Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence önceden bunu söyleyebilirdik ama artık o kadar kolay olduğunu düşünmüyorum. Anadolu takımları eskisi gibi pısırık değiller, iyi top oynayan takımlar var. O maçlarda oyun planı çok önemli.

Ne kadar iyi olurlarsa olsunlar,bu ligde 18 takımın 13-14'ü iyi bir Galatasaray karşısında mağlubiyeti olağan bir sonuç olarak görüyor.Bunu tetikleyecek şey de mücadele gücü ve kazanma arzusu.Avrupa için haklısın ama şu oynadığımız oyunu 19-20 maçta oynarsak rahat şampiyon oluruz,bunun yanında 3-4 tane de kötü oynayıp kazandığımız maç olacak illa ki.

Ne kadar iyi olurlarsa olsunlar,bu ligde 18 takımın 13-14'ü iyi bir Galatasaray karşısında mağlubiyeti olağan bir sonuç olarak görüyor.Bunu tetikleyecek şey de mücadele gücü ve kazanma arzusu.Avrupa için haklısın ama şu oynadığımız oyunu 19-20 maçta oynarsak rahat şampiyon oluruz,bunun yanında 3-4 tane de kötü oynayıp kazandığımız maç olacak illa ki.
İşte kalan 3-4 takımla 6-8 maç oynayacaksın. Ki bence daha fazla, 3 takım zaten BJK, FB, TS. O rakiplerin kalitesine göre de doğru bi oyun planıyla oynaman gerekiyor ki istediğini alabilesin.

3-4 tane kötü oynayıp alacağımız maç olacak tabi ki de. Ama aynı şekilde çok iyi oynayıp kaybedeceğimiz maçlar da olacak. Bu yüzden istek-arzu günümüz liginde oyun planından sonra geliyor bence.

İşte kalan 3-4 takımla 6-8 maç oynayacaksın. Ki bence daha fazla, 3 takım zaten BJK, FB, TS. O rakiplerin kalitesine göre de doğru bi oyun planıyla oynaman gerekiyor ki istediğini alabilesin.

3-4 tane kötü oynayıp alacağımız maç olacak tabi ki de. Ama aynı şekilde çok iyi oynayıp kaybedeceğimiz maçlar da olacak. Bu yüzden istek-arzu günümüz liginde oyun planından sonra geliyor bence.

Çok iyi oynayıp kazanamadığımız 1-2 maçı geçmez bence.24 galibiyeti şampiyonluk için yeterli görüyorum,içerde bu orta saha ile derbileri alırız diye düşünüyorum.İçerde toplam 51 puanın 43-44'ünü alırsak dışardan gelecek 30 puan bile şampiyon yapar bizi.Bu ligi çok da büyütmeye gerek yok bence.

Herşey için şimdiden teşekkürler hocam; Sabri ve Semihi tutmadığın için, Selçuğu daha ilk maçta yedek bıraktığın için, Gomis, Fernando, Mariano, Ndiaye, Fegouli için.(Belhanda ve Maicon için şimdilik bişey demiyeyim ama onlar da faydalı olacak gibi) İlerde belki başarısız bile olsan yolladığın çöpler ve kurduğun bu iskelet için teşekkürler.

Tudor un derbi performansı hem kendisi hem de takım için belirleyici olacak.Umarım geçen seneki gibi takımı korkak oynatmaz.

Takımı iyi çalıştırmış orası belli hocalığını önümüzdeki haftalarda zor maçlarda göreceğiz

Nee? Bizi Öster gibi bir takıma eleten, eleten diyorum çaba gerekir, geçen sezon rezilleri oynatan bir hocayı sadece Kayserispor'a karşı bir galibiyet aldı diye dilleyecek miyiz? Yo yo beyler ben bunu kabul edemem. Henüz hiç bir somut başarısı yok ancak çokça başarısızlığı mevcut.

Köstek de olmanın gereği yok şu saatten sonra. Zira devamlı teknik direktör değişikliğiyle bir yere varılmıyor.

DHN6CzZXYAAG4nm.jpg

sinanı bilerek yuhalatıp terbiye etmek için oyuna soktuysa kendisini sırf bu hareketinden dolayı tebrik ederim

Hocaya karşı hala umutluyum, linnes, carole, tolga, yasin, sinan ve başta selçuk tarafından içerden hocayı yıkmak için bir girişim var. Hoca basın toplantısında çok sinirlendi belki de bu nokta şampiyonluk için dönüm noktası sayılabilir sonuçta adamı delirttiler ve adam resmen lig başlayınca hepinizden hesap soracam demeye getirdi. Böylesi hırslanmış ve sinirlenmiş bir hocayı harcamamak lazım hatta şampiyonluk yolunda en önemli 2 unsuru bulunduyor. Şu 6-7 kişilik çeteden kurtulup transferlerle top oynatmaya başlasın o zaman takım içinde sabote edenleri çok daha net görücez zaten basının sabote etmeye çalıştığı bariz belliydi 1 ay önce semih ilk 11 selçuk lider olarak düşünüyor diye yazan basın şimdi de o mevkilere transfer geleceğini yazıyorlar :asd22:

Östersund maçından sonra demiştim, hocayı harcayamadılar ama hoca onları harcadı :asd22:

sinanı bilerek yuhalatıp terbiye etmek için oyuna soktuysa kendisini sırf bu hareketinden dolayı tebrik ederim

Bana da öyle geliyor. Şimdi Sinan'ı sahipleniyor bilerek. Açıkcası Sinan'ın yuhalamaya karşı da kendini kanıtlamak istercesine hırslı oynamasına sevindim.

Sinan ayaklarına hakim, dengeli ve güçlü bir adam. Kalmak isterse ve oynarsa gerçekten iyi işler yapabilir. Tek ve en büyük sıkıntısı karakter.

Acaba Linnes'in ofansif gücünden faydalanmak için sola Tolga'yı koyup, Linnes'i defansif olarak daha az mı yormak istedi diyeceğim de o kadar keskin düşünebileceğini sanmıyorum. Köstek olmanın anlamı yok şu saatten sonra ancak bu maç ölçü değil. 10 maç sonra falan sağlıklı yorum yapabiliriz.

birkaç hafta sonra tam olarak anlaşılır ne olduğu
şu an ne desek yanlış olur..
zaman vermek gerekiyor

Cok iyi kadro kurdu, ve lige cok ters geliyoruz artik. Sadece kücüklere degil, büyüklere de cok ters oyuncularimiz var. Hepsi teknik, agresif, ve güclü. Ayni zamanda, acik alanda da etkili olabiliyoruz... Bu kadro 2011-2012 kadrosundan daha iyi/rakipler de daha güclü... Bakalim Tudor nereye cikaracak bu takimi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt