İgor seni gözden çıkardım! tıpkı Hamzayı Saraçoğlun da ki derbiye Bruma yerine umut’la başladığında gözden çıkardığım gibi.
Bu arkadaşında diğer İtalyan teknik direktörlerden farkı olmadığını gördük. Demek ki İtalyan olmasan da 10 sene İtalya da kalınca sende o ağır savunma taktiklerini benimsiyorsun. beyininin içinde savunma, güvenlik, önce savunma algoritmalarıyla çalışan dev bir örümcek ağı oluşuyor.
Önce savunma değil Önce hücumdur. En iyi savunma prensibi hücumdur. Bu mantaliteye sahip olmayan adamın Galatasaray’da işi yok.
O basına sızan 11 ve dizilişi görünce kesinlikle yalan olduğunu düşündüm inanmak istemedim aklım mantığım kesmedi böyle bir şey yapabileceğine!! Çünkü aklı başında hiçbir adam böyle bir derbi müsabakasına çıkarken bu kadar radikal bir saçmalık yapamazdı. Kanaatim bu yüzden odur ki bu adamın aklı başında değil Veya kendine fazla güveniyor. (Bu hususta
Ömer Tuğrul Yılmazer; e bir özür borçluyum.)
İlk 6 maçta oturan başarılı şablonu ve oyunu son 2 haftada uydurduğu 3-4-2-1 zırvalığıyla mahvetti çakma conte.. Çıkmış birde utanmadan serdar çıkana kadar çok iyiydik diyor. Kafayı da sıyırmış arkadaş.
Yaw sen kimsin ki iyi giden tekere çomak sokmaya yelteniyorsun 3-5 puan öne geçince popon tavana ulaştı galiba he? Yine korkak futbolun sayesinde bir derbiden galip ayrılamadık.
Linnes bu takımın açık ara en iyi bekiyken lato geldi diye kulübeye gömdün adamı!! baktın ki sonra lato işi kıvıramıyor denayeri yamamaya çalıştın oraya oda yapamadı 3 lüye döndün gittin tolgayı wing back yaptın. Allahım zihniyete bak çıldırmamak elde değil. Football manager oynuyor sanki herif..
Ben böyle güvenlik manyağı teknik direktör istemiyorum sezon sonu şampiyon olalım bu adamda İtalya da bir yere yamasın kendini.
Kişiler ve şahıslardan önce benim için Galatasaray'dır. O yüzden tudor'un manyaklıklarına tahammül edemem. Etmeyeceğim bundan sonra çat çat eleştireceğim tüm hatalarında bitti beni kaybetti Benden bu kadar.