Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun icinde hamlelerini duzeltmelisin. Bugun degisikler yine biraz gec geldi.

Yaşı 64,Şenol 65 o konuda sıkıntı olacağını sanmıyorum da bu sezon özelinde bitti diyebiliriz.Hoş,Terim ilk maça çıkmazsa ikinciye üçüncüye hiç çıkmaz.Bizi hiç sezon ortasında devraldığını hatırlamıyorum hep sezon başında geldi.

Ben 68 sanıyordum.

DHn6_c5XoAA7R7h.jpg

Hala negatif olarak bakıyorum. Ama bu değişmeyeceğim anlamına gelmez. Bekliyoruz.

Kendisini sevmesem de çöp temizliğini takdir ettim ve şimdilik iyi gidiyor umarım önceki görüşlerimde yanılırım ve uzun yıllar kalır takımın başında .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sonradan giren oyunculara bakınca niye bu kadar geç yaptığına hak verdiğim hoca. 75-80 arası 10, 80-86 arası 9, 86-94 arası 8 kişi oynadık

Yasini alma hoca, yapma bunu... gerekirse 8 kişi kalalim alma onu, yapma..

abv asamoah

Her zaman savundum savunmaya da devam edecem bence daha bunlar fragman hocanın yaptığı yüklemeler maçlar geçtikte kendini gösterecektir o zaman 60 dk değil 90 dk bu tempolu futbolu izleriz

Her zaman savundum savunmaya da devam edecem bence daha bunlar fragman hocanın yaptığı yüklemeler maçlar geçtikte kendini gösterecektir o zaman 60 dk değil 90 dk bu tempolu futbolu izleriz

İnşallah Tudor veya başkası bir hocanın gelip yıllarca kalmasını bütün taraftar istiyor aslında. Bu sebeptendir ki işler kötü gidince Luce veya Terim sesleri yükseliyor ya...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takim 65 den sonra perte çıktı.. 90 dakikalık enerjilerini ilk yarida kullanıp bitirdiler.. Neyseki o enerjiden goller cikarabildik. !
2. Yarinin son yarim saatinde
oyun hakimiyetini rakibe verdik.
Adamlar golü bulacaklardı belliydi..
keza buldular.
2 'yide boş kaleye atamadilar.. Onuda atsalar 1 puanla donerdik muhtemelen.
İşte bu dakikalarda birseyler yapamiyorsan, bu kriz anlarinda kenardan izliyorsan senden bi cacik olmaz.
İnsan, şu içimize doğru s.çmaya başladığımız dakikalarda oyunu sogutmak babinda bile olsa değişik yapar..
İnşallah tez zamanda gidersin ..

Moderatör tarafında düzenlendi:
İnşallah Tudor veya başkası bir hocanın gelip yıllarca kalmasını bütün taraftar istiyor aslında. Bu sebeptendir ki işler kötü gidince Luce veya Terim sesleri yükseliyor ya...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudor ilk geldiği gün şunu savundum bu takım Mancini, Prandelli, Hamza, Mustafa, Riekerink gibi 5-6 hoca yedi eğer ki Tudor dik durmasa büyük ihtimal onu da yiyeceklerdi hocayı ne kadar savunursak hoca o kadar iştahlanır mesela bu hafta da galibiyet geldi haftaya 50 bin kişinin maçı izleyeceğini biliyor takımını da ekstra motive edecektir o yüzden sonuna kadar arkasında durmalıyız bu kadro onun eseri ve onu da iyi bir şekilde yönetiyor bir de bu takımın uyum sorunu gittiği zaman gol yollarında daha etkili oluruz

Ya bu nasil düsmanca bir yorum yaw Sanki yedek kulubesinde asamoah feghouli gibi adamlar var da mal gibi izledi yazmis

Teknik direktörümüze hakaret içeren sıfatlar eklemek doğru ve şık değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt