Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen hafta bir 3’lü saçmalığı çıkardı, bir şekilde kazandık, fantazi bu hafta da devam etti. İyi giden sistemi neden bozarsın ki? Ben gelecek fikstürde kendisine daha da küfür edeceğimizi düşünüyorum, umarım yanılırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cunku diger takimlar bu taktigi ogrendigini hissediyor bence. (adam zaten boyle bisey soylemisdi bi kac hafta once ''Sistemizi, taktigimizi ogrenmeye basladilar diye'') Ha yeni kafasinda kurdugu taktik daha mi iyi? Degil.

Ben geldiğinden beri ders çıkardığını düşünüyorum. Bu maçtan sonra sonraki büyük maçlarda daha farklı oynayacaktır. Ben hala güveniyorum.

Tudor gözünü seviyim şu trabzon maçında fantazi falan yapma güzel güzel oynayıp kazanıp gelelim Belhanda da yokken değerlendirelim bu avantajı..

İgor seni gözden çıkardım! tıpkı Hamzayı Saraçoğlun da ki derbiye Bruma yerine umut’la başladığında gözden çıkardığım gibi.

Bu arkadaşında diğer İtalyan teknik direktörlerden farkı olmadığını gördük. Demek ki İtalyan olmasan da 10 sene İtalya da kalınca sende o ağır savunma taktiklerini benimsiyorsun. beyininin içinde savunma, güvenlik, önce savunma algoritmalarıyla çalışan dev bir örümcek ağı oluşuyor.

Önce savunma değil Önce hücumdur. En iyi savunma prensibi hücumdur. Bu mantaliteye sahip olmayan adamın Galatasaray’da işi yok.

O basına sızan 11 ve dizilişi görünce kesinlikle yalan olduğunu düşündüm inanmak istemedim aklım mantığım kesmedi böyle bir şey yapabileceğine!! Çünkü aklı başında hiçbir adam böyle bir derbi müsabakasına çıkarken bu kadar radikal bir saçmalık yapamazdı. Kanaatim bu yüzden odur ki bu adamın aklı başında değil Veya kendine fazla güveniyor. (Bu hususta Ömer Tuğrul Yılmazer; e bir özür borçluyum.)

İlk 6 maçta oturan başarılı şablonu ve oyunu son 2 haftada uydurduğu 3-4-2-1 zırvalığıyla mahvetti çakma conte.. Çıkmış birde utanmadan serdar çıkana kadar çok iyiydik diyor. Kafayı da sıyırmış arkadaş.:mad:

Yaw sen kimsin ki iyi giden tekere çomak sokmaya yelteniyorsun 3-5 puan öne geçince popon tavana ulaştı galiba he? Yine korkak futbolun sayesinde bir derbiden galip ayrılamadık.

Linnes bu takımın açık ara en iyi bekiyken lato geldi diye kulübeye gömdün adamı!! baktın ki sonra lato işi kıvıramıyor denayeri yamamaya çalıştın oraya oda yapamadı 3 lüye döndün gittin tolgayı wing back yaptın. Allahım zihniyete bak çıldırmamak elde değil. Football manager oynuyor sanki herif..:mad:

Ben böyle güvenlik manyağı teknik direktör istemiyorum sezon sonu şampiyon olalım bu adamda İtalya da bir yere yamasın kendini.

Kişiler ve şahıslardan önce benim için Galatasaray'dır. O yüzden tudor'un manyaklıklarına tahammül edemem. Etmeyeceğim bundan sonra çat çat eleştireceğim tüm hatalarında bitti beni kaybetti Benden bu kadar.

Aramiza hos geldin.

renktaş sıçp batırması hepimizi üzer bize zarar verir. ama artık sabır v.s istemem tudor için. madem o kendinde iyi giden düzene çomak sokacak cesareti bulabiliyor o zaman benim desteğime de ihtiyacı yok.
Sol tarafı komple tolgaya bırakmak hangi kafanın ürünüydü ben de anlayamadım.Cidden diyorum kafası bir milyonken bile böyle bir iş yapan adam olmaz.Hadi ileri üçlünün sol kanadındaki adam fırtına gibi olur da tolganın kabızlığını kapatır dersin de öyle bir adamımız da yok.Resmen adam takıntılı.Geçen sene de 3 lü denemiş,rezil skorlar alınca müdahele etmişlerdi.Şimdi puan farkı var ya buranın kralı benim havasında ama bu kafayla giderse bakalım kaç hafta sonra kafa kafaya geliriz arkadakilerle

Vay be Puki yi kaybettik ama olsun Hakan D. hamlemiz bu durumdan bizi güçlü çıkaracaktır

İşimiz çok zor harbi. Saha içi saha dışı inanılmaz baskı var üzerimizde.
Su 5 maçlık periyot sezon sonunu şekillendirir.

GSCimbom Mobile App
Valla 1 maç ceza da gelebilir diyorlar ona da şükür derim . Ts deplasmanı beraberlik başak ilk yenilgi olur . Işte bu yüzden umarım seyircisiz maç fazla vermezler de bari evdekileri kazanırız.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kesinlikle degil Kerim. Ben zaten gecen sezon hemen Besiktas maci sonrasi anlayisinin yanlis oldugunu yazmistim. Hemen gönderilsin istedim o mac sonrasi.

Ama artik adam komple kendi takimini kurup kendi anlayisini otturtmaya calisiyor takimda. Oyunculari o istedi ve uzun süre anlasmalar yapildi. Ben artik biktim sürekli 1 sene sonra kurulmus takima reset atilmasindan. Sistem takimi diyip duruyoruz, sürekli teknik adam degistirerek nasil sistem takimi olacagiz?

Bakin bu adam daha 39 yasinda ve önünde teknik adamlik konusunda yillar var. Birakin bu yasta hatalar yapsin, birakin 8 puan öndeyken hatalari yapsin. Ama bu kadar kolay ve ucuz bir adamin gelecegi ile oynamak insanliga bile yakismaz cünkü bu kadar ütopik beklentileri kimse karsilayamaz teknik adam olarak. Hatalarindan ders cikarirmi ilerde görecegiz. Sorun burda yeni yeni olusan takimi karistirmamak, oyunculari uzun vaadeli takima adapte etmek. Bunu sürekli teknik adam degisimiyle yapamazsin, oyuncular da etkileniyor elbette.

Ben mac öncesi 3 stoperle cikmasini elestirdim, sacma ve korkak buldum. Büyük maclarda senin de dedigin gibi anlayis sIkIntIsI var. Ama ciddiyim birakalim bir teknik adami rahat rahat calissin, 10 sene degil. Ama 2-3 sene sacma sapan beklentilere girmeden adam isini yapsin. 3lü mü denemek istiyor, denesin yahu, asil simdi birseyler denesin.

Isler iyice kötü gittiginde ve olay inat oldugunda farkli seyler konusuruz. Ama isler o kadar da kötü gitmiyor.
Oooo reyizzzz :D

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kesinlikle degil Kerim. Ben zaten gecen sezon hemen Besiktas maci sonrasi anlayisinin yanlis oldugunu yazmistim. Hemen gönderilsin istedim o mac sonrasi.

Ama artik adam komple kendi takimini kurup kendi anlayisini otturtmaya calisiyor takimda. Oyunculari o istedi ve uzun süre anlasmalar yapildi. Ben artik biktim sürekli 1 sene sonra kurulmus takima reset atilmasindan. Sistem takimi diyip duruyoruz, sürekli teknik adam degistirerek nasil sistem takimi olacagiz?

Bakin bu adam daha 39 yasinda ve önünde teknik adamlik konusunda yillar var. Birakin bu yasta hatalar yapsin, birakin 8 puan öndeyken hatalari yapsin. Ama bu kadar kolay ve ucuz bir adamin gelecegi ile oynamak insanliga bile yakismaz cünkü bu kadar ütopik beklentileri kimse karsilayamaz teknik adam olarak. Hatalarindan ders cikarirmi ilerde görecegiz. Sorun burda yeni yeni olusan takimi karistirmamak, oyunculari uzun vaadeli takima adapte etmek. Bunu sürekli teknik adam degisimiyle yapamazsin, oyuncular da etkileniyor elbette.

Ben mac öncesi 3 stoperle cikmasini elestirdim, sacma ve korkak buldum. Büyük maclarda senin de dedigin gibi anlayis sIkIntIsI var. Ama ciddiyim birakalim bir teknik adami rahat rahat calissin, 10 sene degil. Ama 2-3 sene sacma sapan beklentilere girmeden adam isini yapsin. 3lü mü denemek istiyor, denesin yahu, asil simdi birseyler denesin.

Isler iyice kötü gittiginde ve olay inat oldugunda farkli seyler konusuruz. Ama isler o kadar da kötü gitmiyor.
Ilk sayfaya sabitleyin.

Trabzon macinda bir ust seviye fantazi ile cikacakdir. 2li savunmayi icaat edecek hocam.

Tudor'un Galatasaray'da basarili olacak bir antrenor olarak gormuyorum, keske olsa'da forum'da benim Tudor hakkinda kotu yorumlarim dalga konusu olsa, butun samimiyetimle bunu diyorum renktaslarim.

Kendisinde 3 tane cok buyuk problem goruyorum.

1. Oyuncu takintisi, fazla oteriter olmaya calisiyor. Martin Linnes cikinca tepki gosterdi diye birdaha oynatmadi, ama mac sonrasi Linnes'i cikarmamaliydim dedin. Latovlevici'den olmaz, git Linnes ile konus onu kazanmaya calis, illa mafya lideri gibi davranmana gerek yok, Linnes sana lazim olacaktir, kusturme cocugu.

2. Degisiklik yaparken dikket etmen lazim. Gomis'i cikariyorsan, orda Garry'yi alicaksinki kontra'ya cikabileceksin. Eren'in bize hic bir katki veremicegini bilmen lazimdi. Eren saha'da ne yaptigini hala cozemedim. Ayrica Feghouli yerine Ahmet'i degil, Yasin hamlesi ile yine kontra'ya gidebilirdin, bunlari gormen lazim.

3. Allahin adina su takimi arkaya cekme, takim oyniyamiyor, kontrollu oyun bize gore degil. Birak aslanlar gibi rakibi dovelim, 3 4 gol atalim yenelim. Birdaha 3lu oynatma, kafami sisirme benim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt