Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok kötü büyük maç karnesi var. Sürekli önlem alma peşinde, takımı resmen geri çekti maç başından beri, Fenerbahçe o kadar kötüydü ki son 20 dakikalık 10 kişiyle mücadele ettiğimiz zaman diliminde dahi organize olamadı, pozisyon bulamadı. İkinci yarı Fener sahada yoktu adeta ve bunu görüp gerekli hamleleri yapmadın, neden? Değişiklik için ne bekliyordun, Belhanda dokunulmaz mı? Garyy yada Selçuk'u bile oyuna alsaydın 65'de belki şuan kazanmıştık. Her değişikliğin rezalet ve korkakçaydı.

Nerede Terim derbileri nerede sen!

⭐⭐⭐⭐

tudoru date ettikleri bear gibi ateşle savunan ergenler ve troller gelsin kurtarsın şimdi babalarını
daha önce dediğim gibi bunların bir kısmı futboldan anlamayan ergen bebe, bir diğer kısmı da gizli kuştur
ama doğrular er ya da geç açığa çıkar

Maç bittiğine göre artık bazı şeylerden bahsedebiliriz.

Önceki maçlarda en büyük övgüleri takımı mental olarak hazırlamasıyla almıştı fizik gücüyle beraber.Bu maç ise mental açıdan sınıfta kaldı,takım aralıklar hariç hiç düşünmedi neredeyse galibiyeti.8 puan öndeyiz iki rakibimizden de diye düşünmek bu maç özelinde saçma,deplasmanda olsak anlaşılabilir fakat kendi evinde bu olmaz.Puan farkını açma fırsatı ayağımıza kadar gelmişken değerlendiremedik.Özellikle mental açıdan sınıfta kaldığını söyleyebilirim.

Takimi mental olarak hazirlayamamis

Degisikliklerde sorun yok lato Haric,diger degisiklikler dogruydu bence 10 kisi kalmis takim 1 puan da 1 puandir

Bu heriften olsa olsa kondisyon antrenörü olur başka da bir şey olmaz. Küçük maçların büyük hocası olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Yazık ya resmen yazık. Senin yüzünden senin oynattığın oyun yüzünden senin korkaklığın yüzünden Cüneyt'e bile tam anlamıyla kızamıyorum. Cüneyt'in zaten ne olduğu belliydi lakin senin ne olduğunu da artık net ve tartışmasız bir şekilde görmüş olduk. Sen bu takımın hocası olamazsın.

Senin de senin yarenlerinin de amk!!

Yönetimden mi takımdan mı kimse artık birisi şu korkakla konuşsun 3 lü stoper sevdasından vazgeçsin artık yeter. Karabükte bunun yüzünden puan veriyorduk,bursa maçında kendi rezilliği yüzünden puan veriyorduk,içerideki kasımpaşa maçı öyle. Antalya maçında 1 puanı yeterli görüp stoper almış bi adam bu. Nasıl Galatasaray ın teknik direktörü olabiliyor bu korkak.

Son düzenleme:
Oyuncu kalitesiyle sistemimizin defoları çok görülmedi bugüne dek ama bugün takke düştü. Takım ofansif anlamda acayip kısır. Bu kısırlık konusunda hiçbişey yapılmıyor. Ben son dönemde öndeki 3'lünün darlığına taktım kafayı. Kanatları geniş tutsan, Mariano öne geldiğinde Feghouli sağ çizgiye yapışsa 2 rakibi orada meşgul edeceksin ve ortada boşluk oluşacak. Rakibin dizilişi değişecek, bir orta saha bekine yardım etmeye gelecek. Ama yok. SolKanat/Gomis/Feghouli 20 metre genişlikte oynuyor ve rakibin dizilişinde en ufak bi değişiklik olmuyor. Gomis stoperlerde. 2 DOS 'kanat'larda. Hani Aykut'a sorsan "Galatasaray'ın hücum üçlüsü nasıl oynasın" diye, muhtemelen böyle bir şey ister.

Neyse uzun konuşmaya gerek yok. Yalnız benim merak ettiğim 2 şey var.

Birincisi: Takım 1 hafta boyunca antrenmanlarda ne çalıştı? Taktik çalışıldı mı?
2: Eğer taktik çalışıldıysa, maçta bu taktiğin bi şeye yaramadığı görülünce (gördüysen tabi) neden bi alternatife geçilmedi? Yoksa alternatif diye birşey yok mu?

Bugüne kadar "aaa hocanın taktiği iyiymiş yaw" dediğim hiçbir maç yok. Dümdüz oynuyoruz.

Yalnız Kadıköy'de başımızda Tudor ile gidersek maalesef Fener bizi yener.

Evet Tudor gitsin başkası gelsin ne bileyim Riekerink bey diyeceksiniz olabilir ya da Mancini

Bunlar bizi ultra seviyelere taşımıştı çünkü

Anlık tepkilerle bir yere varılmaz hala anlayamadınız mı ? Geçen senede aynı hata bu sene de

Ben gitsin diyenlerden değilim hemen.

Abi anlık tepki değil ki bakın geçen seneden bu yana yazıyorum. Maçtan önce de yazdım. Adam o kadar korkuyor ki büyük takımlara elinde olsa Ahmet'i de 11 oynatır. Bakın geçen sene takım kötüydü ama en azından cesurca kayebdeceğimzi maçlar vardı. Takmış bir üçlüye ki aslında o beşli onu her fırsatta çıkarıyor.

Sürekli rakibi düşünüyor sürekli. Böyle olmaz. Birilerinin kendisini uyarması lazım. Burası cidden Karabük değil.

Hadi ağla şimdi sakatlık, kart vs diye sıfatına tükürdüğüm, boyun posun devrilsin Hamza 1 bu 2 çek git bu takımdan. Terim'i sevmem ama bu olacağına o olsun harbi en azından içi boş bile olsa bir güven var.

Bu gece kovulsun çare terim!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben gitsin diyenlerden değilim hemen.

Abi anlık tepki değil ki bakın geçen seneden bu yana yazıyorum. Maçtan önce de yazdım. Adam o kadar korkuyor ki büyük takımlara elinde olsa Ahmet'i de 11 oynatır. Bakın geçen sene takım kötüydü ama en azından cesurca kayebdeceğimzi maçlar vardı. Takmış bir üçlüye ki aslında o beşli onu her fırsatta çıkarıyor.

Sürekli rakibi düşünüyor sürekli. Böyle olmaz. Birilerinin kendisini uyarması lazım. Burası cidden Karabük değil.

Fb ve Bjk'nin 8 puan önündeyiz.Her maçı kazanamayacağız gibi bir durum söz konusu

Büyük maçları kazanmadan da şampiyon olabiliriz evde maç kaybetmesek kafi

Benim demek istediğim bak Riek sevmem ama gönderilmesi hatalıydı.Bizi kaç hafta geriye götürdü sezonu kaçıncı bitirdiğimiz malum

Şimdi aynı hatayı yaparsak lig biter Bjk şampiyon olur bu kadar basit yemişim büyük maçını

Fb ve Bjk'nin 8 puan önündeyiz.Her maçı kazanamayacağız gibi bir durum söz konusu

Büyük maçları kazanmadan da şampiyon olabiliriz evde maç kaybetmesek kafi

Benim demek istediğim bak Riek sevmem ama gönderilmesi hatalıydı.Bizi kaç hafta geriye götürdü sezonu kaçıncı bitirdiğimiz malum

Şimdi aynı hatayı yaparsak lig biter Bjk şampiyon olur bu kadar basit yemişim büyük maçını

O zaman hiç eleştirmeyelim mi yani?

Büyük takımların hocalarıda büyük olmalı bunun gibi çapsız olmamalı

Simdiye kadar nasil puanlari tudor topladiysa bu macta da tudor kaybetti takimi mental olarak hazirlayamadigi icin

Cüneyt cakir denilen Seref yoksunu yaratik penaltilarimizi vermis olsaydi kazanan hakli olacakti dogal olarak

Tek suçu Belhanda denen çapsıza güvenmesi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10 kişi kalsak da feghouli ve gomisin çıkması saçmalık selcuk rodriguez girmeliydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt