Igor Tudor

Savunmak değil son 3 yıldır böyle geçen sezon trabzon yenilgisi sonra stada kimse gelmedi
Oster dediğin takım grub lideri şuan
Bir alman bir ispanyol var grubunda
Zamanında strum graz vardı senin kafana göre
Içerde dışarda yenememistik efsane kadroyla
Bunlar boş işler önemli olan genel yapı
Bugün taraftar olarak kırılgan yapı var
Bunu forum dada hissedersin
Bu sorgulamayı hocadan çok yönetime çevrilmeli
Bu kadar basitmi bu işler bir taraftar gelecek maç çıkışı gönder şu tudor diyecek
Sende ültimatom vereceksin
Insanların akli ile dalga geçmeyi bıraksın dursun madem sonuna kadar güvenmedin ne diye bu operasyonu tudorla yaptın
Is zaten riekerink gönderip tudor getirmekle başladı daha tudor u orda kaybetmeye başladık

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ona bakarsan riekerinki getirmekte hataydı , tudoru getirmek değil hata şuan hala tutmak hata denedik olmadı ısrar etmeye gerek yok 9 tane önemli maç oynadık galibiyet alamadık taraftar kırılgan falan değil sadece kızgın tepkimizi gösteriyoruz fb yada bjk gibi değiliz ortada 1 yanlış var düzeltilmesini isteriz haklı olarak biz taraftarız forma alıyoruz , maçlara gidiyoruz tepki gösterince auuvv denmez eleştiri olacak ki daha iyisi olsun diğer türlü yerimizde sayarız örnek fb football clup.

Hatrı sayılır bir ara devre var bu sene.Yaklaşık 1 ay ve ne yapıp edilip yeni bir hocayı bu takımın başına getirmek gerekiyor yoksa sadece büyük maçlarda değil diğer maçlarda da puan kaybetmemiz çok olası.İşte o zaman bittiğimizin resmi olur ki o saatten sonra da hiçbir şey bizi kurtaramaz.Son çıkış 5 maç sonra girilecek ara devre

Son düzenleme:
Oy5Rj4.jpg
öyle düşündürttü maalesef reis

Hangi takım 34 hafta süper futbol oynuyor? Bjk bu sene ligde kaç maçta iyi futbol oynadı? Maksimum 3 maç sayarsın. Her takımın "kriz dönemleri" oluyor. Gençler maçında neye göre kötüydük? Rakibin tek pozisyonu vardı ilk yarı. İkinci yarı zaten formalite oldu. Başakşehir maçında da Gomis maç 0-0'ken net pozisyonda golü yapamadı mesela. O zaman onu da say.
Onu da mı sayayım, alakasını anlamdım doğrusu? Maç içinde bir pozisyon maçın geri kalanında hiç bir şey oynamadığımızı amorti falan mı edecek?

Gençlerbirliği maçı ilk yarısı o takıma karşı bile zorlandık. İkinci yarı ilk yarı zar zor elde ettiğimiz skorun etkisi ile rakibin dağılması sonucu öyle geçtiğini düşünüyorum.

Antalya, Konya, Gençlerbirliği, Fener, Trabzon, Başakşehir. Bunlardan dördünde kötü oynamayı veya zorlamayı bırak, Futbol oynamadık.

Hiç bir takım 34 Hafta muhteşem oynayamaz ama üst sıralara oynayan hiç bir takımın taraftarı üç maçta işe yaramadığı aşikar olan hamleleri hoş görü ile karşılamaz. Bu hamleleri geçen sezonda gördük ama kendi takımı olmadığı için geçiştirildi.

Son düzenleme:
Bu adamı savunmak için kas kas kasınmaya ve kılıktan kılığa girmeye gerek yok. Direkt rakibi olan takımlardan bu kadar korkan ve o maçlarda eli ayağına dolaşan adam dan hiç bir halt olmaz.

Bir de "Şenol da 6 yedi Terim de 6 yedi yaaa" diyenler olmuş tam komedi. Onlar ile Tudor bir mi. Terim Real'e kafa tutacağım bam bam bam saldıracağım diye 6 yedi. Bu Tudor gibi ezik olduğu için değil.

sent via GSC

25 milyon Galatasaraylı var 3-5 tane adamın yaptıklarına göre taraftarın Terim’e bakışını değerlendiriyorsun. Terim’in gidişinde zaten Ünal başkanın hatası var ama Terim milli takıma emrini de kimin verdiğini herkes biliyor zaten. O yüzden çok da kızamıyorum başkana ama taraftar daha farklı bakar. Daha duygusaldır taraftar, emirmiş vs dinlemez. Taraftarın Terim’e olan yaklaşımı(çoğunluk olarak) daha çok kırgınlık. Çok sevdiğin bir insanın seni terketmesi gibi bir durum. (emir başka yerlerden gelse de yani sebep ne olursa olsun) (dediğim gibi taraftar ona bakmaz) Yoksa o anda ligde puan olarak geride olmuş olsak bile teknik anlamda Terim’in gitmesini isteyen Galatasaray taraftarı oranı %5-7 falandır. Terim Galatasaray taraftarı için hep değerliydi kısaca, o zaman da değerliydi. Tekrar kıymete binmesi gibi bir durum yok.
Bugün terim gelse şu forumda benden fazla sevinen olamaz
Lakin ilk başarısızlıkta seni satacak dursun ve ekibi
Eskiye dayanarak söylüyorum klübün hisselerinden para kazanan klübe üye olduğu tarih bile belli olan
Şampiyon olduğun sezonun yazında sırf egosunu tatmin etmek icin mancini ile görüşen oluşumların olduğu yere gelmesin

Şu anki durum da böyle hamza riekerink tudor örnekleri ortada

Bugün terim gelse şu forumda benden fazla sevinen olamaz
Lakin ilk başarısızlıkta seni satacak dursun ve ekibi
Eskiye dayanarak söylüyorum klübün hisselerinden para kazanan klübe üye olduğu tarih bile belli olan
Şampiyon olduğun sezonun yazında sırf egosunu tatmin etmek icin mancini ile görüşen oluşumların olduğu yere gelmesin

Şu anki durum da böyle hamza riekerink tudor örnekleri ortada

Böyle başkanların yöneticilerin olduğu yere Terim gelmesin demek başka bir şey, taraftara “Ne oldu Terim şimdi kıymete mi bindi, 6 yedi diye gönderildi sizin yüzünüzden” anlamında bir şeyler söylemek başka bir şey.

Böyle başkanların yöneticilerin olduğu yere Terim gelmesin demek başka bir şey, taraftara “Ne oldu Terim şimdi kıymete mi bindi, 6 yedi diye gönderildi sizin yüzünüzden” anlamında bir şeyler söylemek başka bir şey.
Berkan laf cambazlığı yapma
Senin unal aysal kısmına yazdım ben onu
Açık ve net
Tartışacağın konu varda buyur tartışalım
Yazdıklarım net
Kendine sovulen
Arkasından iş cevirilen
Satılmaya hazır bir ortama gelmesin

Bak hepsini topladım bir yere varsa itirazın konuşalım
Bana bu ayrı şu ayrı işleri yapma
Iyi forumlar

Edit : Hidayeti yanlış yazmışım

Son düzenleme:
Olay artık sistem ve diziliş problemini aştı, takımda o özgüven yok, keza camiada da yok. 8 puan önde çıktığı fener maçında bile lider takım gibi hareket etmedi, 0-0'a bağlamayı kafi gördü. Maç sonu açıklamasında bile memnundu. Geçen sene yenilmiştik bu sene yenilmedik falan dedi. Rijkaard'ın geçen sene 5.ydik bu sene 3.olduk lafından daha skandaldı. Karabük maçından bu yana yaptığı işlerle takımın coşkusunu öldürdü. Ne yaptıysa kendine yaptı, o yüzden kovulursa da kimse taraftara veya ona buna yüklenmesin. Bu takım kimsenin deneme tahtası değil, doğruları yapan kalır, aynı yanlışı ısrarla yapanlar gider bu kadar net.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Berkan laf cambazlığı yapma
Hidayetin kısmına yazdım ben onu
Açık ve net
Tartışacağın konu varda buyur tartışalım
Yazdıklarım net
Kendine sovulen
Arkasından iş cevirilen
Satılmaya hazır bir ortama gelmesin

Bak hepsini topladım bir yere varsa itirazın konuşalım
Bana bu ayrı şu ayrı işleri yapma
Iyi forumlar

Laf cambazlığını yapmaya çalışan sensin. Hidayet’e yazacaksan Hidayet’i alıntılayıp veya mention atıp ona yazarsın. Yazdığın mesajda beni alıntılamışsın. Öncekilerde de Terim’e taraftarın bakışımı anlattım senin dediğin gibi taraftarın istememesi gibi bir durum yok dedim sonra bana ithafen yazdıklarında Terim bu ortama gelmesine çevirdin. Tutarlı olursan sinirlenmene gerek kalmaz.

Laf cambazlığını yapmaya çalışan sensin. Hidayet’e yazacaksan Hidayet’i alıntılayıp veya mention atıp ona yazarsın. Yazdığın mesajda beni alıntılamışsın. Öncekilerde de Terim’e taraftarın bakışımı anlattım senin dediğin gibi taraftarın istememesi gibi bir durum yok dedim sonra bana ithafen yazdıklarında Terim bu ortama gelmesine çevirdin. Tutarlı olursan sinirlenmene gerek kalmaz.
Gayet tutarlı net şeyler yazıyorum
Anlamamak için çabalıyorsun
Sen taraftar kısmını söylüyorsun ağırlık olarak
Bende söylüyorum elendik diye kombine yakan taraftarın olduğu yere gelmesin
Çünkü başarılı olma şansı yok olsada gereksiz yere yargılanacak
Real madrid örneğini verdim kievle
Ikiside 6 yemiş biri real biri kiev
Ikisinin de basında kariyeri tartışılmaz iki kişi var
Ikisinin de akıbeti ortada
Biri camiasından koparılmış ikincisi evinde kazandığı takdirde şampiyonluğa ortak olacak ve üst üste 3 ncü kez şampiyon olabilecek şansı yakalayacak avrupada devam eden teknik direktör olacak

Iki taraftar arasindaki fark bu işte

Ama bahsedilen macin , elestirisi illa ki yapilmis olsa da , terimin gitmesinde dise dokunur bir etkisi yoktu gibi hatirliyorum

"Terimi aysal gonderdi , o gun de bunu soyledim , bu yuzden ayrilisinda terimi haksiz bulmadim hic bir zaman" diyenler bugun de terim gelsin diyebilirler haklaridir

ama isin komik tarafi , "bunu unutmayiz , gittin Gs dusmanlarinin kucagina , bu mu senin Gs liligin" vb laflar edenlerin simdi terim demesi tam bir donekliktir

kimse kusura bakmasin , herkes agzindan dokulen , kaleminden veya klavye tuslarindan dokulen cumleleri iyi hatirlasin

ayrica bugunden sonra da terim veya x kisi , olur da ismini "gelsin" diye zikrettigi bir kisi gelirse 3 ay sonra onu da elestirmeyi biraksin , cunku yonetimi kisir dongu diye elestirirken seyircinin de bundan farki kalmamaya basladi

hic birini yapamiyorsaniz benim gibi yapin , hic isim verip yarin karsiniza konulacak sorumluluk almayin , kim gelirse eyvallahci olun , ben oyleyim ve gayet rahat , tavsiye ederim

Ama bahsedilen macin , elestirisi illa ki yapilmis olsa da , terimin gitmesinde dise dokunur bir etkisi yoktu gibi hatirliyorum
Yoktu gibi değil hiç yoktu aslında.

Insanlar sinirden kızdı etti sonuna kadar eleştirdi o maç yüzünden ama istifa diyen büyük bir kitle oluşmadı asla.

Terim'in ayrılışının nedenleri bambaşkaydı zaten.

sent via GSC

Gayet tutarlı net şeyler yazıyorum
Anlamamak için çabalıyorsun
Sen taraftar kısmını söylüyorsun ağırlık olarak
Bende söylüyorum elendik diye kombine yakan taraftarın olduğu yere gelmesin
Çünkü başarılı olma şansı yok olsada gereksiz yere yargılanacak
Real madrid örneğini verdim kievle
Ikiside 6 yemiş biri real biri kiev
Ikisinin de basında kariyeri tartışılmaz iki kişi var
Ikisinin de akıbeti ortada
Biri camiasından koparılmış ikincisi evinde kazandığı takdirde şampiyonluğa ortak olacak ve üst üste 3 ncü kez şampiyon olabilecek şansı yakalayacak avrupada devam eden teknik direktör olacak

Iki taraftar arasindaki fark bu işte

Bir tane kombine yakan taraftar baz alınarak tüm taraftarın genel olarak olaylara bakışını değerlendiremezsin. 2 taraftar arasındaki fark dediğin adamlar 2 sene önceye kadar arkadaş ortamında beşiktaşlı olduğunu söylemeye utanan adamlardı. Diğer kuşlar maç sonunda futbolcu döven taraftar gurühu.

Bizim taraftarın da tepkisi oynanan silik futbola. Futbolda her şey var Öster’e de elenirsin ok ama takım pozisyona giremedi. Zorlu maçların tamamında pozisyona giremedi neredeyse.

Süper finalde evimimizde kaybettiğimiz 1-2’lik fener maçındaki futbolu 5 maç üst üste oynasak ve 5ini de kaybetsek 6. Maç 100bin kişilik stadı doldururuz.

Taraftarın isyanı ezik, silik futbola.

Taraftarın hiçbiri de Madrid deplasmanında 2 tane %100 penaltımız verilse Real Madrid’i eleyip muhtemelen finalde Bayern’in rakibi olacağımızı unutmadı bence. (Terim-Galatasaray-taraftar-realden 3-5 veya 6 yemek ilişkisi üzerine söylüyorum)

Ayrica terim yerine getirilen mancini de rakip 10 kisi kalinca 6 yerine 4 yiyerek bitirdi maci

"Terimi aysal gonderdi , o gun de bunu soyledim , bu yuzden ayrilisinda terimi haksiz bulmadim hic bir zaman" diyenler bugun de terim gelsin diyebilirler haklaridir

ama isin komik tarafi , "bunu unutmayiz , gittin Gs dusmanlarinin kucagina , bu mu senin Gs liligin" vb laflar edenlerin simdi terim demesi tam bir donekliktir

kimse kusura bakmasin , herkes agzindan dokulen , kaleminden veya klavye tuslarindan dokulen cumleleri iyi hatirlasin

ayrica bugunden sonra da terim veya x kisi , olur da ismini "gelsin" diye zikrettigi bir kisi gelirse 3 ay sonra onu da elestirmeyi biraksin , cunku yonetimi kisir dongu diye elestirirken seyircinin de bundan farki kalmamaya basladi

hic birini yapamiyorsaniz benim gibi yapin , hic isim verip yarin karsiniza konulacak sorumluluk almayin , kim gelirse eyvallahci olun , ben oyleyim ve gayet rahat , tavsiye ederim

Sana ne isteyen istediğini istediği gibi eleştirir eğer memnun değilse.

Çoğu kez bunu dile getirdin ama sana ne yahu. Bugün ak diyen yarın da kara diyebilir memnun değilse beklentileri karşılanmadıysa.

Ahh ben zamanında gelsin dedim bu yüzden hiç bir laf etmemem gerek diye bir mantık mı olur. Tudor konusunda da yazmıştın bunu Tudor gelsin diyenler ses çıkarmasın diye. Niye ya niye? Insan birşeyi ister ve istediğini elde eder ama beklentileri karşılanmazsa tabi ki de bir değişim isteyebilir.

Böyle saçmasapan birşey mi olur. Herkesin senin gibi cins olmasını beklemen ahmaklıktır.

sent via GSC

Bunlarin u dönüsünü izlemek keyifli oluyor. :D

Cunku insanin bir fikri bir bilgisi bir gorusu varsa konusmalidir

kuyuya bagirir gibi sorumlulugu olmadan konusuyorsan , sorumluluk alarak o davranisi sergileyeni elestiremezsin

su sekilde aciklayim . Sen ben ercan hidayet vs 10 kisi oturduk kahve muhabbeti yapiyoruz

hepimiz tuchel tuchel diye tempo tutuyoruz , hadi dedik bunu yonetime goturelim , goturduk kabul edildi ya da "hic gelmenize gerek yoktu cocuklar biz de tucheli getiriyoruz" zaten dediler

o asamadan itibaren susacaksin arkadasim , elestirmeyeceksin , elestireceksen de once kendini elestireceksin

cunku sen de bu fikirdeydin , o zaman ayni isi yapan yonetime laf sokulmaz, omurgali olmak bunu gerektirir

veyahut demin dedigim gibi , benim gibi yap , fazla mudahil olma , o zaman bir derece "hay yaptiginiz isin icine" deme hakkin olsun

ama terim icin soylenmedik laf birakmayanlarin terim gelsin , riko kovulsun tudor gelsincilerin tudor sutlansin demesi basiretsizliktir

ayrica bunlari neden yonetim hemen yapmiyor demek daha da komedidir

ozbek veya aysal , bir karar verici kisi gelip "la bunu siz istemediniz mi" dese ne diyeceksiniz ?

Bir tane kombine yakan taraftar baz alınarak tüm taraftarın genel olarak olaylara bakışını değerlendiremezsin. 2 taraftar arasındaki fark dediğin adamlar 2 sene önceye kadar arkadaş ortamında beşiktaşlı olduğunu söylemeye utanan adamlardı. Diğer kuşlar maç sonunda futbolcu döven taraftar gurühu.

Bizim taraftarın da tepkisi oynanan silik futbola. Futbolda her şey var Öster’e de elenirsin ok ama takım pozisyona giremedi. Zorlu maçların tamamında pozisyona giremedi neredeyse.

Süper finalde evimimizde kaybettiğimiz 1-2’lik fener maçındaki futbolu 5 maç üst üste oynasak ve 5ini de kaybetsek 6. Maç 100bin kişilik stadı doldururuz.

Taraftarın isyanı ezik, silik futbola.

Taraftarın hiçbiri de Madrid deplasmanında 2 tane %100 penaltımız verilse Real Madrid’i eleyip muhtemelen finalde Bayern’in rakibi olacağımızı unutmadı bence. (Terim-Galatasaray-taraftar-realden 3-5 veya 6 yemek ilişkisi üzerine söylüyorum)
Ee biz silik futbol mu oynuyorduk terim zamanı
Kendin söylüyorsun reali eleyecektik diye
Dursaydı taraftar arkasında kimse koparamazdı bizden
Yok paracı yok şöyle futbol oynatıyor bilmem ne
Yetiyormu iyi futbol Türkiye 'de şampiyon olmaya
Yazın çok iyi hatırlıyorum nasıl ayağa kaldırdı ortalığı senolu istediklerinde bjkliler
Ya biz göbek atarak uğurladık

Neyse asıl konuya dönelim tudor kalmalı .
Çünkü bu düzende kim gelse hikaye

Geri
Üst Alt