Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
Hocam senden tek bir şey istiyorum geriye düştüğün ya da zorlandığın maçlarda 4-4-2'ye dön.
Normal şartlarda çıkması gereken kadro:
----------------Muslera---------------
Mariano--Maicon--Serdar--Linnes
--------Fernando---Ndiaye----------
Feghouli------Belhanda------Garry
------------------Gomis---------------

Maç skoru sıkıntıya girdiğindeyse:
----------------Muslera---------------
Mariano--Maicon--Serdar--Linnes
Feghouli-Fernando-Ndiaye-Garry
-----------Gomis---Eren-------------

Bir kere olsun Eren'i alırken Gomis'i çıkarma da 2 santrafor neler yapabileceklerini izleyelim. 1 santrafor çıkıp 1 santrafor girmesi oyunu değiştirmez ama 4-4-2 de 2 santrafor'u sağdan soldan iki tane kanat iki tane bek oyuncularıyla beslersen çok şeyler olabilir. Ne olur artık Eren - Gomis yerine ikisini bir arada sahada tutmayı dene

Gerçek imparator geliyorsa gitsin aksi halde kalsın devre arasına kadar. Oyuncular pek iplemiyor sahadaki yaşananları kasmıyor oyun için. Bazıları hariç tabii onlar belli zaten.

Birde şu tolga hırbını oynatmaktan vazgeç artık

3 saniyemi bile almadı, favorilerde duruyordu. Boşum, çalışmıyorum, işsizim derken şaka yaptığımı zannediyordun heralde.

Şakacı 1'i olduğundan mütevellit, öyle zannetmesi çok normal sayın abim.

Çalışmaya gerek duymayan zengin 1 abimiz olduğunu nereden bilecek

Hahahahahahahaha. Zengin falan değilim yav, tamam maddi açıdan sıkıntım yok ama zenginlik başka bir şey. Forumda bildiğim 4 tane zengin var; Sinan,Arda abi, Melih ve Erman.
Doğru demiş.

beyazturk.jpg

Geçen Audi marka araçını yıkatırken anlattı.

Eski 1 hikaye o. Audi ile anlatılan variyet hikayesi olmaz.

ilerleyen zamanlarda Garajını görmeye gideriz beraber. Da Hong Pao çayımızı yudumlar iken bize variyet ile ilgili muazzam bilgiler aktaracaktır şüphesiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt