Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.771
- 12.907
- 2.868
Bir daha 3-5-2'ye döndüğün zaman Mariano'yu çıkartma tamam mı canısı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ancak yine de eleştirenler oluyor. Riekerink'e bile bundan fazla kredi tanındı be.
Buna tepki gösterilmeli işte.Sırf Sneijder'e yakın/Hollandalı diye Batı Avrupalı diye ses etmeyenler sabır yeminleri edenler Tudor'a karşı dikenlerini çıkarıyor.
Yabancı hayranlığı, isim hayranlığı bitti şimdi de batı avrupalı hayranlığı mı çıktı. Eleştirilere karşı cevap veremeyince insanları belli bir kalıba sokmak kolayınıza geliyor herhalde.Buna tepki gösterilmeli işte.Sırf Sneijder'e yakın/Hollandalı diye Batı Avrupalı diye ses etmeyenler sabır yeminleri edenler Tudor'a karşı dikenlerini çıkarıyor.
Ha birde tesbih ile maca cikaralimMillet erkek görsün...
Mac sonunda hoca birde zeybek oynasa, tadindan yenmez.
Avatarinda ki edit aslanmis yeni mi aldin?DÜSMANİ kalmadı sanırım
avatarımda kı yavru aslan kenan, köpek dıyerek aslana hakaret etmıs oldun dostum oldugun ıcın raporlamıyorum sımdılıkAvatarinda ki köpegi yeni mi aldin?
Koydugun resimde hayir yok ama yinede bence raporlaman gerekli.avatarımda kı yavru aslan kenan, köpek dıyerek aslana hakaret etmıs oldun dostum oldugun ıcın raporlamıyorum sımdılık
Millet erkek görsün...
Mac sonunda hoca birde zeybek oynasa, tadindan yenmez.
Hamza mi?
metroseksüel bir eski antrenörümüz geldi bu postdan sonra aklıma kendisini zeybek oynarken hayal ettim de hoş bir manzara olmadı. :asd22: