Igor Tudor

chealse macını izliyorum dk 77 ve conte 3 degisiklik hakkını birden kullandı ki kendisi italyan ama bizim igor bey ise aynen esofmanlı gibi dk 80 olmadan oyuncu degistirmeye yeminli

hala kabullenemiyorum basaksehir macında adam resmen taraftarla billur gecti

jor beye oyunu okuyamıyor diyorduk igor oyunu okuyabiliyormu

Avci tembel olarak bilinen Adebayordan çáliskan topçu yapti, taninmayan Mossoro önemli oyuncu oldu, vs. vs.

Senol Babelden üst düzey oyuncu yapti, Q7dan takim oyununa katki saglayan bir topçuya çevirdi, vs. vs.

Tudor ise Belhanda ve Feghouli gibi topçulardan max. verim alamiyor, Garry'i dogru duzgun oynatmiyor, Yasini fazla oynatmiyor (gerçi Feghouli ve Garry varken Yasinin fazla oynamamasi normal)

Bu konuda elestirilmesi lazim
Adebayor türk oyuncular tembel diyor burda bir tezatlık var

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bal gibi de kırılgan.İyi oynadığında,olduğunda herkes yanında olur.İş,kötü bir süreç geçirirken olacak diyip güvenip takımı yeniden ateşlemek.Bizde her kötü sonuç sonrası kaos çıkıyor.Hadi büyük maçları anladık.Antalya maçından sonra bile neler neler denildi.Ha bu olay tek taraftarın suçu değil,Dursun'un da payı çok büyük bu konuda.
Buyrun tespit Antalya maçında neler denildi.
Satiş başladı
Sonra karakter bu diyince auo
Tepki koymayacakmiyiz tabiki koyacağız
Zaten bu işin zevkli tarafı kendine ait olduğunu hissetmek
Lakin hayat kısa insana tükürdüğünü yalatiyor
Örnek arda küçük dağları ben yarattım havasında geziyordu ne oldu şimdi köpek gibi kapımızda yatiyor

Bu iş de buna benziyor o kadar ağır kelimeleri edip
Sonra ne yapalım mecburuz olmuyor işte
Gelmesin terim gelmesinki akıllansın herkes
En çokta şu ahlak bekçileri yok parator yok kucakta yok sattı
Eee ne oldu geldin döndün dolaştın kul kole oldun
Biz bilmiyormuyuz terimin egolu biri olduğunu bazı konularda zayıf olduğunu
Ama adam bizim için anahtar köşede beklemesi varlığı bile yetiyor
O zaman destek olacaktın şimdi iş işten geçti
Böyle izleriz işte ortamlarda bjk olduğunu soylemeyenlerin şimdi en büyük biziz siz kimsiniz 18 yıl önce aldığınız kupa ovunmeyin demelerini
Bizim başımızda dursun yok Fikret orman demelerini

Ercan, Tudor hakkında güncel düşüncelerin nedir?
Tudordan ziyade genel işlerden sıkıntılıyım
Kardeşim bu adamlar aylarca çalışıp yapılmaya gitmedinmi
Şimdi çıkıp başına niye yem.ediyorsun adamı
Tudorda başarılı olabilir tam tersi başarısız
Bugün terim gelse kim diyebilir başarılı olacak kesin diye

Tudor zaten gitmiş bu takımdan
Cenk bütün gazetecileri çağırıp konuştuğu gün

Hicbir zaman akıllanmadık akıllanmayacağız
Basına yem edildi adam resmen
10 kişinin topun önüne yattığı takım gitti eli belinde izlediği takım geldi
Eee biz semihlede böyle oynuyorduk selcuklada
Ne diye bu kadar yatırım yaptık
Bjk maçında satış bekliyorum takımdan hoca için

Tudordan ziyade genel işlerden sıkıntılıyım
Kardeşim bu adamlar aylarca çalışıp yapılmaya gitmedinmi
Şimdi çıkıp başına niye yem.ediyorsun adamı
Tudorda başarılı olabilir tam tersi başarısız
Bugün terim gelse kim diyebilir başarılı olacak kesin diye

Tudor zaten gitmiş bu takımdan
Cenk bütün gazetecileri çağırıp konuştuğu gün

Hicbir zaman akıllanmadık akıllanmayacağız
Basına yem edildi adam resmen
10 kişinin topun önüne yattığı takım gitti eli belinde izlediği takım geldi
Eee biz semihlede böyle oynuyorduk selcuklada
Ne diye bu kadar yatırım yaptık
Bjk maçında satış bekliyorum takımdan hoca için

Kafam allak bullak oldu. Taraftar diyordun, şimdi Cenk Ergün Medya diyorsun, oyuncular elleri belinde diyorsun.

Öğlen Fatih Terim gelse en çok sevinecek olan benim diyorsun.

Ben birine, kastım Tudor, senin gibi koyu bir şekilde destek olsam, benim için Fatih Terimin gelmesi sevinmeyi geçtim söz konusu dahi olamaz.

"Terimi aysal gonderdi , o gun de bunu soyledim , bu yuzden ayrilisinda terimi haksiz bulmadim hic bir zaman" diyenler bugun de terim gelsin diyebilirler haklaridir

ama isin komik tarafi , "bunu unutmayiz , gittin Gs dusmanlarinin kucagina , bu mu senin Gs liligin" vb laflar edenlerin simdi terim demesi tam bir donekliktir

kimse kusura bakmasin , herkes agzindan dokulen , kaleminden veya klavye tuslarindan dokulen cumleleri iyi hatirlasin

ayrica bugunden sonra da terim veya x kisi , olur da ismini "gelsin" diye zikrettigi bir kisi gelirse 3 ay sonra onu da elestirmeyi biraksin , cunku yonetimi kisir dongu diye elestirirken seyircinin de bundan farki kalmamaya basladi

hic birini yapamiyorsaniz benim gibi yapin , hic isim verip yarin karsiniza konulacak sorumluluk almayin , kim gelirse eyvallahci olun , ben oyleyim ve gayet rahat , tavsiye ederim

Kafam allak bullak oldu. Taraftar diyordun, şimdi Cenk Ergün Medya diyorsun, oyuncular elleri belinde diyorsun.

Öğlen Fatih Terim gelse en çok sevinecek olan benim diyorsun.

Ben birine, kastım Tudor, senin gibi koyu bir şekilde destek olsam, benim için Fatih Terimin gelmesi sevinmeyi geçtim söz konusu dahi olamaz.
Kardeşim maç sonu taraftar gönder şu tudor u demedimi
Sende gel bakayım buraya diye hizaya çekmedinmi
Kim çağırdı basinin hepsini oraya

Sorunun cevabıda bu
Tudor halkında benim dusuncemin bir anlamı kalmadı
Çünkü sen adamı bitirdin
Yaptığın son hareketlerle

valla ben cok sövdügüm ırkcı hamzayı dahi savundum ulan dedim belki tutar ama adam bildigin ırkcı cıktı yetmezmis gibi taraftara cephe aldı mal herif

igor desen yine savunduk adam iyi fizik yüklüyor dedik oyuncudan anlıyor dedik eyvallahta macın icinde armut gibi 90 dk otur diyemi orda duruyorsun hemserim

normal bir taraftar bile senden daha iyi oyunu görüyor

tinerci diye billur gectigimiz takım 2 yıldır tamamen kanatlarla götürüyor ligi bunudamı görmüyorsun

Kardeşim maç sonu taraftar gönder şu tudor u demedimi
Sende gel bakayım buraya diye hizaya çekmedinmi
Kim çağırdı basinin hepsini oraya

Sorunun cevabıda bu
Tudor halkında benim dusuncemin bir anlamı kalmadı
Çünkü sen adamı bitirdin
Yaptığın son hareketlerle

Taraftar der abi, üç maç, geçen sezon ile dokuz maç aynı naneyi yersen taraftar der.

Ama ben işin orasında değilim esasen. Bakın döneklik lafları falan ediyorsunuz, hadi kabul Terimin arkasından tonla laf edenlerin şimdi gelsin demesinin açıklaması döneklik.

Yalnız biraz ayıp ediyorsunuz, üstelik Fatih Terim mevzusunda kollarınızı sonuna kadar açarak. Burada taraftarın ve yönetimin yaptıkları sebebi ile senin sözünün hükümsüz olması değil mevzu. Birine, Tudora, o derece koyu destek olup, Fatih Terim gelirse en çok sevinenlerden biri olurum demek, Tudora karşı olan destekten dönmektir.

Kendi adıma konuşacak olursam kısa vadede çare Teknik Direktör Terim, uzun vadede çare Başkan Terim. Ancak geleceğini düşünmüyorum, ihtimal dahi vermiyorum. Bende arkasından salladım, hala kırgınım ve o zaman söylediklerim de hala haklı olduğumu düşünüyorum. Suçu asla tek taraflı görmem, Fatih hoca kadar Aysal'ın da kabahati var bana göre. İstifa edip köşesine çekilse bu kadar üzülmezdim.

Ancak Galatasaray bu kadrosu ile şampiyonluğu kaybedip, maddi anlamda çöküş yaşayacağına ben U dönüşü yapayım ama Terim gelsin takımı şampiyon yapsın. Gelmiyor ise Tudor buyursun ne hali varsa görsün ama bu inadı ile devam edip boşu boşuna destek beklemesin.

Taraftar der abi, üç maç, geçen sezon ile dokuz maç aynı naneyi yersen taraftar der.

Ama ben işin orasında değilim esasen. Bakın döneklik lafları falan ediyorsundur, hadi kabul Terimin arkasından tonla laf edenlerin şimdi gelsin demesinin açıklaması döneklik.

Yalnız biraz ayıp ediyorsunuz, üstelik Fatih Terim mevzusunda kollarınızı sonuna kadar açarak. Burada taraftarın ve yönetimin yaptıkları sebebi ile senin sözünün hükümsüz olması değil mevzu. Birine, Tudora, o derece koyu destek olup, Fatih Terim gelirse en çok sevinenlerden biri olurum demek, Tudora karşı olan destekten dönmektir.

Kendi adıma konuşacak olursam kısa vadede çare Teknik Direktör Terim, uzun vadede çare Başkan Terim. Ancak geleceğini düşünmüyorum, ihtimal dahi vermiyorum. Bende arkasından salladım, hala kırgınım ve o zaman söylediklerim de hala haklı olduğumu düşünüyorum. Suçu asla tek taraflı görmem, Fatih hoca kadar Aysal'ın da kabahati var bana göre. İstifa edip köşesine çekilse bu kadar üzülmezdim.

Ancak Galatasaray bu kadrosu ile şampiyonluğu kaybedip, maddi anlamda çöküş yaşayacağına ben U dönüşü yapayım ama Terim gelsin takımı şampiyon yapsın. Gelmiyor ise Tudor buyursun ne hali varsa görsün ama bu inadı ile devam edip boşu boşuna destek beklemesin.
Ben terim şuan gelse umurumda olmaz tudor
Ben terimle büyüdüm 4 yıl üst üste şampiyon olduğumuz uefa kupaasi ömrünün en güzel yılları idi
Terime yapılanları da yeri gelince söylemek lazım
Çünkü tam zamanı
Yoksa herkes kızar kızmaz gidişine
Bazıları çok ağır kelimeler edip şimdi hiçbirşey yok demesi normal degil
Ben burda kimin ne dediğini bilmiyorum
Yanlız burdada bugüne yansıyan kelimeler dune kadar ediliyordu

Terim gelmesin gelirse bunlar biraz daha zaman kazanır

Ben terim şuan gelse umurumda olmaz tudor
Ben terimle büyüdüm 4 yıl üst üste şampiyon olduğumuz uefa kupaasi ömrünün en güzel yılları idi
Terime yapılanları da yeri gelince söylemek lazım
Çünkü tam zamanı
Yoksa herkes kızar kızmaz gidişine
Bazıları çok ağır kelimeler edip şimdi hiçbirşey yok demesi normal degil
Ben burda kimin ne dediğini bilmiyorum
Yanlız burdada bugüne yansıyan kelimeler dune kadar ediliyordu

Terim gelmesin gelirse bunlar biraz daha zaman kazanır

Biz robot değiliz, bir türlü bunu anlamıyorsunuz. Çeşit çeşit insan var, kimisi daha soğuk kanlı, eleştirirken bile, kimisi daha heyecanlı, dolayısı ile daha ağar konuşuyor. Dün Terime en ağar sözleri sarf edene bugün Galatasaray için dediğinde el frenine ihtiyaç duymadan U yapar.

Bunu insanların yüzüne vurup, bunun üzerinden ayıplamayı doğru bulmuyorum. Hepimiz Galatasaraylıyız, Galatasarayın başarısı için U dönüşünü bile göze alanlara biz Galatasaraylılar böyle yapacak isek zaten cümlemize geçmiş olsun.

Bir türlü öğrenemedik şunu, karşıt fikirlere sahip olsak bile, aslında o karşıt fikrin bile Galatasarayın başarısı için faydalı olacağı düşüncesi ile ifade edildiğini. Her ne kadar bir fikir birine ters geliyorsa bile, fikrin sahibinin kötü bir niyeti olmadığını, Galatasarayın başarısı için faydalı olacağını düşündüğü için o fikri dile getirdiğini öğrenemedik bir türlü.

Yoksa bak sana açık açık demek istediğim gibi, biri alır senin Tudor için o koyu desteğini, Terim mevzusu geçince yumuşattığını gördüğünde sana karşı dile getirir.

Iyi de terim gitsin tff baskanina yalakalik gorevine devam etsin diyenler , once GS yi degil kendi omurgalarini dusunmeli ve sozlerinin arkasinda durmalidirlar

Biz robot değiliz, bir türlü bunu anlamıyorsunuz. Çeşit çeşit insan var, kimisi daha soğuk kanlı, eleştirirken bile, kimisi daha heyecanlı, dolayısı ile daha ağar konuşuyor. Dün Terime en ağar sözleri sarf edene bugün Galatasaray için dediğinde el frenine ihtiyaç duymadan U yapar.

Bunu insanların yüzüne vurup, bunun üzerinden ayıplamayı doğru bulmuyorum. Hepimiz Galatasaraylıyız, Galatasarayın başarısı için U dönüşünü bile göze alanlara biz Galatasaraylılar böyle yapacak isek zaten cümlemize geçmiş olsun.

Bir türlü öğrenemedik şunu, karşıt fikirlere sahip olsak bile, aslında o karşıt fikrin bile Galatasarayın başarısı için faydalı olacağı düşüncesi ile ifade edildiğini. Her ne kadar bir fikir birine ters geliyorsa bile, fikrin sahibinin kötü bir niyeti olmadığını, Galatasarayın başarısı için faydalı olacağını düşündüğü için o fikri dile getirdiğini öğrenemedik bir türlü.

Yoksa bak sana açık açık demek istediğim gibi, biri alır senin Tudor için o koyu desteğini, Terim mevzusu geçince yumuşattığını gördüğünde sana karşı dile getirir.
Ben Galatasaray 'ın destekçisiyim

Geri
Üst Alt