Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatalarından ders çıkarmassa kapıya gider. Fatih Hocam gelir şampiyon yapar ama selçuk takımda kalır.

Ben ikinci yarıdaki oyunun gelip geçiçi bişey olduğunu sanmıyorum elbette etkenler var ama adam resmen golü bekledi

kendisi kesinlikle büyük takım hocası değildir ilerde olurmu bilmem
2. Oyun okuyamıyor eksik değil hiç okuyamıyor
bu sezon tudor başımızda olduğu sürece büyük deplasmanlardan puan alamayız bu tahmin değil bence kesindir
osmanlı maçı biraz daha uzasa berabere bitecekti çünkü osmanlıda ikinci yarı tek kale oynadı neredeyse
bence teşekkür edilip gönderilmeli çok güzel bir laf vardır görünen köy klavuz istemez

belki bazı renktaşlar yuh daha ilk puan kaybında bu eleştiriler ne diyebilir ama öyle değil iş biz tudorla her dep maçında zorlanırız

Abi valla maç bittiğinden beri saçma sapan yorumlar yapılıyor. Selçuk'u neden oyuna aldı diye millet demediğini bırakmamış. Bak baba, NDiaye bugün takım oyunu geride kabul ederken ileride top tutamıyor ve her top duvar tenisi gibi dönüp rakip atakların başlangıcı oluyordu. NDiaye milli maç arası dönüşü fizik olarak son derece kötü bir görüntü verdi. Topu ileri taşıyıp orada tutamadı. Tudor hocam da topun daha çok bizde kalmasını istediğinden Selçuk'u aldı oyuna. Selçuk yetersiz bir performans sergiledi ve top kayıpları yaptı. Yani değişiklik olumlu sonuç vermedi ama fikren yanlış bir değişiklik değildi. Ayrıca şuna da bakmak lazım, ortalama üstü ideal 11 güzel ama lig uzun bir maraton. Haliyle sakatlıklar, cezalılar olacak ve ideal takım tertibi bozulacaktır. Transfer döneminde takımı güçlendirmek için birçok oyuncu alındı ama yedek kulübesine oyuncu alınmadı. Yani oynayanlar ile oynamayanlar arasında kalite farkı var ve istediğiniz kadar tepinin yedek kulübesinin yıldızı-takımın değil altını çiziyorum-Selçuk İnan'dır. Selçuk şu anki formuyla zaten kolay kolay ilk 11'e giremez ama lig sadece tek bir 11'le devam etmeyecek ve yedek kulübesi de takımın bir parçası. Oradaki oyuncular da zaman zaman forma şansı bulacaklar ve bu nedenle kazanılmaları gerekir. Maaşallah bizde herkes ulema, bilirkişi. Herkes rahatça atıp tutuyor. Şu linç kültürünü bırakın da biraz yapıcı olun.

Bu adamdan umutum yok böyle iyi kadron var 1-0 öne geciyorsun ilk yari. yüzde 60dan fazla topa sahibsin. Ikince yari tamaman geriye cekiyorsun takimi.topa sahip orana baya düsüyor. karsinda antalya var real madrid deyil.
Hamleleri cok kötü. Cok kalmaz bu takimda bu adam.

Bu adamdan umutum yok böyle iyi kadron var 1-0 öne geciyorsun ilk yari. yüzde 60dan fazla topa sahibsin. Ikince yari tamaman geriye cekiyorsun takimi.topa sahip orana baya düsüyor. karsinda antalya var real madrid deyil.
Hamleleri cok kötü. Cok kalmaz bu takimda bu adam.

Hiçbir zaman topla fazla oynamadık, golü attığımız dönem dahil Antalya üstündü. Sadece ilk yarı topu rakibin ayağına verip gol yemeyi beklemedik, biraz daha fazla çaba vardı ama 2. yarı tamamen topu onlara verip gol yemeyi bekledik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 deplasman nasıl oynaman gerektiğini öğren = gölü bulduğun an geriye yıkılıp deplasmanda maç filan kazanamazsin
2 değişiklik yapmasını öğren
3 artık doğru adamların sahada olmasını sağla

Ama hala dediğinin arkasındayım Tudor büyük takım hocası değil derbi maçlarında bu dediğimi kanıtlar Tudor ...

Aman hocam dikkat et evlatlar üzülmesin diye oyuncu değişikliği yapacaksan işin zor ! hatır gönül işi ile teknik direktörük yapannların sonu pek iyi olmuyor

Takımda çetecilik yapan tek kişinin de başını ezmezsen kapıyı gösterirler.Şu şerefsizi alma oyuna :mad:

teknik ve taktik konusunda vasatında vasatı bir hoca.şampiyon olsak bile sezon sonu şutlayıp daha kariyerli bir hoca getirmek lazım.

Her maç selçuku alıyor oyuna devamlı eksiye gidiyoruz...Ndiayenin ölüsü selçuku top diye oynar.. Ayrıca ilk yarı Garry ve belhanda ndiayenin çıkardığı her topu ezdi nerdeyse bakmayın golü bu 2linin hazırlamasına.. Tudor hatalarından en ufak ders çıkarmıyor selçuk oynadığı her saniye benim bu takımda işim yok mesajı vermesine rağmen ısrarla takıma sokuyor...DOnk bundan kat kat iyi oynar

Ümit ediyorum ki; Feghouli hazır olduğunda Tolga'yı kenara alıp 11'i öyle belirler. Ndiaye'yi çıkarmayı düşündüğü anlarda da Selçuk'u değil Tolga'yı sahaya sürer. İtalya günlerinden midir nedir bu "skoru koruma/oyunu tutma" isteği bilmiyorum ama bu durum Galatasaray'a geçmişte de şimdi de hiç iyi gelmedi, gelmiyor.

Yaptığı değişiklikler gerçekten çok kötüydü. Ndiaye'nin çok erken çıkması yanlış bir hamleydi. Feghouli'nin en geç 75 gibi girmesi gerekirdi. Yanlış yada geç kalınmış hamleler. Biraz oyunu tutabilseydik 3 puanı almamız çok zor değildi. Pres oyununu neden oynayamadık sorusu herkesin aklına gelmiştir. Nem oranının çok yüksek olması aklıma geliyor ama arada bu kadar fark olması normal değil. Muhtemelen takım farklı bir talimat aldı yada en azından ben öyle umuyorum. Çünkü ilk üç maçtaki basan takımla bu takım arasında çok fark var. Kasımpaşa maçında bu konuya bir açıklık gelir.

As oyuncuların sakatlık/ceza dönemleri olacak işte o zaman yedek kulübesindeki çöpleri değil de potansiyeli olan genç oyuncuları takıma kazandırmasını bekliyoruz. Omurga oturursa zaten bu kadro 1-2 tane tecrübesiz genç oyuncuyu idare edip takıma kazandıracak güçte bir kadro. O kadar para harcandı, Tudor'un da artık potansiyeli olan bir genci kazandırması lazım...

Takım ne kadar baskı oyununu iyi oynasa da, kalburüstü takımlara karşı, hele hele derbilere bu zihniyet ile çıkacak diye korkuyordum.

Başakşehir'e, Beşiktaş'a, Fener'e, Trabzon'a karşı böyle oynama ihtimali bile beni endişelendiriyor.

Yok yine şaşırtmadı !!!

2 puan kaybettik, uzun bir maraton kesinlikle kayıplar olacaktır Antalya deplasmanı, nem, milli takım dönüşü hepsi okey geçerli sebepler ANCAK;
Kardeşim hiç mi oyun okuyamaz bir adam. Yine müdahale gereken bir maç ve yine olumsuz hamleler.

Ya kardeşim bu Feghouli 3 dk'lık adam mı? Yani kondisyonu olmasa da kadroya aldığın adam 10 dk oynar en azndan niye 87. dk'yı bekledin demezler mi bu BİRİNCİSİ..
İKİNCİSİ neden Tolga'da ısrar ediyorsun 4 gol gözünü kör mü etti yoksa Tolga ile bir bağın mı var adamın yaptığı pas hatalarına rağmen neden Ndiaye'yi aldın oyundan da Tolga'yı almadın
ve ÜÇÜNCÜSÜ neden 1-0' a yatırdın takımı. Ben kendimi bildim bileli Galatasay 1-0' a yatamıyor yaslanınca biz gol yiyoruz bunu göremedikten sonra bana ne seni yüklediğin kondisyondan.

Şampiyon yapsanda seni malesef sevmeyeceğim....
Bu yatırımı hak edecek kapasitede değilsin yine malesef...

Tudor gelecek hafta Selçuk'u oyuna hiç almayarak tekrar kendine olan güveni sağlayabilir. Ama gelecek hafta da kritik anlarda, hatta 80. dakikadan önce Selçuk denen karaktersizi oyuna alırsa o zaman vay haline.

takımı maça çok güzel hazırlıyor olabilir ama maç sırasındaki hamleleri rezalet düzeyde. dün en son çıkması gereken adamı hemde selçuk gibi bir gudubet topçuyla değiştirdi. dünkü beraberliğin tek sorumlusu kendisidir bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt