Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir daha 3-5-2'ye döndüğün zaman Mariano'yu çıkartma tamam mı canısı

DKgout2XoAE6nwi.jpg:large

Bursa macinin ilk yarisinda bir kac pozisyon haric kotu oynadik, cok kolay calim yiyoruz, pas ve pres yapan orta sahaya karsi deplasman maclarinda zorlaniyoruz, buna bir care bulmasi lazim.

Ikinci yarida oynadigimiz oyunu 90dk oynamaliyiz, hele de derbi maclarinda. Kendi oyunumuzu rakibe kabullendirmeliyiz.

Bursa gibi bana göre bu ülkenin en sert deplasmanında, üstelik gayet formdalar, 1-0 geriye düşüyorsun ama pes etmeden sürekli pozisyon buluyorsun.

İkinci yarı tek kale oynuyorsun ama bir türlü girmiyor. İnanılmaz bir riske girip iki bekin yerine iki hücum oyuncusu alıyorsun. Ardından karşılığını da alıyorsun.

Ancak yine de eleştirenler oluyor. Riekerink'e bile bundan fazla kredi tanındı be.

Buna tepki gösterilmeli işte.Sırf Sneijder'e yakın/Hollandalı diye Batı Avrupalı diye ses etmeyenler sabır yeminleri edenler Tudor'a karşı dikenlerini çıkarıyor.

Üstelik; Tudor'a tecrübesiz diyenler Riekerink gibi 53 yaşına sadece altyapıda antrenörlük yapan adama laf etmiyordu. Tudor hiç değilse gerçek bir teknik direktör. Oyuncu olarak da en üst seviyede oynamış.

Neyse.. Hocam her geçen gün tabuları yıkıyor.

Buna tepki gösterilmeli işte.Sırf Sneijder'e yakın/Hollandalı diye Batı Avrupalı diye ses etmeyenler sabır yeminleri edenler Tudor'a karşı dikenlerini çıkarıyor.
Yabancı hayranlığı, isim hayranlığı bitti şimdi de batı avrupalı hayranlığı mı çıktı. Eleştirilere karşı cevap veremeyince insanları belli bir kalıba sokmak kolayınıza geliyor herhalde.

Riekerink ve Tudor'u karşılaştırma çabanızı çözemedim. Öyle bir yazıyorsun ki sanki taraftar Riekerink'i göndermeyin diye yalvardı da yönetim gönderdi. Riekerink farklı galibiyet sonrası bile eleştirilen bir adamdı. Riekerink'ten anlattığın gibi bir beklenti falan da yoktu.

Ben Tudor kadar romantize edilen başka teknik direktör hatırlamıyorum. Buna rağmen şikayet ediyorsunuz.

DÜSMANİ kalmadı sanırım

avatarımda kı yavru aslan kenan, köpek dıyerek aslana hakaret etmıs oldun dostum oldugun ıcın raporlamıyorum sımdılık
Koydugun resimde hayir yok ama yinede bence raporlaman gerekli.
Nasil, alistimi eve yeni aslanin?
Tavsiye edermisin, bende düsünüyorum bir tane?
Edit: Neden kücük bir aslan koydun lan sen? Galatasaray kedicik mi demeye getiriyorsun?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt