Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yıl umarım bizi şampiyon yapabilir ve sene sonunda güzelce iyi anarak yollarımızı ayırırız Tudor ile

Allah korusun Tudor ile UCL 'de heleki deplasmanda maça çıkmak intihar resmen ...

Selçuk u git fifada oynat gerçekte oynatma allah aşkına

?❤️

Takım ne kadar baskı oyununu iyi oynasa da, kalburüstü takımlara karşı, hele hele derbilere bu zihniyet ile çıkacak diye korkuyordum.

Başakşehir'e, Beşiktaş'a, Fener'e, Trabzon'a karşı böyle oynama ihtimali bile beni endişelendiriyor.

Endişelenecek bir şey yok. Maçın tamamına yayarsak bu baskılı oyunu hiçbir şey olmaz. Baskıyı da kontrollü yapmak lazım. Orta sahalarına oyun kurdurtma bu sertlik ve baskıyla koparırız zaten maçları.
Ki o maçlara daha fazla motivasyonla çıkacağız üstesinden geliriz bi şekil.

Beni asıl korkutan sezonun 2. yarısı. Basaksehir de yasayacak o sıkıntıyı. Tek avantajlı takım bjk bu konuda. sezonu erken acmanın sezon bası avantajları görülse de sezon sonuna doğru da kopmalar olacaktır.
orada da tecrube girecek işin içine.

Zemin kötü nem fazla vs vs ama takıldığım konu puan kaybı değil kişiliksiz oyun. Son 2 senenin takımının oyuncularının hepsi değişmiş zihniyeti değişmemişti dün.. KOrkak kişiliksiz pozisyon bulamayan geriye yaslanmış ..
Sıkıntı burda eğer her zor olabilecek maçta böyle oynayacaksak vay halimize..Yenilseydik ama ezseydik..Ayrıca maç kayıp giderken herkes bilirken kenardan izledin rahat bi şekilde.. Halbuki feghouli 10 dk erken girseydi maç bizimdi boşver onu almasan kopil yasini alsan en kötü 1 2 pozisyonumuz olurdu 10 dakika top tutardı.Bi hareket bi berket gerekiyodu uyuyan korkan takıma yapamadın .Selçuk artık forma görmez heralde sende görmüşsündür hocam..
TAkım saldırsın isterse mağlup olsun ki bu süper ligde mümkün değil saldıran büyük takımın yenilmesi 10 maçta bir olur..SAldırdığın takım defansı hata yapar kaleci ileri rasgele oynar orta sahası oyun kuramaz bi şekilde alırsın istediğini.DÜn son 2 dk saldırdık nerdeyse yetecekti..Artık öğren ilk 3 maçtaki gibi saldırmalı takım..
Samet aybaba delisi bi kuyuya taş attı yok 60 dakika saşldırıyo sonra duruyo diye ciddiye alıp hızını kestiysen olmaz.60 dakika boğduğun her takıma en az 3 atarsın.Sonrada kontra yap 5 le bitir..
Bu kadar arkanda durduk bundan sonra kendin bilirsin.Transfer dönemi geçti Arda gibileri dümene geçmesin Fatih terim polemikleriyle takımın başına geçip zarar vermesin luce bunamış bizde malunen emekli olmasın dedik.Oyuncuya dayalı düzen bitsin dedik yerli yabancı çeteler dağılsın dedik .Dediğimiz olduğuna göre bundan sonra her türlü yolda yalnızsın.Artık göster saldıran takımı komutan hocayı saha kenarında ölü taklidi yapma korkunun ecele faydası yok

NEyse dünkü maçta da olsa iyi şeyler yok değil..İLk 4 maç ta gördükkü ceza sahasına korner dışında orta çok az geliyo kornerlerde dahil gelen ortaların yüzde 90 nına maicon ve serdar vuruyo.(gerisinide musleranın alması gerekiyo). Ortadan pozisyon vermiyoruz. İLk 4 maç toplasan 10 pozisyon anca verdik. DÜn 4 tane verdikki okadar saldıran takıma bile karambolle falan 4 pozisyon. YAni neredeyse defans halloldu defansla ilgili sıkıntı neredeyse ortadan kalktı diyebiliriz tabi sola sol bek gelince az olan sıkıntı dahada azalacak..
Ama sadece defansla iyi bi gençlerbirliği iyi bi konya olursun büyük takım olmak için iyi bi hücum ve orta saha lazım

Son düzenleme:
Bir maçtan bu kadar yangın kopacaksa sezon bitmez. Bu maçta gerçekten bahaneler fazlaydı.

Nem,Sıcak,Zemin,Milli Aranın takımın havasını bozması, Rakip hem ligin kalburüstü takımlardan biri, hem de henüz galibiyet alamadığı için aşırı konsantre ve hırslıydı.

Bu şartlarda 1 puan iyidir. Kötü oyun da nazar boncuğu olsun.

Abi valla maç bittiğinden beri saçma sapan yorumlar yapılıyor. Selçuk'u neden oyuna aldı diye millet demediğini bırakmamış. Bak baba, NDiaye bugün takım oyunu geride kabul ederken ileride top tutamıyor ve her top duvar tenisi gibi dönüp rakip atakların başlangıcı oluyordu. NDiaye milli maç arası dönüşü fizik olarak son derece kötü bir görüntü verdi. Topu ileri taşıyıp orada tutamadı. Tudor hocam da topun daha çok bizde kalmasını istediğinden Selçuk'u aldı oyuna. Selçuk yetersiz bir performans sergiledi ve top kayıpları yaptı. Yani değişiklik olumlu sonuç vermedi ama fikren yanlış bir değişiklik değildi. Ayrıca şuna da bakmak lazım, ortalama üstü ideal 11 güzel ama lig uzun bir maraton. Haliyle sakatlıklar, cezalılar olacak ve ideal takım tertibi bozulacaktır. Transfer döneminde takımı güçlendirmek için birçok oyuncu alındı ama yedek kulübesine oyuncu alınmadı. Yani oynayanlar ile oynamayanlar arasında kalite farkı var ve istediğiniz kadar tepinin yedek kulübesinin yıldızı-takımın değil altını çiziyorum-Selçuk İnan'dır. Selçuk şu anki formuyla zaten kolay kolay ilk 11'e giremez ama lig sadece tek bir 11'le devam etmeyecek ve yedek kulübesi de takımın bir parçası. Oradaki oyuncular da zaman zaman forma şansı bulacaklar ve bu nedenle kazanılmaları gerekir. Maaşallah bizde herkes ulema, bilirkişi. Herkes rahatça atıp tutuyor. Şu linç kültürünü bırakın da biraz yapıcı olun.

Ben stattan izledim maçı ndiayenin topsuz oyunda orta sahada yaptığı adam markajları sayesinde antalya gelemedi üstümüze.Selçuk girdikten sonra orta saha çöktü fernando stoperlerin arasına girdi.Muslerayı bile çıkarabilirsin dünkü maçta ama ndiaye asla çıkmaz.

Tudor'a Ndiaye'yi çıkartma konusunda fazla yüklenmek istemiyorum çünkü Ndiaye'nin kendisi yorgunum beni çıkartın demiş

Ama Ndiaye yerine Selçuk'u almak büyük hataydı

Halbu ki Rodriguez'i sol kanata atıp Tolga'yı orta sahaya çekip Feghouli'yi alsaydı dün maçı almıştık

Bunları düşünmediği ve uygulamadığı sürece iyi bir hoca olamayacak

Ve açıkçası ben bu ışığı kendisinde göremiyorum

Oyuncu degisiklikleri skandal

Dun beni buyuk hayal kirikligina ugratti

Kotu oynayabiliriz kabul ama bir hoca kenardan oyunu okuyamiyorsa daha cok "kotu oynayipta kazanamayacagimiz maclar olacaktir".

Ön tarafta cok fazla bos alan vardi, alsana Feghouli'yu oyuna, kontra ataga cikariz, Feghouli defansi yipratir, pesine adam takar, pozisyon yaratir. Selcuk ne yapacak Allah askina, zaten sahada Tolga ve Fernando var, bu kadar defansif de oynanmaz, buyuk takimin hocasi biraz cesur olacak.

Ndiaye nin erken çıkarmasını anlarım yorulduğunu top tutamadığını düşündü orta sahayı güçlendirmek istedi ama be adam Selçuk nedir ya sok Yasin'i ya da Sinan'ı çek Tolga'yı orta sahaya şunu yapmak çok mu zor

Daha çok genç bir Td tamam ama kesinlikle hatalarından ders alacak birisi değil bence Tudor ki geldiği günden beri de davranışları bu yönde ...

Sürekli aynı hatalarını tekrar ediyor ...

Tudora güvenmemiz gerek nedir bu hoca değiştirme sevdanız sezon başladıktan sonra hoca değişmez , değişmemeli bu sezon şans vermeliyiz tudora.

Daha çok genç bir Td tamam ama kesinlikle hatalarından ders alacak birisi değil bence Tudor ki geldiği günden beri de davranışları bu yönde ...

Sürekli aynı hatalarını tekrar ediyor ...
Aynı hatalar hangisi
Durun daha yeni takım bu
Otursun takım ondan sonra konuşuruz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı hatalar hangisi
Durun daha yeni takım bu

Yok reis geldiğinden beri sürekli hataları değişiklikleri ısrarla Selçuk'u bir şekilde takımın içinde tutuyor olması deplasmanda bir türlü nasıl oynayacağını öğrenememiş olması maçta 1-0 ı bulduğumuz anda takımı geriye yıkması bunları geldiğinden beri bir türlü düzeltemedi Tudor

Büyük takım hocası deplasmanda bu kadar sıkıntı çekmez be reis ...

Aynı hatalar hangisi
Durun daha yeni takım bu

Takımın oturmasıyla alakası yok bu işin.Tudor oyunu okuyamıyor.Geldiği ilk maçtan kritik veya kazanılması gereken bütün büyük maçları kaybettik.Yaptığı oyuncu değişikliklerinin çoğu hatalı çıkmaması gereken oyuncular çıkıyor girmemesi gereken oyuncular giriyor.Taktik anlayışıda zayıf.

Türkiye'nin en büyük, en iyi orta saha oyuncusu diye pazarlanan ve tanrı'nın oğluymuş gibi davranılan Selçuk denen adama bir şans verdi diye Tudor'u eleştiriyoruz farkında mısınız! Üstelik saha ve iklim çok kötüyken. Adem Çakar hocam sen de bir şeyler söyle.

hiyarlik etma

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok reis geldiğinden beri sürekli hataları değişiklikleri ısrarla Selçuk'u bir şekilde takımın içinde tutuyor olması deplasmanda bir türlü nasıl oynayacağını öğrenememiş olması maçta 1-0 ı bulduğumuz anda takımı geriye yıkması bunları geldiğinden beri bir türlü düzeltemedi Tudor

Büyük takım hocası deplasmanda bu kadar sıkıntı çekmez be reis ...
Takıma ileriye gitme dediği saçma kardeşim
Çünkü bizzat kaç kez gördüm ileriye diye cikistigini gördüm takıma
Bence mental ıyi hazırlanmamış takim
Hücum yapmadık hiç
1 0 sıfırı güzel oynadık öne geçtikten sonra net pozisyonu yok antalyanin bir kaç ceza sahası dışı yoklaması
Gol zaten uyumanın ve musleranin hatası
Selçuk konusunda muhtemelen top tutmak için yaptı
Ben şahsen belhandayi çıkarıp ndiaye ileri atip sola rodguires saga fegholuli
Göbeğe Fernand o tolga yapardım

Takımın oturmasıyla alakası yok bu işin.Tudor oyunu okuyamıyor.Geldiği ilk maçtan kritik veya kazanılması gereken bütün büyük maçları kaybettik.Yaptığı oyuncu değişikliklerinin çoğu hatalı çıkmaması gereken oyuncular çıkıyor girmemesi gereken oyuncular giriyor.Taktik anlayışıda zayıf.
Oyun okumak derken ne yapacaktı öndeyiz zor deplasman

Oyun okumak derken ne yapacaktı öndeyiz zor deplasman

Selcuktan medet ummayacakti, cünkü o dakikalarda rakip zaten yavas yavas bizi geri itmeye baslamisti.
Feghouliyi alacakti, hazir degilse Yasin bile olurdu.
Böylece rakip bu kadar üzerimize gelemezdi ve ileride bos alanlari kullanip ikinciyi atabilirdik.

Selcuktan medet ummayacakti, cünkü o dakikalarda rakip zaten yavas yavas bizi geri itmeye baslamisti.
Feghouliyi alacakti, hazir degilse Yasin bile olurdu.
Böylece rakip bu kadar üzerimize gelemezdi ve ileride bos alanlari kullanip ikinciyi atabilirdik.
Bu senin planın
Böyleyse macada böyle başlamalıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt