Igor Tudor

7 sezonda 6 şampiyonluk uefa Kadıköy'de kupa kaldıran, rakip takım taraftarlarının gelmemesi için dua ettiği bir adam aynı zaman da .

eee ben kötü hoca demiyorum ki zaten? Hatta efsanemiz diyorum. Ancak o dönemler Faruk başkan arkasında durmasa o efsane çıkmayacaktı işte.

Gelsin dediğiniz Terim 96'da Samiyen'de Fener'den 4 yedi, 2002'de 6 yedi. Neyse ki o dönem internet gelişmiş değildi de kovmadık.

Mevzu hakikaten Başakşehir'den 5 yemek olduğunu falan mı sanıyorsunuz? 3-1 maç takım dökülüyor öylece izliyor kenarda, gram oyunu süzme yetisi yok adamın, gram müdahale yeteneği yok, gençler karşısına çıkıp 5 atınca her maça öyle çıkıp 5 atacağını sanacak kadar taktik bilgisinden uzak.

Muslera
Mariano maicon denayer linnes

Yasin ndiaye fernando rodriges
Belhanda
Gomis

Su kadro ve şablonla çıkmak çok mu zordu dangalak herif

Adam Adebayor’u övüp gitti röpörtajda puhahaha

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İgor kalmak zorunda sezon ortası hoca değişmez. Tespiti 2-3 hafta önce yapmıştık zaten bu tudorla bu iş olmayacak ama sezon ortası da başka yol yok olan oldu artık.

maicon mariano ndiaye belhanda herkesin performansı düştü ya resmen oyuncuları bitirdi herif ilk haftalarda orta sahada ne biçim ısırıyoduk top göstermiyoduk

Hoca dediğin her oyuncudan maksimum katkı alır bu her oyuncuyu yerin dibine soktu dusurdu

Gelsin dediğiniz Terim 96'da Samiyen'de Fener'den 4 yedi, 2002'de 6 yedi. Neyse ki o dönem internet gelişmiş değildi de kovmadık.
Kardeşim aç fikstüre bak, o sezon birtek fb maçı 4-0 yenilmişiz o da 4. Hafta. Onun dışında tüm maçlarını eze eze kazanmış takım. Tsyi yenmiş, bjk berabere. Bu sene öylemi. Ts, fb, başakşehir üç maçtır eziliyoruz. Bjk de fark atınca mumu dikecek zaten. Biz şimdiden önlem alalım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ya tamam hadi yollayın, getirin bakalım getirebiliyorsanız Terim'i. 2002'de Lucescu'ya yapılan ayıp gibi Tudor'a yapılan ayıp olarak tarihe geçsin.

Sonra o Tudor başarıdan başarıya koşarken ah çekersiniz.

Ulan mantığa bak fatih terim 5-6 yedi de bir ton büyük maç kazandı. 1-2 maç talihsiz olur yenilirsin, gidip 8 maç büyük maç kazanamıyosan orda dur derler burası Galatasaray ulan.

Başakşehir gibi takıma karşı tek ön-libero ile çıkmak büyük beyinsin

ya tamam hadi yollayın, getirin bakalım getirebiliyorsanız Terim'i. 2002'de Lucescu'ya yapılan ayıp gibi Tudor'a yapılan ayıp olarak tarihe geçsin.

Sonra o Tudor başarıdan başarıya koşarken ah çekersiniz.

Tudor senin akraban filan mi ergenus

Bıktım sizin döngünüzden arkadaş. Manchester United acaba her yenildiğinde Sir geri dönsün diyor mudur? Barcelona her yenilgisinden Pep diyor mudur?

Takım lider, oyun zevk veriyor, kadro tamamen yeni. Ancak "büyük maç kazanamıyor ,gitsin" tamam gitsin, ne diyelim.

Tüm suçlu Tudor.

Kanatsız maça çıkmak nedir ulan dangalak herifffff

bu hırvat salatalığını savunan romantik ergen beyinliler kabak gibi görmüştür herhalde artık bunun yüzünü. futboldan anlamıyorsanız susun bari en azından tükürdüğünüzü yalamanız kolay olsun. zamanında jor için yaptığınız futbol romantikliğinin aynısını bu hırdavata da yaptınız jor patladı tükürdüğünüzü yaladınız yine akıllanmadınız yine aynı haltı yediniz.sene başı da söyledim bu çakma conte bu takımı ilk 2 ye bile sokamaz ama takım hocasız şampiyon olabilir.

Tudor efendi akıllı ol!!!!!!

Neden her hafta olmuş kadroyu bozuyorsun neden saçma sapan arayışlar içindesin ilk haftalardaki güzel takımı nasıl bu hale getirdin angut herif

Geri
Üst Alt