

AL'yi alalım o zaman.

Onun garantisini hiçbir bütçeyle hiçbir Türk takımının TD ü veremez, gerçekçi olalım. Bir sonraki sene UCL kupasını alacak takım çıkacak belki karşımıza. Ha, takım rayına oturur, biraz kura şansı, biraz futbol şansı yanımızda olur da kupaya uzanabilirsek ne mutlu, ancak dediğim gibi bir Türk takımı için extradır bu; en azından bir 10 yıl daha geçerlidir bu son dediğim...

Ben sabrederim de sen sabretmessin mesela. Çünkü kariyeri Tudor'dan daha iyi hocayı bile küçümsüyorsun örneğin.

evet etmem

everton-moyes örneği veriyim

fergusona bilmem kaç sene sabredip daha sonra 25 sene onla devam eden manu moyese sabretmemiş benmi tudora sabredicem

tudor şuan iyi gidiyo,transferlerde gayet yerinde,adı geçen isimlerde gayet iyi,sezon başlasın bakalım nası gidiyo bize ışık vericekmi

oynatmak istediği oyun planı belli,ısıran koşan basan bi takım,sen melo gitsin demiyomuydun sırf bu yüzden

ee sneijder niye kalsın diyosun bu temposuyla

evet etmem

everton-moyes örneği veriyim

fergusona bilmem kaç sene sabredip daha sonra 25 sene onla devam eden manu moyese sabretmemiş benmi tudora sabredicem

tudor şuan iyi gidiyo,transferlerde gayet yerinde,adı geçen isimlerde gayet iyi,sezon başlasın bakalım nası gidiyo bize ışık vericekmi

oynatmak istediği oyun planı belli,ısıran koşan basan bi takım,sen melo gitsin demiyomuydun sırf bu yüzden

ee sneijder niye kalsın diyosun bu temposuyla

Melo temposuyla oynayan adam düşünce sıkıntı oluyor. Sneijder oynatan adam. Tempolu takımda daha çok iş yapar bence. Bu yüzden kalmasını istiyorum.

Olan oldu artık. Tudor başarılı olur inşallah. Kendisine hiçbir ön yargım yok.. Ha bence hatalı başladı ama kendi bilir sonuçta kariyer O'nun kariyeri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt