- 21 Ocak 2010
- 72.876
- 51.304
- 5.003
luce'nin oranları her daim 2 ve üzerinde..biz neyine güvenip bu adamı istedikte destek olduk anlamıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
luce'nin oranları her daim 2 ve üzerinde..biz neyine güvenip bu adamı istedikte destek olduk anlamıyorum
luce'nin oranları her daim 2 ve üzerinde..
luce'nin oranları her daim 2 ve üzerinde..
sıkıntı tudor'un potansiyeli değil zaten , kulubün başarıya hasret ve sabır kaldırmayacak kadar zor durumda olması.boyle oldugunu iddia etmek yanlis olacaktir
bir kere 70 yasindaki adamla 39 yasindaki adam karsilastiriliyor
luce ilk tdlik deneyimini milli takimda yasamis, 3 turnuvadan 1ine katilmislar ve grupta elenmis
sonra dinamo bukresi calistirmis, orda zaten steaua ve dinamo anladigim kadariynan barca - real gibi ama steaua hep daha onde.
burdan italyaya gitmis (45 yasinda), Pisa'yla kume dusmus, Brescia'yi 2 kere cikarip 2 kere dusurmus, Reggianada 13 macta 1 galibiyet alip kovulmus
Ulkesine donup bu sefer Rapidin basina gecmis orda basarili olmus (yas 52) arada Intere gidip basarisiz olup tekrar Rapidde basarili olup oyle bize gelmis
ondan sonra zaten bizde, shaktarda ve bjknin ilk sezonunda basarili. ama bjknin 2. sezonu ve zenit gibi seyler de var
boyle bir recap yapmak istedim
hocam inşallah başarılı olursun.
. sen Galatasaray'ın hocasısın . senin başarısızlığın bazılarına zil takıp oynattıracak bayram edecekler ama sen bakma onlara. onlar Galatasaraylı değil bildiğin haindir.
şu an taraftar olarak arkandayız bu sene ipler elinde sorumluluk sende .
bu ne simdi?
bu takim icin dogru adam olmadigini bugüne kadar yaptiklari ile gösterdigini düsünen hain mi oluyor?
Ya siz bu kelimelerin anlamini falan mi bilmiyorsunuz?
eleştirenlere birşey dememiş kenan, sırf tudor gitsin diye avrupadan elenmemizi isteyenleri kastetmiş
ben öyle anladım.
bu ne simdi?
bu takim icin dogru adam olmadigini bugüne kadar yaptiklari ile gösterdigini düsünen hain mi oluyor?
Ya siz bu kelimelerin anlamini falan mi bilmiyorsunuz?
Başarısızlığına zil takıp oynayanlara hain demiş,Tudor doğru kişi değil diyenlere değil.Niye bu kadar alıngansın yav.
Sende alingandin 1 donem icimi bayardın lakin son zamanlarda isi dawscaga vurman beni mutlu ediyor bole devam.Başarısızlığına zil takıp oynayanlara hain demiş,Tudor doğru kişi değil diyenlere değil.Niye bu kadar alıngansın yav.
hocam inşallah başarılı olursun.
. sen Galatasaray'ın hocasısın . senin başarısızlığın bazılarına zil takıp oynattıracak bayram edecekler ama sen bakma onlara. onlar Galatasaraylı değil bildiğin haindir.
şu an taraftar olarak arkandayız bu sene ipler elinde sorumluluk sende .