Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
Ne abartması yav gayet normal bence, benimde karnımda huzursuzluk hissi var mesela. Muhtemelen salıya kadar geçmez.
Abi naptin yapma lutfen , futbol keyif icin izlenir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne abartması yav gayet normal bence, benimde karnımda huzursuzluk hissi var mesela. Muhtemelen salıya kadar geçmez.
Taraftarın yarısı ona sitemli kendini affettirmek isteyecektir,milli takımdan aşağılanır gibi kovuldu kendini kanıtlamak isteyecektir.Ayrıca bizim kadromuz ligi rahatlıkla alabilecek bir kadro Fatih Terim bu fırsatı kaçırmaz.
Takım en fazla 1 hafta daha liderya terim salak mı gelsin. Adnan Polat zamanı da gelmedi adam. Bu yönetime hele sezon ortası hayatta gelmez. En fazla Yanal'ı getirirler. Kadroyu kuran isim Tudor, takım lider. Evet dün berbattı ama bu kadar öfke çok acımasız.
Avut avut kendini avut.ya terim salak mı gelsin. Adnan Polat zamanı da gelmedi adam. Bu yönetime hele sezon ortası hayatta gelmez. En fazla Yanal'ı getirirler. Kadroyu kuran isim Tudor, takım lider. Evet dün berbattı ama bu kadar öfke çok acımasız.
Az kalsın kendimi garipsiyodum acaba bende mi bir sorun var diyeNe abartması yav gayet normal bence, benimde karnımda huzursuzluk hissi var mesela. Muhtemelen salıya kadar geçmez.
Ulan bir de her maç sonu takım lider diyenler yok mu tam kriz geçirmelik.
Fener, Trabzon, Başak maçlarında düştüğün durum ortada buna bağlı Beşiktaş'a yenileceğin de ortadayken lider olsan kaç yazar. 8 maçta 3 puan alıp şampiyon olamayacağız onu unutun.
Oyuncuların psikolojisinin de içine sıçtı, dün az karakter koysalar maç dönerdi rakip o kadar kötüydü ama top taşıyan adam sol bekteki Lato denilen herif.
Hamza'nın Hırvat şubesi dicem ama Hamza kolay kolay vermezdi büyük maçları.
Takım en fazla 1 hafta daha lider
Lider olmak herşeyi örter mi?
1 tane büyük maç kazanamamışsın
İçine siniyo mu senin?
Bu kadronun bu kadar ezilmesi hoşuna gidiyo mu?
Biz bu kadroyu gençlere 5 atsın diye mi yaptık?
TapaTalK
Benim hiç umrumda olmadı çünkü yenemeyeceğimizi biliyordum, yenileceğimiz de çıkan kadrodan sonra belliydi. Hatta sabahında modları uyardım buralarda olun yenilmemiz olası diye.Az kalsın kendimi garipsiyodum acaba bende mi bir sorun var diye
Ruh hastası filan olduğumu düşündüm
Hayır sonuçta tuttuğum takım 5 yemiş ben fazla mı kasıyorum kendimi diye sorguladım kendimi
TapaTalK
Avut avut kendini avut.
Bir iki hafta önce de takım 3 puan önde lider diyerek avutuyordun. Beşiktaş maçı sonrası da artık "liderin sadece 3 puan gerisindeyiz çok acımasızsınız" diye avutursun kendini herhalde.
sent via GSC
Az kalsın kendimi garipsiyodum acaba bende mi bir sorun var diye
Ruh hastası filan olduğumu düşündüm
Hayır sonuçta tuttuğum takım 5 yemiş ben fazla mı kasıyorum kendimi diye sorguladım kendimi
TapaTalK