Oyuncu kalitesiyle sistemimizin defoları çok görülmedi bugüne dek ama bugün takke düştü. Takım ofansif anlamda acayip kısır. Bu kısırlık konusunda hiçbişey yapılmıyor. Ben son dönemde öndeki 3'lünün darlığına taktım kafayı. Kanatları geniş tutsan, Mariano öne geldiğinde Feghouli sağ çizgiye yapışsa 2 rakibi orada meşgul edeceksin ve ortada boşluk oluşacak. Rakibin dizilişi değişecek, bir orta saha bekine yardım etmeye gelecek. Ama yok. SolKanat/Gomis/Feghouli 20 metre genişlikte oynuyor ve rakibin dizilişinde en ufak bi değişiklik olmuyor. Gomis stoperlerde. 2 DOS 'kanat'larda. Hani Aykut'a sorsan "Galatasaray'ın hücum üçlüsü nasıl oynasın" diye, muhtemelen böyle bir şey ister.
Neyse uzun konuşmaya gerek yok. Yalnız benim merak ettiğim 2 şey var.
Birincisi: Takım 1 hafta boyunca antrenmanlarda ne çalıştı? Taktik çalışıldı mı?
2: Eğer taktik çalışıldıysa, maçta bu taktiğin bi şeye yaramadığı görülünce (gördüysen tabi) neden bi alternatife geçilmedi? Yoksa alternatif diye birşey yok mu?
Bugüne kadar "aaa hocanın taktiği iyiymiş yaw" dediğim hiçbir maç yok. Dümdüz oynuyoruz.