Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siyaset bu sene GS'ye şampiyonluk sözü vermediyse, Ekim veya en geç Kasım ayında kovulacak, cahilin tekidir.

Siyaset bu sene GS'ye şampiyonluk sözü vermediyse, Ekim veya en geç Kasım ayında kovulacak, cahilin tekidir.

Siyasete gerek yok, kendi işimizi kendimiz bitirecez. Penaltı veya hatalı karar verecek hakemlerin üstüne maicon'u salarız :D :D
maicon-pereira-roque_1458603.jpg

Her otu oku biliyorsun da bir futbolcuya nasıl veda edileceğini mi bilmiyorsun? Baştaki adi adamlardan herşey beklenir de en azından eski bir futbolcu olarak sen biraz bekleyelim diyebilirdin. Yazıklar olsun!

Sneijder hakkında çok cesur bir karar aldı. Başarılı olamazsak altından kalkamaz

Yallah Hırvatistana.

sent via GSC

AL'de gruplara kalamazsa hemen postalanır da hadi kaldı diyelim.

Ligde ilk 10 haftada 2-3 mağlubiyet gelirse linç başlar.

Dün de yazdım ölmüş itin kurttan korkusu olmaz derler bizim orada. Bizim yönetim tam da bu durumda. Her tür pisliği yapabileccek durumda ve karakterdeler.

Sen öyle misin? Başarıya ihtiyacın var. Daha hiçbir şeyi ispat etmemişsin. Piyango vurmuş Galatasaray'a gelmişsin. Seni başarıya taşıma olan adamı göndermeyi göze aldın sırf yönetemeceğinden korktuğun için. Kusura bakma bu aslında Sneijder'e olan güvensizlik değil. Bizzat kendine güvenememen ile alakalı. Ama en azından adam gibi gönderilmesini sağlayabilirdin.

Dursun'a fazla kaptırdın kendini. %50-50 idi sana güvenim. Şu hareketi yapmayacaktın.

sneijder gitti ise senin bu klupte işin olamaz sende defolup gideceksin max. 8. haftada.

Bu herife acayip garezim var öyle böyle değil.Büyük bir taraftar desteğiyle gelip sezon bitimiyle yerini soru işaretlerine bıraktı.Ancak sneijder konusunda takındığı tavır iyi bir yönetici olmadığını gösterdi.Melonun gidişinde hamza nasıl balta var bilal var içimizden hallederiz tavrına girip taraftar gözünde kendini bitirdi tudor da benzerini yaşayabiliriz.
Dua etsin de başarılı olsun yoksa sonu Hamzadan beter benden söylemesi

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

Sezon sonunu göremezsin buraya yazıyorum. Defolup gideceksin. Sende gittiğin gün ben sevinecem hırvat köylüsü yetersiz. Bu mesajı alıntılayacağım günü iple çekiyorum..

İstediğini aldır , istediğin kadroyu kurdur, ben istifa edene kadar karşındayım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet gönderelim sonra bir yılda 15 td değiştiriyoruz diye ağlarsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt