Igor Tudor

Taraftarın yarısı ona sitemli kendini affettirmek isteyecektir,milli takımdan aşağılanır gibi kovuldu kendini kanıtlamak isteyecektir.Ayrıca bizim kadromuz ligi rahatlıkla alabilecek bir kadro Fatih Terim bu fırsatı kaçırmaz.

ben ihtimal vermiyorum. Kendisi zaten sert bir Milli Takım döneminden geçti. En azından bu sene dinlenecektir. Daha yeni torunu oldu. Haa Terim olursa bir nebze kabul ederim ama başka birini asla. Yanal falan hikaye, Tudor bu takımı bir şekilde şampiyon yapar. Sadece baskı bitsin diye kabul ederim Terim'i de.

Evet yalamayan kalmasın, bu son günleri.

Dün bir şeyler diyordunuz maç bitse de Tudor'u eleştirsem diyenler var diye, umarım aynı düşüncedesinizdir hala zira tek isteğim dün bok gibi savunma yapan Başşak'a 5-1 yenilmemiz ve gelip burada bu kel kafalıyı eleştirmekti.

Ayrıca bu adam hangi takımın hocası olduğunun farkında değil. Dün kadroyu gören az kafası çalışan adam kaybettik derdi zaten, çift forvet çıkıyor adam ki ikisi de ceza sahası golcüsü daha çok ve kanat yok takımda. Hangi akla hizmet takım çıkarıyorsa işte.

Maç sonunda da Adebayor diloluğu yapıyor bir de, rezillik ötesi artık şu durum. Aykut bile daha omurgalıdır.

ya terim salak mı gelsin. Adnan Polat zamanı da gelmedi adam. Bu yönetime hele sezon ortası hayatta gelmez. En fazla Yanal'ı getirirler. Kadroyu kuran isim Tudor, takım lider. Evet dün berbattı ama bu kadar öfke çok acımasız.
Takım en fazla 1 hafta daha lider
Lider olmak herşeyi örter mi?

1 tane büyük maç kazanamamışsın
İçine siniyo mu senin?
Bu kadronun bu kadar ezilmesi hoşuna gidiyo mu?
Biz bu kadroyu gençlere 5 atsın diye mi yaptık?

TapaTalK

Ulan bir de her maç sonu takım lider diyenler yok mu tam kriz geçirmelik.

Fener, Trabzon, Başak maçlarında düştüğün durum ortada buna bağlı Beşiktaş'a yenileceğin de ortadayken lider olsan kaç yazar. 8 maçta 3 puan alıp şampiyon olamayacağız onu unutun.

Oyuncuların psikolojisinin de içine sıçtı, dün az karakter koysalar maç dönerdi rakip o kadar kötüydü ama top taşıyan adam sol bekteki Lato denilen herif.

Hamza'nın Hırvat şubesi dicem ama Hamza kolay kolay vermezdi büyük maçları.

ya terim salak mı gelsin. Adnan Polat zamanı da gelmedi adam. Bu yönetime hele sezon ortası hayatta gelmez. En fazla Yanal'ı getirirler. Kadroyu kuran isim Tudor, takım lider. Evet dün berbattı ama bu kadar öfke çok acımasız.
Avut avut kendini avut.

Bir iki hafta önce de takım 3 puan önde lider diyerek avutuyordun. Beşiktaş maçı sonrası da artık "liderin sadece 3 puan gerisindeyiz çok acımasızsınız" diye avutursun kendini herhalde.

sent via GSC

Ne abartması yav gayet normal bence, benimde karnımda huzursuzluk hissi var mesela. Muhtemelen salıya kadar geçmez.
Az kalsın kendimi garipsiyodum acaba bende mi bir sorun var diye

Ruh hastası filan olduğumu düşündüm
Hayır sonuçta tuttuğum takım 5 yemiş ben fazla mı kasıyorum kendimi diye sorguladım kendimi

TapaTalK

Ulan bir de her maç sonu takım lider diyenler yok mu tam kriz geçirmelik.

Fener, Trabzon, Başak maçlarında düştüğün durum ortada buna bağlı Beşiktaş'a yenileceğin de ortadayken lider olsan kaç yazar. 8 maçta 3 puan alıp şampiyon olamayacağız onu unutun.

Oyuncuların psikolojisinin de içine sıçtı, dün az karakter koysalar maç dönerdi rakip o kadar kötüydü ama top taşıyan adam sol bekteki Lato denilen herif.

Hamza'nın Hırvat şubesi dicem ama Hamza kolay kolay vermezdi büyük maçları.

Hamza bunu üçle çarpar ya.

Adam Beşiktaş'ı içeride dışarıda tokatladı, Fener'den deplasmanda puan aldı. Trabzon'u deplasmanda yendi. Başakşehir'i dışarıda yendi. O herifin keçin inadı ve yerli manyaklığı olmasa bu kadar eleştiri almazdı belki de şu an o iki senenin en az birinde şampiyon diğerinde de minumum 3. bitirmiştik.

Olaya mantıklı bakan herkes dün maçın bu kadar farklı olmasada yenileceğimizi tahmin ediyordu. Ama taraftarlık işte, insan beyni bir şekilde istediğin sonucu alacağına ikna ediyor, umut ettiriyor. Dün resmi olarak yol bitti, kaldığı her gün zararı arttırmaktan öteye geçemez ne yazık ki.

Son düzenleme:
Takım en fazla 1 hafta daha lider
Lider olmak herşeyi örter mi?

1 tane büyük maç kazanamamışsın
İçine siniyo mu senin?
Bu kadronun bu kadar ezilmesi hoşuna gidiyo mu?
Biz bu kadroyu gençlere 5 atsın diye mi yaptık?

TapaTalK

hayır şampiyon yapması için yaptık ve yapacak. Dün oyun değil skor kötüydü. Rakip her atağı gol oldu. Gomis,Eren ilk yarı net goller kaçırdı. Evet skor rezil ama korkak falan oynamadık. Hani takım g.t zoruyla maçları kazansa derim ki; Bu adam şampiyon yapamaz, ama öyle değil. Vura vura kazandık çoğu maçı.

Terim olsaydı en fazla bu kadar toplardık. 2011-12,2012-13 sezonlarına bak kaç puan almışız. Fener hariç ikinci yarı Bursa,Trabzon,Başak,Bjk hepsi TT Arena'ya geliyor. O maçlar farklı olacaktır. Hala çok avantajlıyız ama insanlar sabırsız.

Ya Onur dalga mı geçiyorsun milletle anlamıyorum bir de oyun kötü değildi skor kötüydü diyorsun. Biz başka maç mı izledik arkadaş.

sent via GSC

Hayır sonuçta tuttuğum takım 5 yemiş ben fazla mı kasıyorum kendimi diye sorguladım kendimi

TapaTalK
Benim hiç umrumda olmadı çünkü yenemeyeceğimizi biliyordum, yenileceğimiz de çıkan kadrodan sonra belliydi. Hatta sabahında modları uyardım buralarda olun yenilmemiz olası diye.

Takıma bir süre güvendim ama Fener maçında falsolar ortaya çıktı, sahaya karakter koyamıyoruz, işler kötü gittiğinde gereksiz agresifleşip sakin kalamıyoruz, SAHADA OYUN AKLIMIZ YOK. Maçlara saçma sapan taktiklerle çıkan bir hoca var. Bu ortamda büyük maç falan kazanamayız.

3 maç üst üste aynı hatalar yapıldı ve hala tık yok.

Avut avut kendini avut.

Bir iki hafta önce de takım 3 puan önde lider diyerek avutuyordun. Beşiktaş maçı sonrası da artık "liderin sadece 3 puan gerisindeyiz çok acımasızsınız" diye avutursun kendini herhalde.

sent via GSC

Lig başlamadan 12.hafta bu konumda olalım diye teklif edilse herkes kabul ederdi. Etmem diyen yalan söylüyordur. Bjk'nin 4, Fb'nin en az 6 puan önündeyiz. Eğer gerçekten umutsuz zaman gelirse söylerim,merak etme.

Haftalardır kötü oynuyoruz, ve düzelme ibaresi yok. 5-1'lik gençler maçında bile gayet kötüydük.

TapaTalK

Hayir ama oynadigin takim basaksehir , zaten 5 atmasa 3 atacak ve atiyor , adamlar buyuklere yenilmiyor ve cogunlukla da yeniyor

dedigim gibi gecen sene bjk ye 3 , bize 4 , bu sene fb ye 3 atan takim bize de 4-5 atar , garipsemeyin bu kadar

Bak bir de geçen gün söyledim yine. GALATASARAY HOCASI BÜYÜK MAÇ KAZANMAYALIM diyemez. Dersen böyle ağlatırlar işte, bu adam basına böyle diyorsa oyuncuları motive edemez.

Dün maç başı da kesin beraberlik iyi skor falan demiştir, biz beraberliğe çıktığımız tek maçı kazandık tarihte o da efsane oldu ve 1 kere olur.

Geri
Üst Alt