Igor Tudor

tudor o sabrın kendisine gösterilmesini haketmiyo.adebayor deyip durdu maç sonunda.sen gomisten daha fazla yarar sağlayabilcekken hem gomisi hem ereni bitirdin aynı maçta.başaksehir adebayordan verim almak için doğru oyunu oynadı hocasız Galatasaraya ve cok başarılı oldular.

tudor bilerek ve zarar vermek için artniyetle Galatasarayı saçma bi sistemle oynatıp ,izledi bi güzel.

önce samimiyet.hamzanın bile bi duruşu vardı.tudorda o bile yok.

Biri yazmış forumda tudorla şampiyon olsak cl de ne yapacağız diye
Şenol bjk ile şampiyon oldu gitti kiev den 6 yedi
Bu yıl kök sokturuyor rakiplere cl de
Adamlar hiç göndereceğiz muhabbetine girmedi bile
Biz zamanında real den 6 yedik sonuç terim gitti
Ki o terim o reale bir yol önce 11 kisi defans yaptırdı
Yani tudor gitsin kim gelsin diyorum adam terim diyor
Adamı ana avrat sökerek gönderdiniz şimdi gelsin diyorsunuz
Ne oldu şimdi kıymetlimi oldu
Biraz omurgalı olun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kiev’den 6 yemesi sorun değilki, bu Şenol’u kötü hoca yapmaz. Son maça kadar gruptan çıkma iddiasını sürdürdü bu adam. Bu Bjk için büyük başarı zaten. Ne zaman o aşamaya geldiler de Şenol’u göndersinler?Bjk’nin Şenol’u gönderme gibi bir lüksü olamazdı. Son maçta çıkamadı. Yine Trabzon gibi bir takımla bu adam son maça kadar CL’de gruptan çıkma iddiasını sürdürdü.

Şenol örneği saçma olmuş kısaca.

Yıllardır bıktıran çöpleri yolladı mı? Evet.
Transferlerin hemen hepsi tuttu mu? Evet.
2 hatta 3 senedir kazanırken bile zevk vermeyen,umutsuz takım bitti mi? Evet.
2 senedir derbilerde bile max. 35.000 olan stad şimdi her maç en az 40.000 kişi oldu mu? Evet.
Geçen sene maçtan haberi bile olmayan taraftar şimdi her maç 3-4 gün öncesinden heyecanlanıyor mu? Evet.
Yepyeni oluşan bir takımı kimse beklemezsen kısa sürede uyumlu hale getirdi mi? Evet.
Takım 12 haftadır lider mi? Evet.

Neymiş derbi kazanamıyormuş,sistem değiştiyormuş bu yüzden hoca değilmiş. Yapma ya. :) Bu ülkede gerçekten futbol bilen kişi çok az ya. Herkes bir yerden etkilenip yorum yapıyor. Neyse Tudor hocam buradan gitse bile ben iyi hatırlayacağım. İleride eminim ki daha iyi yerlerde göreceğiz.

Kiev’den 6 yemesi sorun değilki, bu Şenol’u kötü hoca yapmaz. Son maça kadar gruptan çıkma iddiasını sürdürdü bu adam. Bu Bjk için büyük başarı zaten. Ne zaman o aşamaya geldiler de Şenol’u göndersinler?Bjk’nin Şenol’u gönderme gibi bir lüksü olamazdı. Son maçta çıkamadı. Yine Trabzon gibi bir takımla bu adam son maça kadar CL’de gruptan çıkma iddiasını sürdürdü.

Şenol örneği saçma olmuş kısaca.
Olayı çözememişsin bence
Biraz altinda terimde var
Terimi kim gönderdi
Terim bugün takımın basında olsaydı ne olurdu şimdiki durum
Yani benim demek istediğim en iyisini getir bu taraftar profili altında hiçbirşey olmaz
1 mağlubiyet veya beraberlikte kombine yakan stadı terk eden gitmeyen
Bu işi fm zanneden bir taraftar grubu
Tudor yeterli yetersiz yeterliside gelse hikaye

Rijkaard ve Prandelli'ye gösterilen sabrın 10'da 1'i bile gösterilmiyor Tudor'a. Yazıklar olsun be. Rijkaard o kadar para harcatıp Avrupa'da son 32'de, kupada çeyrek final, ligde 3.oldu. Ama adam Barça'yı çalıştırdı sabredelim dediler ve ertesi sene iyice batırmasını bekleyene kadar sabrettiler. Herkes o seneden Hagi'yi suçlu tutar hala ama Terim bile teklifi kabul etmemişti ve zor durumda geldi Hagi.

Prandelli yıllık 4.5M Euro maaşla geldi buraya,rezil transferler yaptı,CL'de paramparça edildi,oyun olarak gram umut vermedi ama taa Kasım sonuna kadar sabredildi. "Tüm galibiyetler gökyüzüne" diye pankartlar yapıldı. Geçen gün Başakşehir'den 4 yedikten sonra gitti demişti bazıları ama o maçtan tam 1 ay sonra gitti. Adam 1 tane zevk veren futbol oynatmadı.

Gittikten sonra bile adamın kondisyonu sayesinde şampiyon olduk denildi. İlla birine destek için iyi CV'si olması gerekiyor demek ki. Bu yüzden Tudor'u destekliyorum işte.

10.haftada kovulan Prandelli'ye sabir gosterilmis ise gecen sezon 21.haftada 3. aldigi takimla 4. olan,Ostersund'a elenen,tum buyuk maclarda batirmasina ragmen 12.hafta itibariyle hala basimizda olan Tudor'a gosterilen nedir?

DPO29cdX0AEheb9

tudor o sabrın kendisine gösterilmesini haketmiyo.adebayor deyip durdu maç sonunda.sen gomisten daha fazla yarar sağlayabilcekken hem gomisi hem ereni bitirdin aynı maçta.başaksehir adebayordan verim almak için doğru oyunu oynadı hocasız Galatasaraya ve cok başarılı oldular.

tudor bilerek ve zarar vermek için artniyetle Galatasarayı saçma bi sistemle oynatıp ,izledi bi güzel.

önce samimiyet.hamzanın bile bi duruşu vardı.tudorda o bile yok.

Oy5Rj4.jpg

Olayı çözememişsin bence
Terimi kim gönderdi
Yani benim demek istediğim en iyisini getir bu taraftar profili altında hiçbirşey olmaz

Bizim osterdursuna elenmemiz > Kombine yakılması

Adam tepkisini gösterdi ki çokta haklı oster kim eleniyoruz , tudoru savunmak için nelerle uğraşıyorsunuz çok şaşıyorum adam yetersiz işte ve hiç bir zaman yetmiyecek çap yok onda.

Zibilyon tane büyük maçta sürekli farkli seyler deneyip kazanamiyorsan sampiyon olamazsin

Tudor büyük maçlarda saçmalamasa ona bu kadar tepki gösterilmezdi ama adam her büyük maçta farkli seyler yapmaya çalisiyor ve böylece takimi gereksiz yere riske sokuyor

bu büyük maçlarinin yarisini kazansaydik kim bilir kaç puan önde olacaktik

Yıllardır bıktıran çöpleri yolladı mı? Evet.
Transferlerin hemen hepsi tuttu mu? Evet.
2 hatta 3 senedir kazanırken bile zevk vermeyen,umutsuz takım bitti mi? Evet.
2 senedir derbilerde bile max. 35.000 olan stad şimdi her maç en az 40.000 kişi oldu mu? Evet.
Geçen sene maçtan haberi bile olmayan taraftar şimdi her maç 3-4 gün öncesinden heyecanlanıyor mu? Evet.
Yepyeni oluşan bir takımı kimse beklemezsen kısa sürede uyumlu hale getirdi mi? Evet.
Takım 12 haftadır lider mi? Evet.

Neymiş derbi kazanamıyormuş,sistem değiştiyormuş bu yüzden hoca değilmiş. Yapma ya. :) Bu ülkede gerçekten futbol bilen kişi çok az ya. Herkes bir yerden etkilenip yorum yapıyor. Neyse Tudor hocam buradan gitse bile ben iyi hatırlayacağım. İleride eminim ki daha iyi yerlerde göreceğiz.
Futboldan anlıyorum mu, bilmiyorum, anlıyor isem ne kadar anlıyorum onuda bilmiyorum ama Konya maçından beri, Gençlerbirliği maçı dahil takımın iyi durumda olmadığını düşünüyorum. Baktığım zaman bir kaç kişi dışında genel kanı böyle.

Yani Tudoru kayıtsız şartsız savunup, saydığın maddeler bunu gösteriyor, Futboldan anlayan çok az kişi var demek, meali Tudoru kayıtsız şartsız savunanlar harici herkes Futboldan anlamıyor demek ne kadar doğru bir yaklaşım bak bunuda bilmiyorum.

Sabır konusuna gelince bak o konuda elde veriler var, Prandelli ve kovulduğu hafta, Riekerink ve devamlı eleştirilmesi. Hiç kimse Riekerink için bunlar yapılmadı diyemez, yapıldı.

Son düzenleme:
Sistemin içine ediyor yetmiyor oyuncularıda çok geriyor her büyük maçta takım olarak ; kadıköy deplasmanında ki yerli oyuncular gibi oluyoruz tudorla.

Hatalarindan ders cikarmadigi surece en kisa zamanda kovulur

Her buyuk mac oncesi iyi giden kadroyu bozuyor

+ Tolga sol kanatta olmaz, olmayacak, artik Yasin ve Sinan'a sans vermesi lazim ama adim gibi eminim ki Alanya macinda Tolga'yi yine sol kanatta oynatacak

Olayı çözememişsin bence
Terimi kim gönderdi

25 milyon Galatasaraylı var 3-5 tane adamın yaptıklarına göre taraftarın Terim’e bakışını değerlendiriyorsun. Terim’in gidişinde zaten Ünal başkanın hatası var ama Terim milli takıma emrini de kimin verdiğini herkes biliyor zaten. O yüzden çok da kızamıyorum başkana ama taraftar daha farklı bakar. Daha duygusaldır taraftar, emirmiş vs dinlemez. Taraftarın Terim’e olan yaklaşımı(çoğunluk olarak) daha çok kırgınlık. Çok sevdiğin bir insanın seni terketmesi gibi bir durum. (emir başka yerlerden gelse de yani sebep ne olursa olsun) (dediğim gibi taraftar ona bakmaz) Yoksa o anda ligde puan olarak geride olmuş olsak bile teknik anlamda Terim’in gitmesini isteyen Galatasaray taraftarı oranı %5-7 falandır. Terim Galatasaray taraftarı için hep değerliydi kısaca, o zaman da değerliydi. Tekrar kıymete binmesi gibi bir durum yok.

10.haftada kovulan Prandelli'ye sabir gosterilmis ise gecen sezon 21.haftada 3. aldigi takimla 4. olan,Ostersund'a elenen,tum buyuk maclarda batirmasina ragmen 12.hafta itibariyle hala basimizda olan Tudor'a gosterilen nedir?

Aradaki fark şu; Birinde kadro çok iyiydi,takım 2 senedir CL'de gruptan çıkıyordu, o sene de katılacaktı. Fb'de Yanal gitmiş ve kaos vardı. Bjk zaten hala toparlanamamıştı. Takım evinde en basitinden KPaşa maçında bile biraz hakem desteği,biraz da şansla ite-kaka yeniyordu. 1 tane zevkli maçımız yoktu. Takım artık abondene olmuştu.

Tudor ise 20M harcamasına rağmen vasat oyuncular alan,yürüyecek hali olmayan takımı aldı. O yürümeyecek olan tüm isimleri ya gönderdi,ya yedeğe çekti. Takım yepyeni olmasına rağmen daha "uyum süreci" bahanelerine sığınmadan çoğu maçı zevk vererek kazandı ve lider yaptı. Deplasmanda Trabzon ve Başakşehir'e yenilmek skordan bağımsız gayet normal. Fener maçında penaltı verilse belki bambaşka şeyler konuşulacaktı. Ben eminim şu performansı kariyerli biri yapsa kimse ağzını bile açamazdı ama Tudor en son Karabük'te çalıştığı için "hoca değil" deniyor. Neyse zaman her şeyi gösterecek.

Aksine derbilerde oynattığı oyunu kariyerli biri oynatsa tepkiler daha sert olurdu, çünkü kariyerli birinden beklenti daha yüksek.

Avci tembel olarak bilinen Adebayordan çáliskan topçu yapti, taninmayan Mossoro önemli oyuncu oldu, vs. vs.

Senol Babelden üst düzey oyuncu yapti, Q7dan takim oyununa katki saglayan bir topçuya çevirdi, vs. vs.

Tudor ise Belhanda ve Feghouli gibi topçulardan max. verim alamiyor, Garry'i dogru duzgun oynatmiyor, Yasini fazla oynatmiyor (gerçi Feghouli ve Garry varken Yasinin fazla oynamamasi normal)

Bu konuda elestirilmesi lazim

Futboldan anlıyorum mu, bilmiyorum, anlıyor isem ne kadar anlıyorum onuda bilmiyorum ama Konya maçından beri, Gençlerbirliği maçı dahil takımın iyi durumda olmadığını düşünüyorum. Baktığım zaman bir kaç kişi dışında genel kanı böyle.

Yani Tudoru kayıtsız şartsız savunup, saydığın maddeler bunu gösteriyor, Futboldan anlayan çok az kişi var demek, meali Tudoru kayıtsız şartsız savunanlar harici herkes Futboldan anlamıyor demek ne kadar doğru bir yaklaşım bak bunuda bilmiyorum.

Sabır konusuna gelince bak o konuda elde veriler var, Prandelli ve kovulduğu hafta, Riekerink ve devamlı eleştirilmesi. Hiç kimse Riekerink için bunlar yapılmadı diyemez, yapıldı.

Hangi takım 34 hafta süper futbol oynuyor? Bjk bu sene ligde kaç maçta iyi futbol oynadı? Maksimum 3 maç sayarsın. Her takımın "kriz dönemleri" oluyor. Gençler maçında neye göre kötüydük? Rakibin tek pozisyonu vardı ilk yarı. İkinci yarı zaten formalite oldu. Başakşehir maçında da Gomis maç 0-0'ken net pozisyonda golü yapamadı mesela. O zaman onu da say.

Bizim osterdursuna elenmemiz > Kombine yakılması

Adam tepkisini gösterdi ki çokta haklı oster kim eleniyoruz , tudoru savunmak için nelerle uğraşıyorsunuz çok şaşıyorum adam yetersiz işte ve hiç bir zaman yetmiyecek çap yok onda.
Savunmak değil son 3 yıldır böyle geçen sezon trabzon yenilgisi sonra stada kimse gelmedi
Oster dediğin takım grub lideri şuan
Bir alman bir ispanyol var grubunda
Zamanında strum graz vardı senin kafana göre
Içerde dışarda yenememistik efsane kadroyla
Bunlar boş işler önemli olan genel yapı
Bugün taraftar olarak kırılgan yapı var
Bunu forum dada hissedersin
Bu sorgulamayı hocadan çok yönetime çevrilmeli
Bu kadar basitmi bu işler bir taraftar gelecek maç çıkışı gönder şu tudor diyecek
Sende ültimatom vereceksin
Insanların akli ile dalga geçmeyi bıraksın dursun madem sonuna kadar güvenmedin ne diye bu operasyonu tudorla yaptın
Is zaten riekerink gönderip tudor getirmekle başladı daha tudor u orda kaybetmeye başladık

Beşiktaş maçı son maçı olur.Belki yüzde 0.1 olan beşiktaş maçından puan alma ihtimali dün itibariyle sıfırlanmıştır.Porto kazansaydı şayet paçaları tutuşacağı için bizim maça tam manasıyla konsantre olmaları pek mümkün olmayacaktı ve binde bir ihtimalle bir beraberlik koparabilirdi.Malesef tam konsantre rakibe karşı bu adamın puan almayı bırak 3 golden aşağı yemesi başarı olur

Aradaki fark şu; Birinde kadro çok iyiydi,takım 2 senedir CL'de gruptan çıkıyordu, o sene de katılacaktı. Fb'de Yanal gitmiş ve kaos vardı. Bjk zaten hala toparlanamamıştı. Takım evinde en basitinden KPaşa maçında bile biraz hakem desteği,biraz da şansla ite-kaka yeniyordu. 1 tane zevkli maçımız yoktu. Takım artık abondene olmuştu.

Tudor ise 20M harcamasına rağmen vasat oyuncular alan,yürüyecek hali olmayan takımı aldı. O yürümeyecek olan tüm isimleri ya gönderdi,ya yedeğe çekti. Takım yepyeni olmasına rağmen daha "uyum süreci" bahanelerine sığınmadan çoğu maçı zevk vererek kazandı ve lider yaptı. Deplasmanda Trabzon ve Başakşehir'e yenilmek skordan bağımsız gayet normal. Fener maçında penaltı verilse belki bambaşka şeyler konuşulacaktı. Ben eminim şu performansı kariyerli biri yapsa kimse ağzını bile açamazdı ama Tudor en son Karabük'te çalıştığı için "hoca değil" deniyor. Neyse zaman her şeyi gösterecek.

Prandelli'ye sabir falan gosterilmedi.Tam zamaninda tekme vuruldu.Tipki cok daha once Tudor vurmamiz gerektigi gibi.

14-15'teki kadro nasil cok iyiydi yahu?Drogba gitmisti Eboue sınır yuzunden tribunde kaliyordu.Sınır yuzunden beklerde Tarik Veysel ikilisini falan goruyorduk.Simdi Tudor bey istedigi kadar yabanci oynatabiliyor.

Trabzon ve Basaksehir macinda yenilgilerimiz skordan bagimsiz normalmis.Neden skordan bagimsizmis?En son 5 yedigimizde Skibbe tekmeyi yemisti.Bu herif hala duruyor.Al sana Tudor'a gosterilen sabır icin bir ornek daha.

Geri
Üst Alt